Négy hasznos ajándék férfiaknak


  2017.6.2. 21:00

Összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan szeretni fog, és hasznát fogja venni a hétköznapokban.

Végre itt a nyár, a jó idő, az utazások időszaka. Ne aggódj, ha nem tudod eldönteni, mit adj párodnak ajándékba, ami praktikus, és akár egy utazás során is hasznát veheti! Mi összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan szeretni fog és hasznát fogja venni a mindennapokban.


Természetesen attól is függ, hogy mi a célállomásunk, azonban egy csokornyakkendő mindig jól tud jönni. Főleg, ha a párunk szereti a klasszikus, de elegáns kiegészítőket. Azon kívül, hogy a csokornyakkendő reneszánszát éli manapság, tudnunk kell, hogy a kiegészítő formája körülbelül az 1870-es évek óta nem változott. Ha erről a kiegészítőről beszélünk, a legtöbb embernek rögtön a nagymértékű elegancia jut eszébe, pedig manapság már a hétköznapi divat részévé vált. Egy elegáns fehér inghez, szövetnadrághoz, mokaszin cipőhöz, tökéletesen passzol akár egy barbecue partiban akár egy elegáns vacsoránál.


Minden férfi ismeri azt az érzést, amikor egy egész pénztárcát kell cipelniük, pedig csak egy kis pénzre és pár fontos iratra van szükségük. Az ilyen alkalmakra találták ki a pénzcsipeszt, hiszen könnyű, nem húzza le a zsebet és kis helyen is elfér. Manapság már rengeteg stílusú pénzcsipesz megtalálható, azonban vásárláskor fontos figyelembe venni, hogy milyen anyagból készült a termék. Ha nem elég masszív anyagból készült, könnyen meghajolhat, amikor egy vastagabb köteg pénzt tesznek bele.


Sok férfi nem szeret órát hordani a csuklóján melegebb időszakban, hiszen zavarja őket, hogy beizzad a bőrük. Azonban ezzel együtt a legtöbb férfi azt vallja, hogy fontos a telefonon kívül még valami, amin meg tudják nézni a pontos időt. A 16. század első felétől kapható a zsebóra, amit bárhova fel tudunk csíptetni a hozzátartozó lánccal, így sem a kellemetlen érzés, sem a termék elvesztése miatt nem kell aggódni. Az ilyen típusú órákat kézzel kell felhúzni, elemre nincs szükség a működtetésükhöz, azonban ettől függetlenül akár 30 órát is üzemelhet a termék egy felhúzással.


Egy utolsó dolog, amit semmiképpen se felejtsünk ki a listánkból, ha párunk szereti a vagány, de stílusos kiegészítőket. Ez nem más, mint egy karkötő. Napjainkban egyre több és több férfi visel különféle karkötőket, hiszen egy férfin is ugyanolyan jól tud állni, mint egy nőn, természetesen, ha a stílusának megfelelőt választunk. Manapság az acélkarkötőktől kezdve a gyöngyös karkötőig mindenféle darab megtalálható már, így biztosan mindenki talál kedvesének olyan darabot, amit szívesen viselne. Természetesen, az ékszerek terén is igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több, így fontos olyan darabot választanunk párunknak, amit több ruházatával is tud viselni.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Évszakváltás –ruhatárcsere

Huszár Ágnes

Melyik nő ne ismerné az érzést, amikor áll a ruhás szekrény előtt, és nem talál kedvére való göncöt, amelyet felvehetne.

2018.9.4.    4


Arcunk elárulja, milyenek vagyunk

Emberként nem vagyunk egyformák, maximum hasonlíthatunk egymásra.

2018.7.18.    1


Szégyen

Magyar Anett

Számtalan estém ért úgy véget, hogy megvertek. Abban reménykedtem, hogy a férjemnek ízlik a vacsora, hogy a szeretőjétől úgy tér haza, hogy kielégült, és az ágyba vágyik, aludni. Akkor elmaradna a verés, a fájdalom. (Olvasónk írása a felhívásunkra érkezett.)

2018.7.17.  3    40


Változtassunk!

Rajczi Viktória

Mindenki számára eljöhet a pillanat, mikor úgy érzi: lezárult életének egy szakasza.

2018.7.12.    42


Álmaink nem hazudnak

Póda Erzsébet

Életünk egyharmadát alvással töltjük. Az alvás egy misztikus birodalomba vezet minket: az álmok tündéri vagy lidérces világába.

2018.6.15.    46


Hogyan éljük túl a szakítást?

Faar Ida

A szerelem olyan, mint a háború: egyszerűen, és könnyedén kezdődik, és kínok között sok áldozatot követelve ér véget.

2018.6.13.    21


9 tipp az anyagi stabilitásra

Faar Ida

Pénz. Mindennek az alfája és ómegája, a világ mozgatórugója – hiánya (állítólag a sokszoros megléte is) sok-sok gond és aggodalom forrása.

2018.4.13.    5


A nők közötti barátság

Póda Erzsébet

A női barátságok különleges kapcsolatok: áthatja őket a jellegzetes női gyengédség. Nem is csoda, hiszen számukra fontosak az érzelmek.

2018.2.4.    24


7 tipp a stresszmentes reggelekért

Faar Ida

Vannak napok, amikor arra ébredünk, hogy azt sem tudjuk, a hét melyik napja köszöntött ránk.

2018.1.9.    7


Jobb formában

Jády Mónika

Kicsit nehéz a dolgunk, így, ünnepek után... Viszont mindenképpen jó, ha odafigyelünk az életmódunkra.

2018.1.7.    16


Takarítási mánia

Faar Ida

Már két teljes órája nála ülök, de nem jutottunk semmire.

2017.11.6.  1    12


Hogyan adjuk el gyorsan lakásunkat?

Nem mindegy, hogyan látunk hozzá lakásunk eladásának, hogy az vonzó legyen az érdeklődők számára.

2017.9.22.    4