Instant hajdúsítás


PR-cikk  2020.7.7. 22:00

A póthajak, parókák, pepik az évtizedek során igencsak nagy fejlődésen mentek keresztül.Hatalmas meglepetést okoz az instant hajdúsítás!

Mire gondol akkor, amikor azt hallja, hogy instant hajdúsítás? Valószínűleg egy csodaszép, lágyan leomló loboncra, amelyet még a hajmodellek is megirigyelnek. És mire gondol akkor, amikor a pepi kifejezéssel találkozik? Valószínűleg egy kopaszodó, köpcös öregúrra, aki nem túl ügyesen próbálja álcázni a fejtetején egyre terjedő kopasz foltot. Akkor most jöjjön a meglepetés! Az instant hajdúsítás és a pepi egy és ugyanaz a dolog. Nem gondolta volna igaz?

Az instant hajdúsítás rohamos fejlődése

A póthajak, parókák, pepik az évtizedek során igencsak nagy fejlődésen mentek keresztül. Míg 10-20 éve igaz volt a pepire a fentebb lefestett, nem túl kecsegtető kép, napjainkra ez már olyan szintre fejlődött, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja a különbséget az igazi és a szintetikus között. Akár valódi, akár szintetikus hajból készül az adott pótlás, minden esetben prémium minőségről van szó. Persze csak a magukra valamit is adó szalonok esetében.

Instant hajdúsítás vs. házi praktikák

Az öregedéssel járó hajhullás nemtől függetlenül igencsak kellemetlen. Az egykor még erős hajtincseknek mára már csak a fényképeken őrzött emléke maradt meg. Ilyenkor persze sok mindennel próbálkozik az ember. Különböző hajnövesztők, internetről összevadászott praktikák, tupírozás, de sajnos egyik sem fogja meghozni a kívánt eredményt. A hajbeültetés is szóba kerülhet, de az felettébb drága mulatság. A tapasztalatok szerint, az arany középutat az instant hajdúsítás jelenti. Nem kerül annyiba, mint egy sebészi beavatkozás, azonban a kinézetét tekintve ugyanazt az eredményt garantálja.

Mennyibe kerülnek a hajdúsítás árak? A rosehairstudio.hu kiemelkedő szolgáltatása

A rosehairstudio.hu honlapon bemutatkozó szalon hamar nagy népszerűségre tett szert. Ezen nincs is mit csodálkozni, tekintve a megannyi boldog mosollyal távozó klienst. Hajhosszabbítás, pepi, egyéb fodrász szolgáltatások, de gyakorlatilag minden megtalálható a Rose Hair Studio palettáján, ami hajjal kapcsolatos. Noha az egyedisége mégsem ebben rejlik. A szalonba látogató hölgyek nemcsak teljes körű kiszolgálást kapnak, hanem szakmai tanácsadást is.

A tájékoztatás arra is kiterjed, hogyan alkossuk meg a tökéletes frizurát otthon, méghozzá mindenféle különösebb tudás, tehetség vagy gyakorlat nélkül. A rosehairstudio.hu révén beszerezhető póthajnak éppen ez a lényege. Úgy áll, ahogyan azt mi szeretnénk, akár különleges alkalomra készülődünk, akár csak a hétköznapi taposómalom feladatait gyűrjük le. Sőt, az igazán jó minőség még arra is lehetőséget biztosít, hogy fessük, vasaljuk, vagyis úgy bánjunk vele, mint a sajátunkkal.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A napozás tökéletes kellékei

Kozma Eszter

Remek receptek alapján akár magunk is készíthetünk nagyszerű házi naptejet.

2024.7.18.    11


Nyári frissesség

A forró nyári napokon a testápolásban az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben.

2024.7.12.    3


7 szépségtipp csajos estékre

PR-cikk

Egy ilyen együtt töltött este arra is remek lehetőséget kínál, hogy megosszuk egymással a kedvenc szépségápolási trükkjeinket.

2024.7.11.   


A tökéletes nyári alapozó

Tilajcsík Dóra

A nyári hőség nemcsak a vízfogyasztásunk mennyiségére, hanem külsőnk állapotára is hatással van.

2024.6.27.   


A szemkörnyéki ráncok megelőzése

PR-cikk

Ahogy az idő méltóságteljesen kibontakozik, a szemünk körüli finom bőr lesz az a vászon, amelyre az öregedés vonásait festi.

2024.2.2.   


A haj tisztántartása

Fokozódó hajhullás, lelapuló haj és kellemetlen szagok: hajunk számára nem várt kellemetlenségeket tartogat a hűvösebb, őszi idő.

2023.10.24.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 2.

Hogyan spirálozzunk úgy, mint a profik? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.9.5.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 1.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra legjobb szempillaspirált? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.8.31.   


A női kesztyű

A női kesztyűk nemcsak az elegancia és a stílus szimbólumai, hanem egyenesen a kéz kifinomultságának megtestesítői.

2023.8.17.   


Hogyan viseljünk megfelelő frizurát?

A rosszul megválasztott hajviselet azt hangsúlyozza, ami kevésbé előnyös a kinézetünknek.

2023.7.20.   


Mit tegyünk a neszesszerbe?

Tilajcsík Dóra

A szépségipar folyamatosan újabbnál újabb vívmányokkal áll elő, amelyek azt hivatottak segíteni, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen.

2023.7.4.    5


Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.