Szemünk érdekében


PR-cikk  2021.3.22. 9:38

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

Elhanyagoljuk magunkat, abban az alaptalan hiszemben, hogy sosem betegszünk meg és szerveink mindig tökéletesen fognak működni. Nem fordítunk figyelmet olyan fontos érzékszerveink épségére, mint például a szem. Akarva-akaratlanul, de biztosan túlerőltetjük, hiszen az életmódunk nem kedvez a szem elsődleges funkcióinak.

Távol és közel, az egyensúly megbomlása


Az olvasással, és különféle képernyők hosszú órákig történő közeli nézésével az szemünket olyan típusú terhelés éri, amelyre biológiai értelemben nincs felkészítve. Keveset nézünk távolra, alig pislogunk, ráadásul olyan mesterséges és káros sugárzásformáknak tesszük ki a szemünket, amely gyors ütemben rontja látásunkat, és összességében negatívan hat az egészségi állapotunkra is. Ezen a civilizációs gyökerű problémán persze lehet segíteni. Érdemes a szemünket lehetőség szerint pihentetni, időnként távoli pontokra fókuszálni, és a hosszas képernyőre nézés közben tudatosan pislogni. Ha mindez nem megy, vagy csak időnként lehetséges, nem árt beszerezni a Blueoptic forgalmazásában kapható kék fény ellen védő szemüveget, mely drámai javulást hozhat.

Mik a védőszemüveg előnyei?

A védőszemüveg, amelynek létezik női és uniszex változata is, nem csupán a rendkívül káros kék fény ellen véd, amely minden modern képernyőből bombázza szemeinket, legyen az telefon vagy okostévé. A Blueoptic terméke egyértelműen csökkenti a szemfáradás jelenségét, ezáltal frissen tartja a szemet, és jelentősen növeli az éjjeli alvás minőségét is.

Emögött a nem lebecsülendő teljesítmény mögött komoly tudás, tudományos kísérletek hosszú sora áll. A szemüveg lencséje több rétegű, ugyanakkor dioptriasemleges, egyszóval ugyanolyan, mintha sima üvegen néznénk keresztül, azzal a nem elhanyagolandó különbséggel, hogy a Blueoptic terméke valóban jót tesz a szemünknek, kivédi a roppant káros kék fényt és annak hatásait is. Bár az életkor jelentősen befolyásolja a látásunk minőségét, de sokat tehetünk azért, hogy ne kelljen már fiatalon látásproblémákkal küzdenünk. Az öregedés okozta gondokon egyelőre nem tudunk segíteni, de az életmódunk negatív következményeit legalább is csökkenthetjük a látásunkat illetően.

Mivel a szemünk a legfontosabb érzékszervként ki van téve a mindennapos terhelésnek, a legkevesebb, ha odafigyelünk rá, és minden eszközzel igyekszünk „karbantartani”. Így megszabadulhatunk a kiszáradt, égő, kipirosodott szem mindennapos kínjaitól, ráadásul egy mindenkinek elérhető, egyszerű, de kiváló minőségű eszközzel.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A megfelelő mikró

A megfelelő mikrhulllámú sütő kiválasztása nem ördöngösség.

2021.8.17.   


Termékek és influencerek

Aki sikeres influencer, sikeres lakberendező is?

2021.8.3.   


Tudnivalók a mellnagyobbításról

Árak és egyéb információk a mellnagyobbítás témájában.

2021.7.31.   


Megfizethető kandallók

PR-cikk

A kandalló sokaknak vonzó alternatíva, amikor a minden szempontból megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre.

2021.6.22.   


Telefontartó: mindenhova

PR-cikk

Hogy kényelmesebb legyen e hasznos készülékünk használata.

2021.6.16.   


Termékfotózás

PR-cikk

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

2021.4.28.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


A fényáteresztő függöny előnyei

PR-cikk

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

2021.3.28.   


A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Potencianövelés otthon

PR-cikk

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

2021.2.1.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.