Hány éves vagy? Nettó 30, bruttó 38!


Robert H.Raven  2014.9.8. 3:43

Miért akarnak a negyvenes nők huszonévesnek látszani? Ez volt a kérdés pár hete. Nos, pontosan azért, amiért a harmincasok tiniknek! (Első rész)

Ha nekem annyi kéteurósom volna, ahányszor hallottam már nőket arról panaszkodni, hogy nem értik, de rájuk csak a tőlük 5-8-10 évvel fiatalabb pasik kattannak, akkor most nem egy budapesti irodában ülnék egy számítógép előtt. Hanem a saját, privát, karib-tengeri szigetemen feküdnék két pálmafa közé kifeszített függőágyban, és úgy diktálnám ezt az írást a magántitkáromnak, miközben Martinit kortyolgatok!

Valójában azzal nincs is nagy gond, aki próbál úgy öltözködni, mint a huszonéves lánya, mert ő már elkelt, van gyereke, férje, stb. Maximum nevetséges lesz az utcán. No, de aki egy harmincas szingli és szeretne elkelni... Ők nagyon mellé tudnak trafálni.

Az ember a nagy szociális játékban azzá válik, amilyen képet magáról közvetít. Azt mondják, hogy meztelen emberek nem csinálnak történelmet. Tehát az öltözködés ugyan nem minden, de fontos, és innen lehet eredeztetni a választ a kérdésre. Na, jó: meztelen nők már befolyásolták a történelmet, de az egy másik sztori. Ergo, ha egy nő úgy öltözik, viselkedik, ahogy a tizenéves, idegesítően vihogó bakfis lánykák, akkor azok a pasik fognak rákattanni, akik tizenéves, idegesítően vihogó bakfis lányokat keresnek. És úgy fognak velük viselkedni, úgy fognak velük bánni, azt fogják velük tenni, amit a könnyen megszerezhető tizenéves lánykákkal leginkább tenni szeretnek. Ennyire egyszerű!

Vegyünk a 31-34 éves szingli csajokat! Az egyik részük nem csinál egyebet, mint elkezdi árulni magát. Felöltözik – kis koktélruha, ultra módon magas sarkú és vastagtalpú körömcipő, kirakja a popót, cicit, ahogy kell, és elmegy vadászni a barátnőivel valami buli aktuális helyszínére vagy vendéglőbe, alternatív lebujba. Amikor leülnek a bárpulthoz vagy az asztalhoz, gyakorlatilag kirakhatnák maguk elé az árcédulát. Mell-derék-csípőmérettől függően: 1 szex = X db koktél és/vagy Y perc beszélgetés.

Ilyenkor elkezd vérszagra gyűlni az éji vad. Tehát jön a bulikultúra derékhada, a 25-27 éves nyikhaj parti-arcok, akik valahol a bulinegyed közelében, hárman bérelnek egy lakást, ahol olyan szag van, hogy ahhoz képest az oroszlánketrec két félig elfogyasztott gazellával együtt is a Dior parfümtesztelő részlegének tűnik, és levadásszák a csajokat. Aznap éjszaka minden megtörténik, és másnap kezdődik elölről. Mármint a pasiknak, mert a csajok összetörve, a kihasználtság érzetével a lelkükben zokognak, és égre függesztett tekintettel kérdezik, hogy: MIÉRT TESZIK EZT VELEM?
Miért? Mert az élet színházában minden nap játszanak valamit, és ő egy olyan darabra vett jegyet amiben pocsék a cselekmény.

Tehát az üzenet minden harminc feletti nőnek: ha egy színházban a Mágnás Miskára vesz jegyet, akkor nem élvezheti a Shakespeare darabot. Rossz helyre ment pasiért. Ennyi.

Kedves nőtársaim, öltözködjenek úgy, hogy a korban önökhöz illő férfiak felfigyeljenek, és tiszteljék a következő szabályt: A kevesebb az több! Az élet e területén ez a szabály nagyon igaz.

