Újabb bemutatkozás


  2012.7.10. 5:37

Ismét részt vehettünk egy rendezvényen! Ezúttal Kalász községben, a Generációk Találkozóján mutatkoztunk be az érdeklődőknek.

Ezúttal a Nyitra melletti meseszép Kalász községben megrendezett Generációk Találkozása fesztiválon kaptunk lehetőséget arra, hogy coachként is bemutatkozzunk. A rengeteg érdekes, színes kulturális és egyéb közösségi programok közt előadást tarthattunk az érdeklődőknek arról, mi is az a life coaching, azaz az életvezetési tanácsadás.

A rövid, de mindenre kitérő előadás, melyet Póda Erzsébet akkreditált coach tartott, választ adott arra, mi is az az életvezetési tanácsadás, hogyan működik, milyen típusai vannak, milyen módszerekkel segíti az ügyfeleket, klienseket, ki is az a coach és milyen kompetenciákkal rendelkezik, mikor segít, milyen problémákra és helyzetekre kínál megoldásokat, valamint ismertette a Barátnő Polgári Társulás Lépések a megoldások felé tréningprogramjának eddigi eredményeit és sikereit.
Az előadás a következő tömör, de mindent kifejező gondolatban foglalta össze a mondanivalóját: „A coach az, aki azt mondja, amit nem akarsz hallani, azt látja, amit nem akarsz látni, hogy az lehess, akiről mindig is sejtetted, hogy lenni tudsz.”

Az előadás után az önkéntes érdeklődők kipróbálhattak egy-egy bemutató foglalkozást, melyet Bolemant Éva akkreditált coach tartott.

Coachaink ismét gazdag tapasztalatokkal, újabb benyomásokkal és ismeretekkel gazdagodtak, és továbbra is szívesen várják az érdeklődőket egyéni vagy csoportos foglalkozásra. Igény szerint a helyszínre utazva is tartunk egyéni üléseket, de tréningeket is.


Visszajelzések:

„Tetszett az előadás, n agyon jól éreztem magam a foglalkozás alatt is, és a végeredmény meglepetésszerűen hatott, hiszen nem tudtam, mi vár rám. A kapott megoldással azonban nagyon elégedett vagyok.”

„Olvastam már a pozitív gondolkodás erejéről, próbálgattam is kisebb-nagyobb sikerrel a mindennapos életben, és nagyon tetszik ez a felfogás. Az előadásból sok új információt tudtam meg a coachingról. A foglalkozás alatt is valami hasonlót éltem át. Szívesen részt vennék egy hosszabb coaching folyamatban is.”
Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Lépések a megoldások felé (II/3,4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának utolsó két színhelyén, Alsóbodokon és Zsérén megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.12.1.   


Lépések a megoldások felé (II/1,2)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás második tréningsorozatának első két színhelyén, Kalászon és Kolonban megrendezett life coaching csoportos foglalkozás.

2012.11.11.    15


Az élet titkai

Coachaink ezúttal Zselízre kaptak meghívást, az Az élet titkai elnevezésű egészségnapra.

2012.3.18.    14


Lépések a megoldások felé (6)

Nagy sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás projektje, melynek utolsó helyszínén, Szőgyénben is nagyszerű találkozásra került sor!

2012.1.27.   


Lépések a megoldások felé (5)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának ötödik színhelyén, Kürtön megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2012.1.23.   


Lépések a megoldások felé (4)

Sikerrel zárult a Barátnő Polgári Társulás tréningsorozatának negyedik színhelyén, Gútán megrendezett life coaching csoportos foglalkozásunk is.

2011.12.12.    6

A rovat további cikkei

Különleges sárkányrepülés

Zana Anita

Különleges élményben lehetett részük a gyengénlátóknak a közelmúltban, amikor is sárkányrepülésen vehettek részt. Pintér Erika mesél az élményeiről.

2023.9.15.   


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2023.1.20.    19


Fodrásznak születtem

Póda Erzsébet

Fennállásának 20. évfordulóját tartotta a dunaszerdahelyi Linda Hair Salon, melynek tulajdonosa Horváth Linda.

2022.9.19.   


Nagymellűek, figyelem!

Palkó Emese

Sportmelltartót vásárolni majdnem minden aktívan sportoló nő számára hatalmas kihívást jelent, főleg, ha nagy mellekkel van megáldva.

2022.8.10.    7


Felcsendült a nóta

Bott Noémi

„Szólj, szólj csalogány” címmel került megrendezésre első alkalommal a csallóközi Hodosban a magyarnóta-verseny.

2022.6.8.   


Alfamániások találkozója

Póda Erzsébet

Fergeteges találkozót tartottak az alfarómeós autósok a csallóközi Szilason.

2022.6.6.