Kreatív meglepetések


PR-cikk  2023.2.3. 13:14

Mi a legjobb ajándék a párodnak? Mozgasd meg a fantáziád!

Vajon mi a legjobb ajándék a párodnak? Hogyan lephetnéd meg a gyerkőcöt? Az elmúlt karácsonykor meglepően sokan döntöttek úgy, hogy csak a gyermekek kapjanak ajándékot. Az okok nyilvánvalóak, hiszen az elszálló infláció és az élelmiszerárak emelkedését mindenki a saját bőrén érzi. Kissé sem elcsépelt gondolat azonban az, hogy ajándékozáskor a kreativitás és a személyre szóló jelleg sokkal fontosabb, mint a kiadott összeg.


Romantika vagy humor?

Egy párkapcsolaton, házasságon belül mindig felmerül a kérdés, hogy mivel érdemes kedveskedni a másiknak. A zokni, a parfüm és az édesség hasznosak, örömet okoznak, de mégsem mondhatjuk róluk, hogy igazi kreativitásról vallanak. Gondoltál már arra, hogy élmény-ajándékkal lepd meg a párod? Wellness hétvége vagy tandemugrás - a választáskor érdemes az érdeklődési kört és a vérmérsékletet is szem előtt tartani.

A férfiak nagyra értékelik a humort, így ha kisebb keret áll rendelkezésre, akkor egy jól eltalált, feliratos póló vagy bögre is tuti befutó lehet. A romantika jegyében közös fotókból összeállított albumot készíthetsz, de akár egy erotikus fotósorozatba is belevághatsz - várhatóan párod legnagyobb örömére.

Ajándék gyerekeknek házilag?

Az édességgel nem lőhetsz mellé!
Míg tinikorban az utalvány formájában adott meglepetésnek örülnek legjobban a fiatalok, addig a kicsik még nagyon igénylik a szülőkkel töltött időt. Miért ne készíthetnétek közösen egy ínycsiklandó tortát? A kreatív szettek szintén nagy népszerűségnek örvendenek a gyerkőcök körében. Igazán jó dolog saját kézzel alkotni valamit, ami utána a gyerekszoba dísze lehet. Babaház, gipszfigurák, kirakó vagy famodellek összeállítása- a lehetőségek igen széles skálán mozognak. Az ajándék gyerekeknek házilag is elkészíthető, az öröm pedig garantált.

A családdal töltött idő az igazi érték az életben. A karrier és az anyagiak elégedettséggel tölthetnek el, de mit sem érnek ezek, ha közben nincs kivel megosztanod az elérteket. A legjobb ajándék párodnak és a gyerekeknek is az odafigyelés, a szeretettel kiválasztott meglepetés, ami akár egy közös élményt is rejthet magában.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A sokoldalú levendula

Póda Csenge

Vajon mi jut eszünkbe elsőként, ha a levenduláról van szó? (A cikk végén receptötlet)

2024.6.18.   


Mosogatógép – gyorsan és egyszerűen

PR-cikk

Biztos sokan érezték már, hogy szélmalomharcot vívnak nap mint nap a mosogatással.

2024.3.5.   


Esély a jófiúknak

Joó Fruzsina

A női szívekért versenyző pasik közül általában a rosszfiúk kerülnek ki győztesen.

2024.2.19.   


Égető nyár

Nagy Csivre Katalin

A nyári napsugarak veszélyesek. Égetnek. Megégetnek. Perzselnek. Szerelemmel. Veszedelmes érzelmekkel.

2023.7.20.   


A tökéletes ajándék

PR-cikk

Különleges ajándékot keresel egy különleges barátnak? Megtaláltad!

2023.1.31.   


9 tipp az anyagi stabilitásra

Faar Ida

Pénz. Mindennek az alfája és ómegája, a világ mozgatórugója – hiánya (állítólag a sokszoros megléte is) sok-sok gond és aggodalom forrása.

2023.1.15.    5


Különleges üveggyöngyök

PR-cikk

Törékeny eleganciát rejtenek magukban a sokszínű üveggyöngyök. Teremtsünk belőlük szépséget!

2022.10.19.   


Krízisek után

Faar Ida

Öt tipp, hogyan mássz ki a gödörből!

2022.10.17.    16


Próbatétel túrának álcázva

Dráfi Emese

Az élet kiszámíthatatlan, véletlenek nincsenek, megpróbáltatások viszont igen.

2022.3.28.   


Belső vallomás

Aranyossy Judit

Ezen a világon a szerelem egyike a legszebb dolgoknak és nincs korhoz kötve.

2021.5.13.   


Kilók le, bikini fel!

PR-cikk

Nemsokára ismét érkezik a nyár! Ha a bikini viselésének már a gondolata is aggodalmat kelt benned, itt az ideje elkezdeni a felkészülést.

2021.5.12.   


Legyen rend a táskában!

PR-cikk

Köztudott, hogy a nők szeretnek úgy elindulni otthonról, akárhová mennek is, hogy szinte minden helyzetre fel legyenek készülve.

2020.9.16.