Termékfotózás


PR-cikk  2021.4.28. 9:41

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

Az online kereskedelem elterjedésével párhuzamosan növekszik a termékfotózás iránti igény is. Hiszen a termékek, szolgáltatások piacán és mindenekelőtt az online áruházak között egyre csak fokozódik a verseny. A termékfotózás pedig, jelentős mértékben hozzájárul az áruk online kereskedelemben való népszerűsítéséhez.

Tegyük könnyebbé a vevők dolgát!


A kiváló minőségű fotók online katalógusok készítéséhez, webhelyek és a közösségi hálózatokon létrehozott oldalak kitöltéséhez, valamint nyomtatott hirdetési anyagok kiadásához szükségesek. A ruhák, lakberendezési kiegészítők és egyéb termékek fotózása több mindent is lehetővé tesz. Egyrészt szemlélteti az árucikkek minőségét és funkcionális jellemzőit, másrészt pedig segít bemutatni az innovatív vagy kizárólagos tulajdonságokat. A termékfotózás által a vevőnek könnyebb lesz egy téma egyedi stílusára és karakterére összpontosítani.

A jól kidolgozott portfólió vonzza az ügyfelek figyelmét, növeli a márka iránti bizalmat és a közönség elkötelezettségét. A modern fogyasztók szeretik a minden részletében jó minőségű fényképet közelebbről szemrevételezni, nagyítani és alaposan áttanulmányozni. A termékfotózás tartalmának létrehozásához professzionális fotóstúdióra és nagyteljesítményű világító berendezésekre van szükség.

360 fokos fotózással a nagyobb forgalomért

Csak egy tapasztalt fotós képes kiválasztani a legjobb szögeket a 360 fokos fotózás során, és úgy készíteni felvételeket oldalról és felülről is, hogy azok a lehető legpontosabban rögzítsék a termék megjelenését. A szóban forgó módszer a termékek teljes körű fényképezését, majd minden oldalról megtekinthető interaktív 3D felvétel létrehozását foglalja magába. Ez a fajta fotó manapság a leginformatívabb, mivel a vevőnek lehetősége van az árut minden oldalról megtekinteni anélkül, hogy meglátogatna egy üzletet vagy bemutatótermet.

Egy új lehetőség az eladás növelésére

Legyünk őszinték, az online kirakatok kínálatáról készült fotók már nem számítanak újkeletűnek. De 360 fokos fotózás még egy kiaknázatlan megoldás, amivel egy weboldal jelentősen dinamikusabbá tehető. Még akkor is, ha a felhasználó az oldalra rálépve nem tervezett konkrét vásárlást, a forgó háromdimenziós fénykép vonzza majd a figyelmét, és önkéntelenül is végig akar majd görgetni rajta, megnézve, hogyan működik. Így nő az oldalon eltöltött idő, és fennáll annak is a lehetősége, hogy valami más is felkelti az érdeklődését.

Szeretne eladni? Vonzzon be ügyfeleket! Szeretne ügyfeleket bevonzani? Tegye érdekesebbé számukra a választást és a vásárlást! Érdekesebbé akarja tenni a vásárlását? Rendeljen 360 fokos fotózást!



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.   


Ahol a képzelet és a valóság összeér

Sajtóhír

Interaktív tárlatvezetést tartottak látássérültek számára Szolnokon Sinka Péter grafikusművész alkotásaiból.

2023.8.30.   


A legnagyobb balesetek a Forma1-ben

A Formula-1, az autóversenyzés legmagasabb szintje, a világ egyik legizgalmasabb és legveszélyesebb sporteseménye. Hatalmas rajongó bázissal rendelkezik...

2023.7.17.   


A zenélés 3 előnye

PR-cikk

A zenélés kihat a mentális, a fizikai és az érzelmi egészségünkre is. Miért érdemes vele foglalkozni?

2023.6.30.