Love story


Orbán Viktória  2007.5.21. 13:27

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatal lány, aki elindult, hogy felfedezze Amerikát.

Akkor még nem is sejtette, hogy valami mást is fel fog fedezni. Valamit, ami meg Amerikánál is hatalmasabb…

Egy szép nyári napon tehát megérkezett Amerikába, a Napfény Államába. Szorgalmasan, kötelességtudóan végezte dolgát, és mindenki kedvesen viselkedett vele, a munkaadóit is beleértve. Tisztességes munkája volt fizetéssel (ha nem is túl sokkal), valami mégis hiányzott a lány életéből. A barátok! Nem ismert ugyanis a távoli országban senkit. A környéken idős emberek laktak, nehéz volt bárkit is találni, akinek hasonló lett volna az érdeklődési köre. Elhatározta hát, hogy a technika vívmányait kihasználva, barátokat keres az interneten. Naponta be is jelentkezett az USA nevű chatszobába, ahol mindig akadt beszélgetőpartner. A probléma csak az volt, hogy nagyon messziről írt mindenki: New York-ból, Los Angeles-ból…

Már majdnem feladta, amikor egy napon megszólította egy „Kabos” becenévre hallgató idegen, egy 28 éves magyar származású fiú. Már az első perctől kezdve kitűnően elbeszélgettek, viccelődtek egymással. S a legjobb az egészben az volt, hogy a fiú is Floridában élt, a lánytól kb. egy óra autóútra. Mivel szimpatizáltak, megbeszélték, hogy személyesen is találkoznak -- természetesen csakis barátokként.

A találkozó sikeresen zajlott: egy hangulatos bowling pályán, jókedvű nevetés és jóízű beszélgetés közepette. A nap végén a lány elégedetten vett búcsút újdonsült ismerősétől, akivel másnap ismét találkoztak, ezúttal egy moziban.

Aztán felgyorsultak az események. E-mail e-mailt követett, végeláthatatlan telefonhívások következtek, és a lány azon kapta magát, hogy már nemcsak barátként érdeklődik a fiú iránt -- mint ahogy a fiú számára is többet jelent már. A hetek egyre lassabban teltek egymás nélkül, alig várták a hétvégéket, hogy újra láthassák egymást! Szép lassan szerelem bontakozott ki kettőjük között – és ez valószínűleg nagy butaság volt a részükről… De a szerelem vak és kiszámíthatatlan, és a rózsaszínű köd miatt akkor meg nem látták a fejük felett tornyosuló felhőket, vagy ha látták is, nem akartak róla tudomást venni.

Élvezték egymás társaságát, mindig vidáman telt az együtt töltött idő, s naivan a jövőt tervezgették, vagyis épp úgy viselkedtek, ahogy a szerelmesek… Persze az idő múlásával a szenvedély alábbhagyott, talán a szerelem is elmúlt, de a szeretet megmaradt. Még mindig együtt járnak, és élvezik egymás társaságát, de sajnos, azok az említett felhők, melyek sötét árnyat vetnek a kapcsolatukra, már túlságosan is közel vannak.

A lánynak ugyanis vissza kell utaznia Magyarországra, hogy befejezze tanulmányait. Egy év. Egy hosszú év távol a fiútól, aki olyannyira fontos számára, aki szint visz az életbe, aki mellette áll a bajban, akivel csupa vidámság az élet. Hát ezt a felhőt nem akarták észrevenni, s most, hogy lassan itt az idő az elválásra, egyre nagyobb erővel nehezedik mindkettejük szívére a búcsúzás szomorúsága.

Mindketten tudják, hogy ha a lány repülőgépe felszáll, vele együtt foszlik szerte a közös életről szőtt álmuk is valahol a felhők, az óceán felett...

Bár, az is lehet, hogy amint mondani szokták: az álmok valóra válnak…!Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

Washington D.C.

Orbán Viktória

Nemrég az amerikai fővárosban, Washington D.C.-ben, tölthettem egy hetet. Lenyűgöző volt!

2007.4.27.    1


Gyermekvállalás az USA-ban

Orbán Viktória

Fogadó családomnak éppen e hónap elején született meg a második kisfia, Charles.

2007.2.22.   


Kedvenc pitém

Orbán Viktória

Az első desszert, amit megkóstoltam Floridában, a Key Lime Pie volt, és már az első falat után a kedvencemmé vált.

2006.10.26.  3   

A rovat további cikkei

Mosogatógép – gyorsan és egyszerűen

PR-cikk

Biztos sokan érezték már, hogy szélmalomharcot vívnak nap mint nap a mosogatással.

2024.3.5.   


Esély a jófiúknak

Joó Fruzsina

A női szívekért versenyző pasik közül általában a rosszfiúk kerülnek ki győztesen.

2024.2.19.   


Égető nyár

Nagy Csivre Katalin

A nyári napsugarak veszélyesek. Égetnek. Megégetnek. Perzselnek. Szerelemmel. Veszedelmes érzelmekkel.

2023.7.20.   


Kreatív meglepetések

PR-cikk

Mi a legjobb ajándék a párodnak? Mozgasd meg a fantáziád!

2023.2.3.   


A tökéletes ajándék

PR-cikk

Különleges ajándékot keresel egy különleges barátnak? Megtaláltad!

2023.1.31.   


9 tipp az anyagi stabilitásra

Faar Ida

Pénz. Mindennek az alfája és ómegája, a világ mozgatórugója – hiánya (állítólag a sokszoros megléte is) sok-sok gond és aggodalom forrása.

2023.1.15.    5


Különleges üveggyöngyök

PR-cikk

Törékeny eleganciát rejtenek magukban a sokszínű üveggyöngyök. Teremtsünk belőlük szépséget!

2022.10.19.   


Krízisek után

Faar Ida

Öt tipp, hogyan mássz ki a gödörből!

2022.10.17.    16


Próbatétel túrának álcázva

Dráfi Emese

Az élet kiszámíthatatlan, véletlenek nincsenek, megpróbáltatások viszont igen.

2022.3.28.