Melyik fehérítő fogkrém a legjobb?


  2020.5.17. 10:00

Sokunk vágya, hogy fogaink ne csak egészségesek, de tökéletesen fehérek is legyenek.

Mindig fontos az első benyomás, így egy mosolynál kivillanó elszíneződött, sárgás fogsor bizony könnyen ronthat a megítélésünkben. Hogy miért lesz valakinek sötétebb árnyalatú a foga annak ellenére, hogy napi szinten mossa azokat, attól függhet a leginkább, hogy milyen életmódot folytat. A fogak elszíneződését segítheti elő a rendszeres dohányzás, kávé és alkohol fogyasztás, valamint bizonyos gyógyszerek használata is. Ahogy idősödik az ember, úgy sajnálatos módon szintén besárgulhatnak a fogak, és néhány betegség is rásegíthet erre. Ennél a problémánál viszont nem csak az lehet a megoldás, hogy fogorvoshoz fordulunk, és egy drága fogfehértő kezelésen veszünk részt! Már otthonról egy jóval egyszerűbb módszerrel is el lehet érni a tökéletesen fehér fogsort!


Sokféle fehérítő fogkrémet lehet már manapság találni a boltok polcain, melyek segítségével a sárga fogakból újra fehérek lehetnek. Vannak azonban olyanok, akik tartanak ezektől a készítményektől, hiszen terjednek olyan hírek is, hogy kárt tehetnek a fehérítő fogkrémek a fogak egészségében. Abban az esetben, ha a megfelelő fogkrémet választjuk, nem kell ettől a kockázattól tartani! Mindig az lesz a legjobb fehérítő fogkrém, ami hosszútávon sem okoz kárt a fogakban. A linkelt oldalon most olyan készítményeket találhat majd, melyek annak ellenére, hogy hatásos eredményt garantálnak, kíméletesek is lesznek a fogaival!

A Profimed oldalon található fehérítő fogkrémek nem csak a már meglévő pigmentfoltokat távolítják el, de a megelőzésben is lehet rájuk számítani. Igaz, hogy ezeknek a termékeknek az ára akár a többszöröse is lehet egy hagyományos fogkrémhez képest, ám érdemes lesz egy olyan befektetésként tekinteni rájuk, ami hosszútávon egész biztos meg fog térülni, különösen mikor elégedettek leszünk, ha a tükörből egy tökéletesen fehér fogsor mosolyog vissza ránk. A webáruházban minden fogkrémhez tartozik leírás is, így mindenki ki tudja választani magának az összetevők láttán, hogy melyiket érdemes megvásárolni. Mindezeken túl pedig még értékelések is tartoznak a fogkrémek mellé, ami szintén hozzájárulhat a legjobb döntés meghozatalához.

Nem érdemes sokat gondolkodni azon, hogy kipróbáljon-e egyet az oldalon megrendelhető fehérítő fogkrémek közül. Bármilyen okból is színeződött el foga, létezik egyszerű és gyors megoldás! Keresse fel mindéképpen a linkelt oldalt, ahol a fehérítő fogkrémek mellett számos egyéb fogápolási eszköz közül is tud majd választani. Ne feledje, a szép mosoly is öltözeti az embert!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Téli bőrproblémák

PR-cikk

Hogyan lehet télen is puha és egészséges a bőrünk? Mi mindenre figyeljünk? Krémek, vitaminok, kezelések. Tippek és tanácsok.

2023.1.31.   


Arcápolás télen

Palkó Emese

A téli időszakban arcbőrünk fokozottabb odafigyelést igényel. Hiszen az egyre hidegebb hőmérséklet nagyon megviseli arcbőrünket. Jótanácsok következnek.

2023.1.16.    13


Karácsony ajándéktippek

Karácsonyi ajándéktippek: igazi pihenés és feltöltődés a fa alá!

2022.12.19.   


Nomination, a kreatív ékszermárka

PR-cikk

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

2022.11.30.   


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2022.11.24.    2


Védjük hajunkat a hidegtől és a stressztől!

A stresszt már régóta a hajhullás egyik okozójaként tartják számon, a hideg pedig tovább ronthat a helyzeten...

2022.11.9.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2022.10.1.   


Harisnyaválasztás

PR-cikk

A régi időkben a kényelmetlen, ámde praktikus viselet szimbóluma volt, ma már sokkal inkább a komfortos elegancia jellemzi.

2022.9.26.   


Nyaralás utáni bőrápolás

Both Tímea

Tanácsainkkal szeretnénk megtanítani az olvasót a tudatos bőrápolásra, szépségápolásra, nőiességének megtartására.

2022.9.16.  31    11


Hibátlan smink a nagy napra

Az esküvői smink 3+1 alapszabálya, hiszen ez a legfontosabb a nagy napon!

2022.8.24.   


Ne vágd magad a hajad!

Három dolog, amit soha ne csinálj otthon, mert elrontott frizura lesz a vége!

2022.7.21.   


A sminkecset használata

Hogyan használjuk az egyes sminkecset-típusokat helyesen? Tippjeink!

2022.6.28.