Tartalom, színvonal, érték


  2013.3.3. 16:09

2013. március 2-án, szombaton került sor szerkesztőségünk idei első találkozójára.

A netBarátnő szerkesztőségének találkozója mindig nagy örömöt okoz a munkatársainknak. A részben a főszerkesztőnő, részben pedig a résztvevők konyhájából származó változatos, finom ételek és jó borok mellett minden alkalommal egy nagyon jó társaság verődik össze. Új barátságok, értékes kapcsolatok köttetnek, vagy a régiek kerülnek megerősítésre – pezsgő dumapartik, kupaktanácsok alakulnak ki. Külön mélységet ad az eseménynek, hogy a virtuális szerkesztőség egyes tagjai végre élőben is találkoznak, és a mindennapi témák mellett szakmai és egyéb eszmecserét is folytatnak.

A mostani találkozón összesen tizenhárom kolléga vett részt.
Állva: Pálinkás Libor, Botos K. Tibor, Puha Andrea, Póda Erzsébet, Nagy Erika, Csepy Enikő, Gerő Péter, Huszár Ágnes. Ülve: Huszár Kata, Nagy Csivre Katalin, Bolemant Éva, Póda Csanád és Bíró Szabolcs. (A mellékelt képen balról jobbra láthatók.)A laza hangulatú találkozót ismét szerkesztőségi ülés előzte meg, amelyen magazinunk tartalmáról, külleméről, a tavaly meghatározott feladatok teljesítéséről, a 2012-es esztendő sikeres projektjeiről, az idei év már beterjesztett és tervezett pályázatairól, az olvasottságról és a következő feladatokról esett szó. Ezt követően az ötletbörzére került sor, amikor is mindenki elmondhatta a véleményét, javaslatait.

Ismét új célokat tűztünk ki magunk elé, mégpedig azt, hogy tartani kívánjuk a nálunk megjelenő írások színvonalát, több figyelmet szeretnénk fordítani az irodalomra és a gyerekneveléssel foglalkozó cikkekre, nyitunk majd egy tanácsadó rovatot (valamint szeptembertől egy meglepetés-rovatot is), és lényegesen meg kívánjuk újítani webmagazinunk dizájnját.

A főszerkesztőnő, aki egyben a házigazda is, két éve vezette be, és ez tapasztalható eredményekre vezetett, hogy bizonyos irányvonalakat együtt határozzunk meg. Ezáltal a magazin az azóta elmúlt idő alatt sokkal tartalmasabbá, áramvonalasabbá, komolyabbá, színvonalasabbá, és egységesebbé vált.

Mint a nyolcéves működésünk alatt mindig, időnként távozik közülünk egy-egy szerző, de minden évben új tehetségek állnak közénk. Ez az állandó "áramlat" egyértelműen előnyére válik a netBarátnőnek. Az új kollégák hamar „beleolvadnak” a csapatba, és a személyes találkozók alkalmával gátlások, pózok nélkül szórakoznak együtt az állandó, stabil tagokkal.

Szerkesztőségünk tagjainak legnagyobb örömére ismét eltölthettünk egy felejthetetlen estét egymás társaságában! S bár tudjuk, hogy nehéz idők várnak ránk, tekintve a webmagazin anyagi helyzetét, mégis optimistán és sok új tervvel látunk neki feladatainknak. Többek között annak, hogy bővítsük olvasóink táborát, s jobbnál jobb színvonalú, tartalmas és érdekes cikkekkel örvendeztessük meg őket, ragaszkodva ahhoz, hogy elsősorban értéket közvetítsünk.

Póda Csenge felvételeiHozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Tízévesek lettünk – visszatekintés

2015-ben tízévesek lettünk! Egy ilyen kerek évforduló alkalmából általában visszatekint, értékel, összefoglal az ember, és levonja a tanulságokat.

2015.12.31.    22


Visszatekintés 2014

Mint minden évben, az 2014-es esztendőben is sok minden történt velünk.

2014.12.31.    49


Farsangi "barátnőzés"

Beszámoló az idei első találkozónkról.

2014.3.3.   


Visszatekintés 2013

Póda Erzsébet

Avagy, milyen volt számunkra, a netBarátnő számára, a 2013-as esztendő?

2013.12.31.   


Visszatekintés 2012

Póda Erzsébet

...Mert néha szükség van rá...

2012.12.31.   


Megint barátnőztünk

Bíró Szabolcs

2012. augusztus 25-én, egy verőfényes szombati napon került sor magazinunk szerkesztőségének legutóbbi találkozójára.

2012.8.27.    31

A rovat további cikkei

Különleges sárkányrepülés

Zana Anita

Különleges élményben lehetett részük a gyengénlátóknak a közelmúltban, amikor is sárkányrepülésen vehettek részt. Pintér Erika mesél az élményeiről.

2023.9.15.   


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2023.1.20.    19


Fodrásznak születtem

Póda Erzsébet

Fennállásának 20. évfordulóját tartotta a dunaszerdahelyi Linda Hair Salon, melynek tulajdonosa Horváth Linda.

2022.9.19.   


Nagymellűek, figyelem!

Palkó Emese

Sportmelltartót vásárolni majdnem minden aktívan sportoló nő számára hatalmas kihívást jelent, főleg, ha nagy mellekkel van megáldva.

2022.8.10.    7


Felcsendült a nóta

Bott Noémi

„Szólj, szólj csalogány” címmel került megrendezésre első alkalommal a csallóközi Hodosban a magyarnóta-verseny.

2022.6.8.   


Alfamániások találkozója

Póda Erzsébet

Fergeteges találkozót tartottak az alfarómeós autósok a csallóközi Szilason.

2022.6.6.