A visszér eltüntetése


PR-cikk  2021.6.22. 22:52

A visszerek eltüntetése a csalán és a mustármag erejével.

A visszerek eltüntetése kizárólag természetes összetevőkkel operáló készítménnyel? Igen! Az elismerten kiváló renoméval rendelkező Varga Herbal termékcsaládok szuperhőse, a Varga Lábáló Spray erre is képes lehet! De mi is egyáltalán a visszér, milyen tünetekkel jár és mitől alakul ki?


Nos, a szóban forgó, általában az alsó végtagokat érintő rendellenesség a vénák kitágulásával, a vérkeringés lelassulásával jár. A kialakulása összeköthető a napi rendszerességgel végzett nehéz fizikai munkával, az órákig tartó álldogálással, de akár genetikai okai is lehetnek a rendellenességnek. A combon, illetve a lábszáron megjelenő duzzadt, lilás színű erek az ékes bizonyítékai a visszér kialakulásának. Ám ezek „csupán” a szemmel látható tünetei a visszérnek! A betegség komoly végtagfájdalommal, rossz közérzettel, energiátlansággal jár együtt, így a visszér eltüntetése mindenképpen elsőbbséget élvező feladatunk. Amennyiben elhanyagoljuk a problémát, súlyos egészségügyi gondokkal kell számolnunk a jövőben. A visszér kínzó tüneteinek enyhítésére a lábak felpolcolása, kímélése is gyógyírt hozhat, ám ha ennél hatékonyabb és eredményesebb megoldásra vágyunk, mindenképpen ajánlott kipróbálni a már említett Varga Lábápoló Spray-t is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a spray gyors enyhülést hozhat a lábfeszülésre és fájdalomra, azáltal, hogy hatékonyan nyugtatja és ellazítja a végtagokat. Két fő összetevőjének, a csalán- és a mustármag kivonatnak köszönhetően élénkítheti a problémás területek vérkeringését is.

Hajhullás kezelése egy intenzív terápia keretén belül

A Varga Herbal termékei természetesen nemcsak a visszér, de a hajhullás kezelése terén is jelesre vizsgáztak. Abban az esetben, ha hölgyként kifejezetten hosszú távú eredményekre vágyunk, mindenképpen érdemes megismerkedni a kifejezetten nők igényeire fejlesztett Varga Intenzív hajregeneráló kúra nagyszerű produktumaival. A csomag tartalmaz két darab Hajcseppeket, kifejezetten azoknak, akik krónikus hajhullástól szenvednek, Hajerősítő cseppeket, amelyek a töredezett haj egészségének visszaállításában játszanak nagy szerepet, illetve szintén két darab Varga Gyógynövényes sampont. Ezen nagyszerű összeállítás tagjai önállóan is megállják a helyüket az egészséges hajkoronáért folytatott küzdelemben, ám az együttes erejük kombinálásával csodás eredményeket érhetünk el.

Amennyiben a szakértők által összekombinált csomagot választjuk, az intenzív kúra okozta szemmel látható változások már néhány hét távlatában tetten érhetők. Persze a hölgyek mellett az erősebbik nem képviselői is élhetnek a kúra nagyszerű hatásával, különösen azok a férfiak, akiknek mindennapjait a korai hajhullás keseríti meg.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Az elektromos hatékonyabb

Ma már számos tanulmány és vizsgálat bizonyítja, hogy az elektromos fogkefe sokkal hatékonyabb, mint mechanikus társa.

2021.7.26.   


Bőrgyógyászati magánrendelés

PR-cikk

A legnagyobb kiterjedésű szervünk a bőrünk, legfontosabb feladata szervezetünk külső behatásoktól való védelme.

2021.7.6.   


A fülzúgásról hangosan

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Sokak életét keseríti meg az állandó jellegű fülzúgás. A folyamatos csengő, morajló, kattogó, sípoló hang...

2021.2.15.   


Gyógyító növényeink 3.

Póda Csenge

A gyógynövényeket alapanyagként világszerte alkalmazza például a gyógyszeripar, a szépségipar és az élelmiszeripar is.

2020.11.17.   


Megelőzhető a mensturációs kín

Szakértők szerint tízből négy nő napjait keseríti meg minden hónapban a menstruáció, melyet a szakma a csalódott méh könnyeként is nevez.

2020.11.15.   


Csökkenthető a gyógyszerfogyasztás?

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Vajon változtak az e-recept bevezetésével a gyógyszerfogyasztási szokásaink?

2020.11.7.   


Gyógyító növényeink 2.

Póda Csenge

Lássunk néhány növényt, melyek a konyhában fűszerként is megállják a helyüket!

2020.10.25.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2020.10.10.   


Gyógyító növényeink 1.

Póda Csenge

Ismerkedjünk meg a felmenőink által olyan jól ismert és használt gyógynövényeinkkel!

2020.10.6.   


Vírus kontra vírus

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Az idén, mint minden más, bonyolultabb lesz az influenza lecsengése is. Egyszerre van ugyanis jelen a koronavírus és az influenzavírus is az életünkben.

2020.9.28.   


Ne pánikoljunk!

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Pánikban a viselkedési normákat felülírja a túlélési ösztön, az ember, magatartása teljesen megváltozik. Sokan a hisztériához hasonlítják.

2020.9.9.   


Fogamzásgátlás – férfiaknak

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Előzőleg már foglalkoztunk a női fogamzásgátlással, most vegyük górcső alá a férfiak fogamzásgátlási lehetőségeit!

2020.8.31.