Tartalom, színvonal, érték


  2013.3.3. 16:09

2013. március 2-án, szombaton került sor szerkesztőségünk idei első találkozójára.

A netBarátnő szerkesztőségének találkozója mindig nagy örömöt okoz a munkatársainknak. A részben a főszerkesztőnő, részben pedig a résztvevők konyhájából származó változatos, finom ételek és jó borok mellett minden alkalommal egy nagyon jó társaság verődik össze. Új barátságok, értékes kapcsolatok köttetnek, vagy a régiek kerülnek megerősítésre – pezsgő dumapartik, kupaktanácsok alakulnak ki. Külön mélységet ad az eseménynek, hogy a virtuális szerkesztőség egyes tagjai végre élőben is találkoznak, és a mindennapi témák mellett szakmai és egyéb eszmecserét is folytatnak.

A mostani találkozón összesen tizenhárom kolléga vett részt.
Állva: Pálinkás Libor, Botos K. Tibor, Puha Andrea, Póda Erzsébet, Nagy Erika, Csepy Enikő, Gerő Péter, Huszár Ágnes. Ülve: Huszár Kata, Nagy Csivre Katalin, Bolemant Éva, Póda Csanád és Bíró Szabolcs. (A mellékelt képen balról jobbra láthatók.)A laza hangulatú találkozót ismét szerkesztőségi ülés előzte meg, amelyen magazinunk tartalmáról, külleméről, a tavaly meghatározott feladatok teljesítéséről, a 2012-es esztendő sikeres projektjeiről, az idei év már beterjesztett és tervezett pályázatairól, az olvasottságról és a következő feladatokról esett szó. Ezt követően az ötletbörzére került sor, amikor is mindenki elmondhatta a véleményét, javaslatait.

Ismét új célokat tűztünk ki magunk elé, mégpedig azt, hogy tartani kívánjuk a nálunk megjelenő írások színvonalát, több figyelmet szeretnénk fordítani az irodalomra és a gyerekneveléssel foglalkozó cikkekre, nyitunk majd egy tanácsadó rovatot (valamint szeptembertől egy meglepetés-rovatot is), és lényegesen meg kívánjuk újítani webmagazinunk dizájnját.

A főszerkesztőnő, aki egyben a házigazda is, két éve vezette be, és ez tapasztalható eredményekre vezetett, hogy bizonyos irányvonalakat együtt határozzunk meg. Ezáltal a magazin az azóta elmúlt idő alatt sokkal tartalmasabbá, áramvonalasabbá, komolyabbá, színvonalasabbá, és egységesebbé vált.

Mint a nyolcéves működésünk alatt mindig, időnként távozik közülünk egy-egy szerző, de minden évben új tehetségek állnak közénk. Ez az állandó "áramlat" egyértelműen előnyére válik a netBarátnőnek. Az új kollégák hamar „beleolvadnak” a csapatba, és a személyes találkozók alkalmával gátlások, pózok nélkül szórakoznak együtt az állandó, stabil tagokkal.

Szerkesztőségünk tagjainak legnagyobb örömére ismét eltölthettünk egy felejthetetlen estét egymás társaságában! S bár tudjuk, hogy nehéz idők várnak ránk, tekintve a webmagazin anyagi helyzetét, mégis optimistán és sok új tervvel látunk neki feladatainknak. Többek között annak, hogy bővítsük olvasóink táborát, s jobbnál jobb színvonalú, tartalmas és érdekes cikkekkel örvendeztessük meg őket, ragaszkodva ahhoz, hogy elsősorban értéket közvetítsünk.

Póda Csenge felvételeiHozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Tízévesek lettünk – visszatekintés

2015-ben tízévesek lettünk! Egy ilyen kerek évforduló alkalmából általában visszatekint, értékel, összefoglal az ember, és levonja a tanulságokat.

2015.12.31.    22


Visszatekintés 2014

Mint minden évben, az 2014-es esztendőben is sok minden történt velünk.

2014.12.31.    49


Farsangi "barátnőzés"

Beszámoló az idei első találkozónkról.

2014.3.3.   


Visszatekintés 2013

Póda Erzsébet

Avagy, milyen volt számunkra, a netBarátnő számára, a 2013-as esztendő?

2013.12.31.   


Visszatekintés 2012

Póda Erzsébet

...Mert néha szükség van rá...

2012.12.31.   


Megint barátnőztünk

Bíró Szabolcs

2012. augusztus 25-én, egy verőfényes szombati napon került sor magazinunk szerkesztőségének legutóbbi találkozójára.

2012.8.27.    31

A rovat további cikkei

Alvási pozíciók

Timár Tímea

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen szükséglet mindenki életében...

2018.4.4.    5


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2018.3.17.    19


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2017.12.11.    17


Nők és romantika

Vajon miért kedvelik a nők a romantikus könyveket?

2017.8.18.    2


Hat dolog, amit soha

Oriskó Renáta

...de soha ne tegyél meg egy férfiért! Igaz, minden nő boldog párkapcsolatban szeretne élni. Mégsem mindegy, mit teszünk meg ennek érdekében.

2017.6.7.    3


Modern társkeresés

Tompa Orsolya

Mára jelentősen megváltoztak a társkeresési szokások. A személyes kapcsolatépítés, ismerkedés helyét sok esetben felváltja az online forma.

2017.4.5.  1    10