Aroma ajándékba


  2022.2.24. 6:27

Sok dohányzó ember szeretne leszokni, de nincs elég akaraterő ennek megvalósításához.

Aroma ajándékba: 4 ok arra, miért tegyük

Sok dohányzó ember szeretne leszokni, de nincs elég akaraterő ennek megvalósításához. Sokan mégis képesek megszabadulni ettől a káros szenvedélytől, mégpedig egy jó barát, egy kedves családtag, vagy egy törődő munkatárs kedvéért. Ha ajándékozásra kerül a sor, érdemes olyan ajándékkal meglepni a szívünkhöz közel álló szerettünket, ami segítheti őt a leszokásban. Ez lehet egy elektromos cigaretta, egy kellemes ízvilágú aroma vagy bármi, ami segíti őt abban, hogy maga mögött tudja ezt a káros szenvedélyét. Mutatjuk is, hogy milyen okok vezethetnek rá bennünket, hogy ilyesfajta ajándékkal lepjük meg, akit szeretünk.


Okok, hogy elektromos cigarettát vagy tartozékokat vegyünk ajándékba

Amennyiben valakit szeretnénk „rávenni” a leszokásra, mindenképpen jó ötlet, ha a leszokással, kapcsolatos ajándékkal lepjük meg, ami lehet akár egy big mouth aroma is. Ez abban az estben remek ötlet, ha illető már megtette az első lépéseket és már ott lapul a szekrényében az elektromos cigaretta, de a következő lépésre, azaz az aromák beszerzésére még nem szánta el magát. Egy ilyen ajándékkal, azt is kifejezzük, hogy számít nekünk az illető, és szeretjük, éppen ezért nem szeretnénk, ha tovább mérgezné magát az analóg cigarettával.

A dohányos emberek jelentős hányadát nem motiválja a pénz a leszokásban. Számtalan felmérés készült ezzel kapcsolatban, amelyek azt mutatják, hogy a káros szenvedéllyel élő embereknek csakis töredéke dönt a magas költségek miatt, a leszokás mellett. Mégis jó ötlet lehet akár ki is nyomtatni és az ajándék mellé csempészni egy ilyen kimutatást, hiszen leírva sokkolóbb lehet a tudat, hogy mennyi pénzt is füstöl el valaki egyetlen év alatt. Ez egy remek motiváció is lehet, amellett, hogy egy inawera aroma is ott lapul az ajándék dobozban.

Az elektromos cigaretta és a hozzá való tartozékok ajándékozása egy nagyon erős motiváció is lehet a megajándékozott számára. Lehet, hogy már megérett benne az elhatározás, de még nem tett ez irányba lépéseket. Ha azonban minden eszköz a rendelkezésére áll, előbb-utóbb elszánja magát és végre kipróbálhatja, milyen is az, amikor nem az analóg cigaretta határozza meg a mindennapjait. Ahogy telik az idő, egyre jobban élvezi majd, hogy az elektromos cigarettával a lakásban is pöfékelhet és a szigorú szokásai is megváltoznak, ami megint csak segíti a leszokást.

A dohányzásról nem könnyű leszokni. Sok dohányzó embernek egész egyszerűen szüksége van egyfajta mankóra, hogy belevágjon a nehéznek tűnő projektbe. Az elektromos cigaretta egy olyan eszköz, ami megkönnyíti, hogy örökre búcsút mondjunk ennek a káros szokásnak, azaz a dohányzásnak.



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.