Hány éves vagy? Nettó 30, bruttó 38!


Robert H.Raven  2014.9.8. 3:43

Miért akarnak a negyvenes nők huszonévesnek látszani? Ez volt a kérdés pár hete. Nos, pontosan azért, amiért a harmincasok tiniknek! (Első rész)

Ha nekem annyi kéteurósom volna, ahányszor hallottam már nőket arról panaszkodni, hogy nem értik, de rájuk csak a tőlük 5-8-10 évvel fiatalabb pasik kattannak, akkor most nem egy budapesti irodában ülnék egy számítógép előtt. Hanem a saját, privát, karib-tengeri szigetemen feküdnék két pálmafa közé kifeszített függőágyban, és úgy diktálnám ezt az írást a magántitkáromnak, miközben Martinit kortyolgatok!

Valójában azzal nincs is nagy gond, aki próbál úgy öltözködni, mint a huszonéves lánya, mert ő már elkelt, van gyereke, férje, stb. Maximum nevetséges lesz az utcán. No, de aki egy harmincas szingli és szeretne elkelni... Ők nagyon mellé tudnak trafálni.

Az ember a nagy szociális játékban azzá válik, amilyen képet magáról közvetít. Azt mondják, hogy meztelen emberek nem csinálnak történelmet. Tehát az öltözködés ugyan nem minden, de fontos, és innen lehet eredeztetni a választ a kérdésre. Na, jó: meztelen nők már befolyásolták a történelmet, de az egy másik sztori. Ergo, ha egy nő úgy öltözik, viselkedik, ahogy a tizenéves, idegesítően vihogó bakfis lánykák, akkor azok a pasik fognak rákattanni, akik tizenéves, idegesítően vihogó bakfis lányokat keresnek. És úgy fognak velük viselkedni, úgy fognak velük bánni, azt fogják velük tenni, amit a könnyen megszerezhető tizenéves lánykákkal leginkább tenni szeretnek. Ennyire egyszerű!

Vegyünk a 31-34 éves szingli csajokat! Az egyik részük nem csinál egyebet, mint elkezdi árulni magát. Felöltözik – kis koktélruha, ultra módon magas sarkú és vastagtalpú körömcipő, kirakja a popót, cicit, ahogy kell, és elmegy vadászni a barátnőivel valami buli aktuális helyszínére vagy vendéglőbe, alternatív lebujba. Amikor leülnek a bárpulthoz vagy az asztalhoz, gyakorlatilag kirakhatnák maguk elé az árcédulát. Mell-derék-csípőmérettől függően: 1 szex = X db koktél és/vagy Y perc beszélgetés.

Ilyenkor elkezd vérszagra gyűlni az éji vad. Tehát jön a bulikultúra derékhada, a 25-27 éves nyikhaj parti-arcok, akik valahol a bulinegyed közelében, hárman bérelnek egy lakást, ahol olyan szag van, hogy ahhoz képest az oroszlánketrec két félig elfogyasztott gazellával együtt is a Dior parfümtesztelő részlegének tűnik, és levadásszák a csajokat. Aznap éjszaka minden megtörténik, és másnap kezdődik elölről. Mármint a pasiknak, mert a csajok összetörve, a kihasználtság érzetével a lelkükben zokognak, és égre függesztett tekintettel kérdezik, hogy: MIÉRT TESZIK EZT VELEM?
Miért? Mert az élet színházában minden nap játszanak valamit, és ő egy olyan darabra vett jegyet amiben pocsék a cselekmény.

Tehát az üzenet minden harminc feletti nőnek: ha egy színházban a Mágnás Miskára vesz jegyet, akkor nem élvezheti a Shakespeare darabot. Rossz helyre ment pasiért. Ennyi.

Kedves nőtársaim, öltözködjenek úgy, hogy a korban önökhöz illő férfiak felfigyeljenek, és tiszteljék a következő szabályt: A kevesebb az több! Az élet e területén ez a szabály nagyon igaz.

