Hány éves vagy? Nettó 30, bruttó 38!


Robert H.Raven  2014.9.8. 3:43

Miért akarnak a negyvenes nők huszonévesnek látszani? Ez volt a kérdés pár hete. Nos, pontosan azért, amiért a harmincasok tiniknek! (Első rész)

Ha nekem annyi kéteurósom volna, ahányszor hallottam már nőket arról panaszkodni, hogy nem értik, de rájuk csak a tőlük 5-8-10 évvel fiatalabb pasik kattannak, akkor most nem egy budapesti irodában ülnék egy számítógép előtt. Hanem a saját, privát, karib-tengeri szigetemen feküdnék két pálmafa közé kifeszített függőágyban, és úgy diktálnám ezt az írást a magántitkáromnak, miközben Martinit kortyolgatok!

Valójában azzal nincs is nagy gond, aki próbál úgy öltözködni, mint a huszonéves lánya, mert ő már elkelt, van gyereke, férje, stb. Maximum nevetséges lesz az utcán. No, de aki egy harmincas szingli és szeretne elkelni... Ők nagyon mellé tudnak trafálni.

Az ember a nagy szociális játékban azzá válik, amilyen képet magáról közvetít. Azt mondják, hogy meztelen emberek nem csinálnak történelmet. Tehát az öltözködés ugyan nem minden, de fontos, és innen lehet eredeztetni a választ a kérdésre. Na, jó: meztelen nők már befolyásolták a történelmet, de az egy másik sztori. Ergo, ha egy nő úgy öltözik, viselkedik, ahogy a tizenéves, idegesítően vihogó bakfis lánykák, akkor azok a pasik fognak rákattanni, akik tizenéves, idegesítően vihogó bakfis lányokat keresnek. És úgy fognak velük viselkedni, úgy fognak velük bánni, azt fogják velük tenni, amit a könnyen megszerezhető tizenéves lánykákkal leginkább tenni szeretnek. Ennyire egyszerű!

Vegyünk a 31-34 éves szingli csajokat! Az egyik részük nem csinál egyebet, mint elkezdi árulni magát. Felöltözik – kis koktélruha, ultra módon magas sarkú és vastagtalpú körömcipő, kirakja a popót, cicit, ahogy kell, és elmegy vadászni a barátnőivel valami buli aktuális helyszínére vagy vendéglőbe, alternatív lebujba. Amikor leülnek a bárpulthoz vagy az asztalhoz, gyakorlatilag kirakhatnák maguk elé az árcédulát. Mell-derék-csípőmérettől függően: 1 szex = X db koktél és/vagy Y perc beszélgetés.

Ilyenkor elkezd vérszagra gyűlni az éji vad. Tehát jön a bulikultúra derékhada, a 25-27 éves nyikhaj parti-arcok, akik valahol a bulinegyed közelében, hárman bérelnek egy lakást, ahol olyan szag van, hogy ahhoz képest az oroszlánketrec két félig elfogyasztott gazellával együtt is a Dior parfümtesztelő részlegének tűnik, és levadásszák a csajokat. Aznap éjszaka minden megtörténik, és másnap kezdődik elölről. Mármint a pasiknak, mert a csajok összetörve, a kihasználtság érzetével a lelkükben zokognak, és égre függesztett tekintettel kérdezik, hogy: MIÉRT TESZIK EZT VELEM?
Miért? Mert az élet színházában minden nap játszanak valamit, és ő egy olyan darabra vett jegyet amiben pocsék a cselekmény.

Tehát az üzenet minden harminc feletti nőnek: ha egy színházban a Mágnás Miskára vesz jegyet, akkor nem élvezheti a Shakespeare darabot. Rossz helyre ment pasiért. Ennyi.

Kedves nőtársaim, öltözködjenek úgy, hogy a korban önökhöz illő férfiak felfigyeljenek, és tiszteljék a következő szabályt: A kevesebb az több! Az élet e területén ez a szabály nagyon igaz.

Nincs flitter, nincs márkanév, nincs szilikonpánt, nincs basanadrág, nincs neonzöld, neonrózsaszín, nincs legdivatosabb parfüm, nincs funkciótlan cipzár és sallang a táskán. Valamint: a leggings nem nadrág, a sportcipő nem utcára való, a szandál nem egyenlő a flip-floppal, és a színes, nagyfeliratos, csillogó akármivel kirakott pólóktól jobb lenne megszabadulni. Továbbá, elfelejtendők a párduc-, tigris- és zebramintás cuccok!
Használja inkább az internetet!
Nézze meg a legdivatosabb ruhamárkák oldalait. Nem azt mondom, hogy azokat kell megvenni, mert azok viszonylag drágák, de inspirálódni lehet. Vagy ott van a Pinterest, tele képekkel, ötletekkel.
Tessék törekedni az eleganciára! Az sosem túldíszített, túldefiniált, hanem egyszerű és letisztult. A klasszikus és elegáns sosem megy ki a divatból. A divat kritikátlan követése egyébként is a középszerűség menedéke. Érdemes egy-egy jobb darabra invesztálni, amit éveken át lehet hordani, pl. egy csizmára, táskára, kabátra.

