Négy hasznos ajándék férfiaknak


  2017.6.2. 21:00

Összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan szeretni fog, és hasznát fogja venni a hétköznapokban.

Végre itt a nyár, a jó idő, az utazások időszaka. Ne aggódj, ha nem tudod eldönteni, mit adj párodnak ajándékba, ami praktikus, és akár egy utazás során is hasznát veheti! Mi összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan szeretni fog és hasznát fogja venni a mindennapokban.


Természetesen attól is függ, hogy mi a célállomásunk, azonban egy csokornyakkendő mindig jól tud jönni. Főleg, ha a párunk szereti a klasszikus, de elegáns kiegészítőket. Azon kívül, hogy a csokornyakkendő reneszánszát éli manapság, tudnunk kell, hogy a kiegészítő formája körülbelül az 1870-es évek óta nem változott. Ha erről a kiegészítőről beszélünk, a legtöbb embernek rögtön a nagymértékű elegancia jut eszébe, pedig manapság már a hétköznapi divat részévé vált. Egy elegáns fehér inghez, szövetnadrághoz, mokaszin cipőhöz, tökéletesen passzol akár egy barbecue partiban akár egy elegáns vacsoránál.


Minden férfi ismeri azt az érzést, amikor egy egész pénztárcát kell cipelniük, pedig csak egy kis pénzre és pár fontos iratra van szükségük. Az ilyen alkalmakra találták ki a pénzcsipeszt, hiszen könnyű, nem húzza le a zsebet és kis helyen is elfér. Manapság már rengeteg stílusú pénzcsipesz megtalálható, azonban vásárláskor fontos figyelembe venni, hogy milyen anyagból készült a termék. Ha nem elég masszív anyagból készült, könnyen meghajolhat, amikor egy vastagabb köteg pénzt tesznek bele.


Sok férfi nem szeret órát hordani a csuklóján melegebb időszakban, hiszen zavarja őket, hogy beizzad a bőrük. Azonban ezzel együtt a legtöbb férfi azt vallja, hogy fontos a telefonon kívül még valami, amin meg tudják nézni a pontos időt. A 16. század első felétől kapható a zsebóra, amit bárhova fel tudunk csíptetni a hozzátartozó lánccal, így sem a kellemetlen érzés, sem a termék elvesztése miatt nem kell aggódni. Az ilyen típusú órákat kézzel kell felhúzni, elemre nincs szükség a működtetésükhöz, azonban ettől függetlenül akár 30 órát is üzemelhet a termék egy felhúzással.


Egy utolsó dolog, amit semmiképpen se felejtsünk ki a listánkból, ha párunk szereti a vagány, de stílusos kiegészítőket. Ez nem más, mint egy karkötő. Napjainkban egyre több és több férfi visel különféle karkötőket, hiszen egy férfin is ugyanolyan jól tud állni, mint egy nőn, természetesen, ha a stílusának megfelelőt választunk. Manapság az acélkarkötőktől kezdve a gyöngyös karkötőig mindenféle darab megtalálható már, így biztosan mindenki talál kedvesének olyan darabot, amit szívesen viselne. Természetesen, az ékszerek terén is igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több, így fontos olyan darabot választanunk párunknak, amit több ruházatával is tud viselni.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Mosogatógép – gyorsan és egyszerűen

PR-cikk

Biztos sokan érezték már, hogy szélmalomharcot vívnak nap mint nap a mosogatással.

2024.3.5.   


Esély a jófiúknak

Joó Fruzsina

A női szívekért versenyző pasik közül általában a rosszfiúk kerülnek ki győztesen.

2024.2.19.   


Égető nyár

Nagy Csivre Katalin

A nyári napsugarak veszélyesek. Égetnek. Megégetnek. Perzselnek. Szerelemmel. Veszedelmes érzelmekkel.

2023.7.20.   


Kreatív meglepetések

PR-cikk

Mi a legjobb ajándék a párodnak? Mozgasd meg a fantáziád!

2023.2.3.   


A tökéletes ajándék

PR-cikk

Különleges ajándékot keresel egy különleges barátnak? Megtaláltad!

2023.1.31.   


9 tipp az anyagi stabilitásra

Faar Ida

Pénz. Mindennek az alfája és ómegája, a világ mozgatórugója – hiánya (állítólag a sokszoros megléte is) sok-sok gond és aggodalom forrása.

2023.1.15.    5


Különleges üveggyöngyök

PR-cikk

Törékeny eleganciát rejtenek magukban a sokszínű üveggyöngyök. Teremtsünk belőlük szépséget!

2022.10.19.   


Krízisek után

Faar Ida

Öt tipp, hogyan mássz ki a gödörből!

2022.10.17.    16


Próbatétel túrának álcázva

Dráfi Emese

Az élet kiszámíthatatlan, véletlenek nincsenek, megpróbáltatások viszont igen.

2022.3.28.   


A sokoldalú levendula

Póda Csenge

Vajon mi jut eszünkbe elsőként, ha a levenduláról van szó? (A cikk végén receptötlet)

2021.7.9.   


Belső vallomás

Aranyossy Judit

Ezen a világon a szerelem egyike a legszebb dolgoknak és nincs korhoz kötve.

2021.5.13.   


Kilók le, bikini fel!

PR-cikk

Nemsokára ismét érkezik a nyár! Ha a bikini viselésének már a gondolata is aggodalmat kelt benned, itt az ideje elkezdeni a felkészülést.

2021.5.12.