Megint barátnőztünk


Bíró Szabolcs  2012.8.27. 19:50

2012. augusztus 25-én, egy verőfényes szombati napon került sor magazinunk szerkesztőségének legutóbbi találkozójára.

A „barátnős találkozó” minden évben nagy öröm, hiszen mi, a kemény mag már tudjuk, hogy főszerkesztőnk, Póda Erzsébet és családja otthonából soha senki nem távozik rossz hangulatban. A részben főszerkesztőnőnk konyhájából, részben a résztvevők batyujából származó változatos, finom ételek és jó borok mellett minden alkalommal egy nagyon jó társaság verődik össze. Ilyenkor gyakran új barátságok, értékes kapcsolatok is születnek – de ha mégsem, akkor is elképesztően jó dumapartik, kupaktanácsok alakulnak ki. Természetesen az is külön mélységet ad az egésznek, hogy ezen alkalmakkor a virtuális szerkesztőség egyes tagjai végre élőben is találkoznak, és a mindennapi témák mellett gyakran szakmai eszmecserét is folytatnak.

A mostani találkozón összesen tizennégy kolléga vett részt: Cseh Gizella, Csepy Enikő, Huszár Kata, Huszár Ágnes, Bíró Szabolcs, Angyal Sándor, Póda Csanád, Puha Andrea, Pálinkás Libor, Póda Erzsébet, Jády Mónika, Bolemant Éva, Nagy Erika és a netBarátnő legújabb tagja, Gadus Georgina fordító. (A mellékelt képen balról jobbra láthatók.)Az éjszakába nyúló, laza hangulatú ünneplést persze egy komolyabb szerkesztőségi ülés előzte meg, amelyen főszerkesztőnk ecsetelte a magazin jelenlegi állapotát és olvasottságát, és ahol mindenki szabadon beszállhatott az ötletbörzébe. Végül közösen levontuk a tanulságokat, és sikerült közös célokat kitűznünk közösségünk elé. Ezeket a mulatozás előtti, szigorúbb hangvételű megbeszéléseket házigazdánk még csak tavaly vezette be, de hamar látható, tapasztalható eredményt hozott, hogy az otthoni magányos ötleteléseken kívül bizonyos irányvonalakat együtt határoztunk meg. Ezáltal a magazin már az elmúlt bő fél év során is sokkal áramvonalasabbá, komolyabbá, színvonalasabbá, és ami talán a legfontosabb, egységesebbé vált.

Engem személy szerint külön örömmel tölt el, hogy bár időnként távozik közülünk egy-egy szerző, minden évben új tehetségeket köszönthetünk sorainkban. Ez az állandó vérfrissítés egyértelműen előnyére válik a netBarátnőnek, és hab a tortán, hogy az új emberek nagyon jól „beleolvadnak” a csapatba, gátlások, pózok nélkül szórakoznak együtt a kemény maggal. Bátran mondhatom, már csak azért is megéri csatlakozni ehhez a vidám a szerkesztőséghez, mert így minden évben eltölthetünk egy felejthetetlen estét egymás társaságában, a világ köztudottan legjobb és legkedvesebb főszerkesztőjének tyúkanyószárnyai alatt.Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Tízévesek lettünk – visszatekintés

2015-ben tízévesek lettünk! Egy ilyen kerek évforduló alkalmából általában visszatekint, értékel, összefoglal az ember, és levonja a tanulságokat.

2015.12.31.    22


Visszatekintés 2014

Mint minden évben, az 2014-es esztendőben is sok minden történt velünk.

2014.12.31.    49


Farsangi "barátnőzés"

Beszámoló az idei első találkozónkról.

2014.3.3.   


Visszatekintés 2013

Póda Erzsébet

Avagy, milyen volt számunkra, a netBarátnő számára, a 2013-as esztendő?

2013.12.31.   


Tartalom, színvonal, érték

2013. március 2-án, szombaton került sor szerkesztőségünk idei első találkozójára.

2013.3.3.    38


Visszatekintés 2012

Póda Erzsébet

...Mert néha szükség van rá...

2012.12.31.   

A rovat további cikkei

Megtennéd? Kérés vagy parancs?

Busai Hajnalka Lilla

Életünkben csak nagyon ritkán kérnek tőlünk valamit...

2020.7.14.    8


Vizes élőhelyeink

Póda Csenge

A mindannyiunkat éltető vizes élőhelyeink több szempontból is fontosak számunkra.

2019.9.23.   


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2019.8.15.    10


Alvási pozíciók

Timár Tímea

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen szükséglet mindenki életében...

2019.3.24.    8


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2018.12.9.    18


Hat dolog, amit soha

Oriskó Renáta

...de soha ne tegyél meg egy férfiért! Igaz, minden nő boldog párkapcsolatban szeretne élni. Mégsem mindegy, mit teszünk meg ennek érdekében.

2018.5.3.    6