És ha már sikerült elegánssá varázsolni a megjelenést, akkor hozzá lehet igazítani a viselkedést is. Egy nő modorodban is lehet elegáns. Inkább a visszafogottság jellemezze, mint a harsányság! Ne beszéljen ocsmányul, ne káromkodjon, ne acsarkodjon senkire, ne kiabáljon! Tanuljon, művelődjön, olvasson, invesztáljon időt, energiát, pénzt az intellektusába! Válogassa meg, hogy hová megy, kivel áll szóba!

Meglátja, megjelennek majd azok a pasik, akikről ön álmodozik!Hozzászólások

, 08. 09. 2014 16:16:49
Na neeeeeee! Ez durva!
Xxxx, 08. 09. 2014 16:40:16
Ez így igaz, és helyénvaló is, 100%. Azt tessék már majd egyszer kommentálni, hogy mondjuk egy 30-34 éves kb 40-est keres, de a 40-es meg 25 évest. Na, ezt hogy lehet visszakorrigálni?
, 09. 09. 2014 10:56:03
ezért van annyi sok magányos nő!
, 10. 09. 2014 15:59:40
ez annyira undorító, hogy csak egy pasi írhatta. egy pasi nem tudja hogy hogy kell felöltözni
SzE, 10. 09. 2014 20:46:03
Ha a férfiaknak szeretnél tetszeni, nem árt megszívlelni az építő kritikát, ami jelen esetben egyáltalán nem bántó, sőt szerintem nőpárti!
@


A rovat további cikkei

Évszakváltás –ruhatárcsere

Huszár Ágnes

Melyik nő ne ismerné az érzést, amikor áll a ruhás szekrény előtt, és nem talál kedvére való göncöt, amelyet felvehetne.

2018.9.4.    4


Arcunk elárulja, milyenek vagyunk

Emberként nem vagyunk egyformák, maximum hasonlíthatunk egymásra.

2018.7.18.    1


Szégyen

Magyar Anett

Számtalan estém ért úgy véget, hogy megvertek. Abban reménykedtem, hogy a férjemnek ízlik a vacsora, hogy a szeretőjétől úgy tér haza, hogy kielégült, és az ágyba vágyik, aludni. Akkor elmaradna a verés, a fájdalom. (Olvasónk írása a felhívásunkra érkezett.)

2018.7.17.  3    40


Változtassunk!

Rajczi Viktória

Mindenki számára eljöhet a pillanat, mikor úgy érzi: lezárult életének egy szakasza.

2018.7.12.    42


Álmaink nem hazudnak

Póda Erzsébet

Életünk egyharmadát alvással töltjük. Az alvás egy misztikus birodalomba vezet minket: az álmok tündéri vagy lidérces világába.

2018.6.15.    46


Hogyan éljük túl a szakítást?

Faar Ida

A szerelem olyan, mint a háború: egyszerűen, és könnyedén kezdődik, és kínok között sok áldozatot követelve ér véget.

2018.6.13.    21


9 tipp az anyagi stabilitásra

Faar Ida

Pénz. Mindennek az alfája és ómegája, a világ mozgatórugója – hiánya (állítólag a sokszoros megléte is) sok-sok gond és aggodalom forrása.

2018.4.13.    5


A nők közötti barátság

Póda Erzsébet

A női barátságok különleges kapcsolatok: áthatja őket a jellegzetes női gyengédség. Nem is csoda, hiszen számukra fontosak az érzelmek.

2018.2.4.    24


7 tipp a stresszmentes reggelekért

Faar Ida

Vannak napok, amikor arra ébredünk, hogy azt sem tudjuk, a hét melyik napja köszöntött ránk.

2018.1.9.    7


Jobb formában

Jády Mónika

Kicsit nehéz a dolgunk, így, ünnepek után... Viszont mindenképpen jó, ha odafigyelünk az életmódunkra.

2018.1.7.    16


Takarítási mánia

Faar Ida

Már két teljes órája nála ülök, de nem jutottunk semmire.

2017.11.6.  1    12


Hogyan adjuk el gyorsan lakásunkat?

Nem mindegy, hogyan látunk hozzá lakásunk eladásának, hogy az vonzó legyen az érdeklődők számára.

2017.9.22.    4