Nincs flitter, nincs márkanév, nincs szilikonpánt, nincs basanadrág, nincs neonzöld, neonrózsaszín, nincs legdivatosabb parfüm, nincs funkciótlan cipzár és sallang a táskán. Valamint: a leggings nem nadrág, a sportcipő nem utcára való, a szandál nem egyenlő a flip-floppal, és a színes, nagyfeliratos, csillogó akármivel kirakott pólóktól jobb lenne megszabadulni. Továbbá, elfelejtendők a párduc-, tigris- és zebramintás cuccok!
Használja inkább az internetet!
Nézze meg a legdivatosabb ruhamárkák oldalait. Nem azt mondom, hogy azokat kell megvenni, mert azok viszonylag drágák, de inspirálódni lehet. Vagy ott van a Pinterest, tele képekkel, ötletekkel.
Tessék törekedni az eleganciára! Az sosem túldíszített, túldefiniált, hanem egyszerű és letisztult. A klasszikus és elegáns sosem megy ki a divatból. A divat kritikátlan követése egyébként is a középszerűség menedéke. Érdemes egy-egy jobb darabra invesztálni, amit éveken át lehet hordani, pl. egy csizmára, táskára, kabátra.

És ha már sikerült elegánssá varázsolni a megjelenést, akkor hozzá lehet igazítani a viselkedést is. Egy nő modorodban is lehet elegáns. Inkább a visszafogottság jellemezze, mint a harsányság! Ne beszéljen ocsmányul, ne káromkodjon, ne acsarkodjon senkire, ne kiabáljon! Tanuljon, művelődjön, olvasson, invesztáljon időt, energiát, pénzt az intellektusába! Válogassa meg, hogy hová megy, kivel áll szóba!

Meglátja, megjelennek majd azok a pasik, akikről ön álmodozik!Hozzászólások

, 08. 09. 2014 16:16:49
Na neeeeeee! Ez durva!
Xxxx, 08. 09. 2014 16:40:16
Ez így igaz, és helyénvaló is, 100%. Azt tessék már majd egyszer kommentálni, hogy mondjuk egy 30-34 éves kb 40-est keres, de a 40-es meg 25 évest. Na, ezt hogy lehet visszakorrigálni?
, 09. 09. 2014 10:56:03
ezért van annyi sok magányos nő!
, 10. 09. 2014 15:59:40
ez annyira undorító, hogy csak egy pasi írhatta. egy pasi nem tudja hogy hogy kell felöltözni
SzE, 10. 09. 2014 20:46:03
Ha a férfiaknak szeretnél tetszeni, nem árt megszívlelni az építő kritikát, ami jelen esetben egyáltalán nem bántó, sőt szerintem nőpárti!
@


A rovat további cikkei

9 tipp az anyagi stabilitásra

Faar Ida

Pénz. Mindennek az alfája és ómegája, a világ mozgatórugója – hiánya (állítólag a sokszoros megléte is) sok-sok gond és aggodalom forrása.

2018.4.13.    5


A nők közötti barátság

Póda Erzsébet

A női barátságok különleges kapcsolatok: áthatja őket a jellegzetes női gyengédség. Nem is csoda, hiszen számukra fontosak az érzelmek.

2018.2.4.    24


7 tipp a stresszmentes reggelekért

Faar Ida

Vannak napok, amikor arra ébredünk, hogy azt sem tudjuk, a hét melyik napja köszöntött ránk.

2018.1.9.    7


Jobb formában

Jády Mónika

Kicsit nehéz a dolgunk, így, ünnepek után... Viszont mindenképpen jó, ha odafigyelünk az életmódunkra.

2018.1.7.    16


Takarítási mánia

Faar Ida

Már két teljes órája nála ülök, de nem jutottunk semmire.

2017.11.6.  1    12


Hogyan adjuk el gyorsan lakásunkat?

Nem mindegy, hogyan látunk hozzá lakásunk eladásának, hogy az vonzó legyen az érdeklődők számára.

2017.9.22.    4


Négy hasznos ajándék férfiaknak

Összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan szeretni fog, és hasznát fogja venni a hétköznapokban.

2017.6.2.    8


Eljegyzési fotózás

Szalay Mona

Az eljegyzési fotózás vidám, laza, kötöttségek nélküli, felszabadult, kellemes délutáni programot jelent.

2017.4.14.    16


Felejthetetlen lánybúcsú

Huszár Ágnes

Modern kori szokások, tippek, jó tanácsok, hogy felejthetetlen legyen a házasságkötés előtti leánybúcsú hangulata.

2017.2.15.    6


A legsikeresebb internetes vállalkozónők

Az internet nem csak a férfiak területe, számos nő épített fel világszinten is sikeres internetes vállalkozást.

2017.1.5.    13


Plus size divat 2017-ben

PR-cikk

Milyen trendek várnak a teltekre a következő évben?

2016.12.21.    16


Asztaldíszek gyorsan

Palkó Emese

Szuper gyorsan elkészíthető adventi asztaldíszek mindenkinek!

2016.12.10.    21