Nincs flitter, nincs márkanév, nincs szilikonpánt, nincs basanadrág, nincs neonzöld, neonrózsaszín, nincs legdivatosabb parfüm, nincs funkciótlan cipzár és sallang a táskán. Valamint: a leggings nem nadrág, a sportcipő nem utcára való, a szandál nem egyenlő a flip-floppal, és a színes, nagyfeliratos, csillogó akármivel kirakott pólóktól jobb lenne megszabadulni. Továbbá, elfelejtendők a párduc-, tigris- és zebramintás cuccok!
Használja inkább az internetet!
Nézze meg a legdivatosabb ruhamárkák oldalait. Nem azt mondom, hogy azokat kell megvenni, mert azok viszonylag drágák, de inspirálódni lehet. Vagy ott van a Pinterest, tele képekkel, ötletekkel.
Tessék törekedni az eleganciára! Az sosem túldíszített, túldefiniált, hanem egyszerű és letisztult. A klasszikus és elegáns sosem megy ki a divatból. A divat kritikátlan követése egyébként is a középszerűség menedéke. Érdemes egy-egy jobb darabra invesztálni, amit éveken át lehet hordani, pl. egy csizmára, táskára, kabátra.

És ha már sikerült elegánssá varázsolni a megjelenést, akkor hozzá lehet igazítani a viselkedést is. Egy nő modorodban is lehet elegáns. Inkább a visszafogottság jellemezze, mint a harsányság! Ne beszéljen ocsmányul, ne káromkodjon, ne acsarkodjon senkire, ne kiabáljon! Tanuljon, művelődjön, olvasson, invesztáljon időt, energiát, pénzt az intellektusába! Válogassa meg, hogy hová megy, kivel áll szóba!

Meglátja, megjelennek majd azok a pasik, akikről ön álmodozik!Hozzászólások

, 08. 09. 2014 16:16:49
Na neeeeeee! Ez durva!
Xxxx, 08. 09. 2014 16:40:16
Ez így igaz, és helyénvaló is, 100%. Azt tessék már majd egyszer kommentálni, hogy mondjuk egy 30-34 éves kb 40-est keres, de a 40-es meg 25 évest. Na, ezt hogy lehet visszakorrigálni?
, 09. 09. 2014 10:56:03
ezért van annyi sok magányos nő!
, 10. 09. 2014 15:59:40
ez annyira undorító, hogy csak egy pasi írhatta. egy pasi nem tudja hogy hogy kell felöltözni
SzE, 10. 09. 2014 20:46:03
Ha a férfiaknak szeretnél tetszeni, nem árt megszívlelni az építő kritikát, ami jelen esetben egyáltalán nem bántó, sőt szerintem nőpárti!
@


A rovat további cikkei

Legyen rend a táskában!

PR-cikk

Köztudott, hogy a nők szeretnek úgy elindulni otthonról, akárhová mennek is, hogy szinte minden helyzetre fel legyenek készülve.

2020.9.16.   


Tíz érdekesség a kézilabdáról

A kézilabda, mint labdajáték egy népszerű sport.

2020.1.2.   


Az online társkeresés előnyei

Milyen előnyei vannak az online társkeresésnek? Az ismerkedés világa igen nagyot fordult az elmúlt évtizedekben.

2019.12.19.   


Kell-e nekünk? (X)

PR-cikk

Kell-e nekünk a karácsonyi ajándékvásárlási láz?

2019.12.19.   


Hogy kellemesen teljen az ünnep

Faar Ida

Megint eltelt egy esztendő, ismét apró fények gyúlnak a sötét utcákon.

2019.12.17.   


Miként segíthet a párterápia?

Egy párkapcsolat rendkívül érzékeny dolognak számít. Elég egyetlen negatív tényező és máris kibillenhet még a legharmonikusabb kapcsolat is az egyensúlyából.

2019.9.11.   


Hüvelykujj

Póda Erzsébet

Vajon melyik a kezünk leggyakrabban használt ujja manapság?

2019.5.5.   


Művészek vagyunk

Oriskó Renáta

Egy valami közös bennünk, művészek vagyunk, az élet művészei.

2019.4.29.   


Esély a jófiúknak

Joó Fruzsina

A női szívekért versenyző pasik közül általában a rosszfiúk kerülnek ki győztesen.

2019.4.28.   


A nők közötti barátság

Póda Erzsébet

A női barátságok különleges kapcsolatok: áthatja őket a jellegzetes női gyengédség. Nem is csoda, hiszen számukra fontosak az érzelmek.

2019.3.22.    24


Kiszállni a komfortzónából!

Dienes Mirtill

Sok munkáltató panaszkodik, hogy a fiatalabb generáció csak 1-2 évig marad egy munkahelyen, majd továbbállnak. Ha nem találnak már motivációt, nem sokat tétováznak.

2019.1.10.    13


Asztaldíszek gyorsan

Palkó Emese

Szuper gyorsan elkészíthető adventi asztaldíszek mindenkinek!

2018.12.5.    22