Négy hasznos ajándék férfiaknak


  2017.6.2. 21:00

Összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan szeretni fog, és hasznát fogja venni a hétköznapokban.

Végre itt a nyár, a jó idő, az utazások időszaka. Ne aggódj, ha nem tudod eldönteni, mit adj párodnak ajándékba, ami praktikus, és akár egy utazás során is hasznát veheti! Mi összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan szeretni fog és hasznát fogja venni a mindennapokban.


Természetesen attól is függ, hogy mi a célállomásunk, azonban egy csokornyakkendő mindig jól tud jönni. Főleg, ha a párunk szereti a klasszikus, de elegáns kiegészítőket. Azon kívül, hogy a csokornyakkendő reneszánszát éli manapság, tudnunk kell, hogy a kiegészítő formája körülbelül az 1870-es évek óta nem változott. Ha erről a kiegészítőről beszélünk, a legtöbb embernek rögtön a nagymértékű elegancia jut eszébe, pedig manapság már a hétköznapi divat részévé vált. Egy elegáns fehér inghez, szövetnadrághoz, mokaszin cipőhöz, tökéletesen passzol akár egy barbecue partiban akár egy elegáns vacsoránál.


Minden férfi ismeri azt az érzést, amikor egy egész pénztárcát kell cipelniük, pedig csak egy kis pénzre és pár fontos iratra van szükségük. Az ilyen alkalmakra találták ki a pénzcsipeszt, hiszen könnyű, nem húzza le a zsebet és kis helyen is elfér. Manapság már rengeteg stílusú pénzcsipesz megtalálható, azonban vásárláskor fontos figyelembe venni, hogy milyen anyagból készült a termék. Ha nem elég masszív anyagból készült, könnyen meghajolhat, amikor egy vastagabb köteg pénzt tesznek bele.


Sok férfi nem szeret órát hordani a csuklóján melegebb időszakban, hiszen zavarja őket, hogy beizzad a bőrük. Azonban ezzel együtt a legtöbb férfi azt vallja, hogy fontos a telefonon kívül még valami, amin meg tudják nézni a pontos időt. A 16. század első felétől kapható a zsebóra, amit bárhova fel tudunk csíptetni a hozzátartozó lánccal, így sem a kellemetlen érzés, sem a termék elvesztése miatt nem kell aggódni. Az ilyen típusú órákat kézzel kell felhúzni, elemre nincs szükség a működtetésükhöz, azonban ettől függetlenül akár 30 órát is üzemelhet a termék egy felhúzással.


Egy utolsó dolog, amit semmiképpen se felejtsünk ki a listánkból, ha párunk szereti a vagány, de stílusos kiegészítőket. Ez nem más, mint egy karkötő. Napjainkban egyre több és több férfi visel különféle karkötőket, hiszen egy férfin is ugyanolyan jól tud állni, mint egy nőn, természetesen, ha a stílusának megfelelőt választunk. Manapság az acélkarkötőktől kezdve a gyöngyös karkötőig mindenféle darab megtalálható már, így biztosan mindenki talál kedvesének olyan darabot, amit szívesen viselne. Természetesen, az ékszerek terén is igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több, így fontos olyan darabot választanunk párunknak, amit több ruházatával is tud viselni.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Miként segíthet a párterápia?

Egy párkapcsolat rendkívül érzékeny dolognak számít. Elég egyetlen negatív tényező és máris kibillenhet még a legharmonikusabb kapcsolat is az egyensúlyából.

2019.9.11.   


Hüvelykujj

Póda Erzsébet

Vajon melyik a kezünk leggyakrabban használt ujja manapság?

2019.5.5.   


Művészek vagyunk

Oriskó Renáta

Egy valami közös bennünk, művészek vagyunk, az élet művészei.

2019.4.29.   


Esély a jófiúknak

Joó Fruzsina

A női szívekért versenyző pasik közül általában a rosszfiúk kerülnek ki győztesen.

2019.4.28.   


A nők közötti barátság

Póda Erzsébet

A női barátságok különleges kapcsolatok: áthatja őket a jellegzetes női gyengédség. Nem is csoda, hiszen számukra fontosak az érzelmek.

2019.3.22.    24


Kiszállni a komfortzónából!

Dienes Mirtill

Sok munkáltató panaszkodik, hogy a fiatalabb generáció csak 1-2 évig marad egy munkahelyen, majd továbbállnak. Ha nem találnak már motivációt, nem sokat tétováznak.

2019.1.10.    13


Asztaldíszek gyorsan

Palkó Emese

Szuper gyorsan elkészíthető adventi asztaldíszek mindenkinek!

2018.12.5.    22


Takarékos vásárlás

Így spórolj pénzt, miközben vásárolsz! Vásárlási szokásaink, motivációink meglehetősen szerteágazóak lehetnek...

2018.11.15.    2


Hogyan viseld?

Hogyan viseld a melegítőnadrágot, hogy ne tűnj slamposnak? A világ legkényelmesebb nadrágja egyben a legsokoldalúbb is.

2018.11.10.    3


Évszakváltás –ruhatárcsere

Huszár Ágnes

Melyik nő ne ismerné az érzést, amikor áll a ruhás szekrény előtt, és nem talál kedvére való göncöt, amelyet felvehetne.

2018.9.4.    4


Arcunk elárulja, milyenek vagyunk

Emberként nem vagyunk egyformák, maximum hasonlíthatunk egymásra.

2018.7.18.    1


Szégyen

Magyar Anett

Számtalan estém ért úgy véget, hogy megvertek. Abban reménykedtem, hogy a férjemnek ízlik a vacsora, hogy a szeretőjétől úgy tér haza, hogy kielégült, és az ágyba vágyik, aludni. Akkor elmaradna a verés, a fájdalom. (Olvasónk írása a felhívásunkra érkezett.)

2018.7.17.  3    40