Instant hajdúsítás


PR-cikk  2020.7.7. 22:00

A póthajak, parókák, pepik az évtizedek során igencsak nagy fejlődésen mentek keresztül.Hatalmas meglepetést okoz az instant hajdúsítás!

Mire gondol akkor, amikor azt hallja, hogy instant hajdúsítás? Valószínűleg egy csodaszép, lágyan leomló loboncra, amelyet még a hajmodellek is megirigyelnek. És mire gondol akkor, amikor a pepi kifejezéssel találkozik? Valószínűleg egy kopaszodó, köpcös öregúrra, aki nem túl ügyesen próbálja álcázni a fejtetején egyre terjedő kopasz foltot. Akkor most jöjjön a meglepetés! Az instant hajdúsítás és a pepi egy és ugyanaz a dolog. Nem gondolta volna igaz?

Az instant hajdúsítás rohamos fejlődése

A póthajak, parókák, pepik az évtizedek során igencsak nagy fejlődésen mentek keresztül. Míg 10-20 éve igaz volt a pepire a fentebb lefestett, nem túl kecsegtető kép, napjainkra ez már olyan szintre fejlődött, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja a különbséget az igazi és a szintetikus között. Akár valódi, akár szintetikus hajból készül az adott pótlás, minden esetben prémium minőségről van szó. Persze csak a magukra valamit is adó szalonok esetében.

Instant hajdúsítás vs. házi praktikák

Az öregedéssel járó hajhullás nemtől függetlenül igencsak kellemetlen. Az egykor még erős hajtincseknek mára már csak a fényképeken őrzött emléke maradt meg. Ilyenkor persze sok mindennel próbálkozik az ember. Különböző hajnövesztők, internetről összevadászott praktikák, tupírozás, de sajnos egyik sem fogja meghozni a kívánt eredményt. A hajbeültetés is szóba kerülhet, de az felettébb drága mulatság. A tapasztalatok szerint, az arany középutat az instant hajdúsítás jelenti. Nem kerül annyiba, mint egy sebészi beavatkozás, azonban a kinézetét tekintve ugyanazt az eredményt garantálja.

Mennyibe kerülnek a hajdúsítás árak? A rosehairstudio.hu kiemelkedő szolgáltatása

A rosehairstudio.hu honlapon bemutatkozó szalon hamar nagy népszerűségre tett szert. Ezen nincs is mit csodálkozni, tekintve a megannyi boldog mosollyal távozó klienst. Hajhosszabbítás, pepi, egyéb fodrász szolgáltatások, de gyakorlatilag minden megtalálható a Rose Hair Studio palettáján, ami hajjal kapcsolatos. Noha az egyedisége mégsem ebben rejlik. A szalonba látogató hölgyek nemcsak teljes körű kiszolgálást kapnak, hanem szakmai tanácsadást is.

A tájékoztatás arra is kiterjed, hogyan alkossuk meg a tökéletes frizurát otthon, méghozzá mindenféle különösebb tudás, tehetség vagy gyakorlat nélkül. A rosehairstudio.hu révén beszerezhető póthajnak éppen ez a lényege. Úgy áll, ahogyan azt mi szeretnénk, akár különleges alkalomra készülődünk, akár csak a hétköznapi taposómalom feladatait gyűrjük le. Sőt, az igazán jó minőség még arra is lehetőséget biztosít, hogy fessük, vasaljuk, vagyis úgy bánjunk vele, mint a sajátunkkal.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Téli bőrproblémák

PR-cikk

Hogyan lehet télen is puha és egészséges a bőrünk? Mi mindenre figyeljünk? Krémek, vitaminok, kezelések. Tippek és tanácsok.

2023.1.31.   


Arcápolás télen

Palkó Emese

A téli időszakban arcbőrünk fokozottabb odafigyelést igényel. Hiszen az egyre hidegebb hőmérséklet nagyon megviseli arcbőrünket. Jótanácsok következnek.

2023.1.16.    13


Karácsony ajándéktippek

Karácsonyi ajándéktippek: igazi pihenés és feltöltődés a fa alá!

2022.12.19.   


Nomination, a kreatív ékszermárka

PR-cikk

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

2022.11.30.   


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2022.11.24.    2


Védjük hajunkat a hidegtől és a stressztől!

A stresszt már régóta a hajhullás egyik okozójaként tartják számon, a hideg pedig tovább ronthat a helyzeten...

2022.11.9.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2022.10.1.   


Harisnyaválasztás

PR-cikk

A régi időkben a kényelmetlen, ámde praktikus viselet szimbóluma volt, ma már sokkal inkább a komfortos elegancia jellemzi.

2022.9.26.   


Nyaralás utáni bőrápolás

Both Tímea

Tanácsainkkal szeretnénk megtanítani az olvasót a tudatos bőrápolásra, szépségápolásra, nőiességének megtartására.

2022.9.16.  31    11


Hibátlan smink a nagy napra

Az esküvői smink 3+1 alapszabálya, hiszen ez a legfontosabb a nagy napon!

2022.8.24.   


Ne vágd magad a hajad!

Három dolog, amit soha ne csinálj otthon, mert elrontott frizura lesz a vége!

2022.7.21.   


A sminkecset használata

Hogyan használjuk az egyes sminkecset-típusokat helyesen? Tippjeink!

2022.6.28.