Topless


Molnár Miriam  2010.7.25. 19:52

Forróság, kikapcsolódás, tengerparti hűsölés – New Yorkban.

New York városában is nagy a hőség ezen a nyáron, senki sem panaszkodhat, hogy nincs elég hétvége, amikor strandidő lenne.

Barátnőmmel mi is konzultáltunk a helyi magazin közeli strandokkal foglalkozó mellékletéről és elhatároztuk, hogy egy, a közvetkező kritériumoknak megfelelő tengerpartra fogunk kiruccanni: kevesebb, mint egy óra utazással oda lehessen érni, ne legyen túl zsúfolt, ne legyen tele ordítozó gyerekekkel és hangos zenével.

Legnagyobb örömömre a Jacob Riis (egy híres fotós után elnevezett) beach minden követelményünknek megfelelt. Felültünk tehát az A metróra, majd még ötperces buszozással egy órán belül tényleg belemerült a lábunk a forró homokba. A part szép tiszta volt, hely is volt bőven, csak néhány jól viselkedő gyerek építkezett a nedves homokban és se rádió, se más zajt okozó készülék nem volt a közelben.

Letelepedtünk, felállítottuk a napernyőt, elővettük a The Times vasárnapi kiadását és olvasni kezdtünk. Pontosabban olvasni kezdtünk volna, ha nem lett volna mindig valami érdekes látnivaló. A magazin említette, hogy a strand meleg barát és topless barát is, és bár nem ez volt a döntő kritérium, jól esett, hogy ilyen is van. Ezen kívül azt is tapasztaltuk, hogy a sápadt arcúak egészen piciny kisebbségben vannak jelen. Be kell vallanom őszintén, hogy a gyönyörű barna és fekete férfi és női testek között a világító fehérek nagyon lehangolóan hatottak.

Kora délutánra több kisportolt, ápolt férfi gyakori jelenlétére lettünk figyelmesek, akik érdekesebbnél érdekesebb fürdőruhákban jártak fel s alá. Egy perc sem kellett ahhoz, hogy kioldjuk a kódot: ismerkedési rituálé szemtanúi lettünk és az elkövetkező két órát nagyrészt azzal töltöttük, hogy próbáltuk kitalálni, ki kinek tetszik majd, és persze véleményünk volt arról, hogy ki kihez illik. (Itt jegyzem meg, hogy nem igaz, hogy a legnagyobb izmokkal rendelkező férfiak győzik le a legbátrabban a hideg óceán vizeit.)

Ami a topless nőket illeti, a jelenlévők talán a fele gondolta úgy, hogy nem szeretne fehér foltokat a teste felső részén. A mögöttünk letelepedett fiatal, alig huszonéves társaság meg is tárgyalta, kicsit akadémiai stílusban a helyzetet. A csoport leghangosabb tagja egy fiatal férfi volt, így az ő érvelését hallottam leginkább. Először feltette a költői kérdést: vajon miért kellene a nőknek csak azért elrejteniük kebleiket, mert a férfitársadalom szexuális vágyokozása tárgyaivá tette őket, mert hiszen van, aki egy mezítelen boka, s van, aki egy mezítelen lábfej látványára indul be. (Erre elég könnyű választ kapna a muzulmán országokban, ahol még a nők testét és arcát is fekete vászon mögé börtönzik be.)

A társaság megvitatta az ismertebb fétiseket, és rátért a mezítelen férfitest esetleges erotikus vonzataira. Ha jól hallottam a konszenzus az volt, hogy mindenkinek más tetszik, és hogy a csoport tagjait nem zavarja a jelen lévő bikinifelső nélküli mellek látványa.

A délutánunk hasonló érdekes látvány- és hanganyaggal volt tele. A nap meglepetése mégis az volt, amikor a két előttünk napozó, középkorú, kövérkés mexikói férfihoz (akikről az elejétől fogva azt gondoltuk, hogy biztosan a szép keblek látványa miatt időznek a strandon), odament egy gyönyörű latin transzvesztita, és az egyik ölébe ült, a másiknak pedig megpaskolta a nagy hasát, majd mindhárman régi batárokként társalogtak egy darabig...

Csak néztünk, mint a moziban!Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Irány a Balaton!

Angyal Sándor

Ezen írás főszereplője azonban nem is a magyarok nagy tava...

2010.8.31.  1    2


Képeslap

Robert H.Raven

A nyaralás tönkretevője...

2010.8.29.  5   


Nem félünk a farkastól

Dráfi Emese

Nyár volt és meleg. – Nem akarok menni! – visítottam. De anyám hajthatatlan volt.

2010.8.27.  2   


Badacsony, sej-haj!

Póda Erzsébet

Leginkább nyáron szeretek utazni. De vajon ki nem?

2010.8.26.  2   


Tökéletes nyár

Nagy Erika

Hihetetlen gyorsan telnek a napok, hetek, hónapok s ezzel együtt lassan véget is ér a nyár.

2010.8.13.    1


Fokozott figyelem

Póda Erzsébet

A kirándulók hárman vannak. Egy ifjú pár, és a fiatalember anyja, azaz az anyós…

2010.8.10.  1   

A rovat további cikkei

Sunshine, reggae

Csepy Enikő

Őrült kamaszok vakációja.

2010.8.5.    3


Papírzsepi

Póda Erzsébet

Ezer fok is lehet – legalábbis nekem úgy tűnik. A troliban nyitva van minden ablak, de ez mit sem segít.

2010.8.2.  1   


Olyan szép az élet!

Huszár Ágnes

Tündérien kedves kislányok, szélvihar gyorsaságú fiúk vettek részt a nyári mesés táborban, amelynek egyik szervezője voltam idén.

2010.7.30.    1


A szem nemcsak lát

Angyal Sándor

Szeretem a nyarat, az évnek ezt az immár nem csak három hónapos szakaszát…

2010.7.29.  1   


Nyár, turizmus!

Robert H.Raven

A nyár egyenlő a turistaszezonnal. Ezzel szembesülök minden reggel, amikor munkába igyekszem.

2010.7.28.  2    1


Nyár van, nyár!

Dráfi Emese

Eddig mindenki nyafogott a rossz idő miatt, és bámulta az időjárás-előrejelzést.

2010.7.19.    1