Lépések a megoldások felé (5)


  2012.1.23. 6:00

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

Ismét nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozás is.

2012. január 21-én került sor Kürtön, a községi könyvtárban a Barátnő Polgári Társulás LÉPÉSEK A MEGOLDÁSOK FELÉ elnevezésű életvezetési programsorozatának ötödik tréningjére, melyet a budapesti Lemma Coaching International módszereinek alkalmazásával tartottunk meg.

A foglalkozás vezetői, Póda Erzsébet és Bolemant Éva akkreditált coachok ezúttal is új utakat, új szemléletmódot és új megoldásokat kínáltak a résztvevőknek.

Az érdekes foglalkozásra ismét nagyon jó hangulatban került sor, s a jelenlévők nyitottan fogadták a foglalkozást, aktívan kivették részét a számukra összeállított feladatokból. A felszínre került érzések, a tapasztalatok és az élmények mindenkit gazdagabbá tettek.

A csoportos foglalkozáson, mely elméleti és gyakorlati részből állt, a következő témákkal kerültek terítékre:
- gondolataink ereje
- szokások, sztereotípiák
- megoldási módszerek keresése
- egy "zsebben hordható" segítő technika elsajátítása

Vélemények a tréningről:

L.A.: Nagyon jól éreztem magam! Mindenki nyitott volt. Figyelemmel kísértem mások jellemi, lelki problémáit. Látom, hogy ha valaki egyedül küszködik a problémájával, az képes testi feszültséggé, betegséggé válni. Mert mi nők lélekből is vagyunk. Jó volt, hogy tudtuk egymás problémáit is kezelni, megértéssel hozzászólni. Nagyon jó volt, hogy összejöttünk.

K.M.: Nagyon érdekes nap volt! Megfogadom az itt elhangzott tanácsokat és melegen ajánlom minden nőnek, hogy vegyen részt ezen a tréningen. Nagyon jól éreztem magam, sokat tanultam, és szeretnék továbbfejlődni, gondjaimat, problémáimat könnyebben megoldani. A csoporttársaim eseteiből is tanulhattam.

Á.I.: Nagyon tetszett a foglalkozás, a mai bonyolult világban jól esett így összejönni és megpróbálni közösen megoldani a problémákat, melyek naponta nehezítik az életünket. Bármikor szívesen részt vennék hasonló tréningen, mert úgy gondolom, pozitív hatással van az ember személyiségének fejlődésére, gondolkodására. Több ilyen foglalkozásra lenen szükség - nemcsak felnőttek, hanem gyerekek számára is. Munkájukhoz kitartást és sok sikert kívánok!

K.A.: Számomra az volt különleges, hogy nem én adtam tanácsot, hanem én kértem. Rájöttem, sokkal könnyebb tanácsot adni, mint az embernek kitárulkozni. Érdekes, hogy még az agyam is olyan volt, mintha kihagyott volna, mikor velem foglalkoztak a trénerek. Amíg a többiek beszéltek a problémáikról, rá-rápillantottam a munkalapomra, és egyre világosabb lett számomra, hogy az egész életem egy színdarab. A foglalkozáson jöttem rá, hogy igenis boldog akarok lenni, SAJÁT MAGAM és a gyerekeim miatt is. Biztos, hogy sikerülni fog, mert a gyermeki boldogság mindig ott lapul valahol minden emberben. Köszönöm!

H.V.: Tapasztalatot, tanácsot, példát, okulást, mások hibáiból való tanulást kaptam. Megtanulni kezelni a problémát, adott helyzetet. Többre értékelni magunkat nőként! Önbizalmat, segítséget kaptam, amit a mindennapokban tudok használni. Olyan problémákat próbáltunk itt megoldani, amit eddig nem tudtunk, de így, hogy rávezettek minket, a megoldás és minden egyszerűbb lett. Tisztábban látom most a helyzetemet. Köszönöm!


Web:coaching.baratno.com


PROGRAMUNKAT A BETHLEN GÁBOR ALAP TÁMOGATJA



Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Lépések a megoldások felé (II/3,4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának utolsó két színhelyén, Alsóbodokon és Zsérén megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.12.1.   


Lépések a megoldások felé (II/1,2)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának első két színhelyén, Kalászon és Kolonban megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.11.11.    15


Újabb bemutatkozás

Ismét részt vehettünk egy rendezvényen! Ezúttal Kalász községben, a Generációk Találkozóján mutatkoztunk be az érdeklődőknek.

2012.7.10.    3


Az élet titkai

Coachaink ezúttal Zselízre kaptak meghívást, az Az élet titkai elnevezésű egészségnapra.

2012.3.18.    14


Lépések a megoldások felé (6)

Nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás projektje, melynek utolsó helyszínén, Szőgyénben is nagyszerű találkozásra került sor!

2012.1.27.   


Lépések a megoldások felé (4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának negyedik színhelyén, Gútán megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2011.12.12.    6

A rovat további cikkei

Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.