Így válasszon porcerősítőt!


PR-cikk  2020.3.10. 23:00

A mozgás szabadsága kortól és nemtől függetlenül mindenkinek jár.

Ámde az artrózis, más néven az ízületi porckopás egyre több ember életét keseríti meg, hiszen ez a leggyakrabban kialakuló mozgásszervi zavar. Tévhit, hogy ez csak és kizárólag idősebb korban jelentkezhet, bár az is tény, hogy az idősebbek hajlamosabbak rá. Szerencsére van rá megoldás, méghozzá a porcerősítő, viszont nem mindegy, hogy melyik típusút vásároljuk meg.


Ahogy mindenből, már ebből a készítményből is roppant széles a választék, így nem egyszerű meghozni a döntést. Meglepően kevesen fordulnak orvoshoz tanácsért, hiszen a porcerősítő olyan készítmény, amelyet vény nélkül lehet kapni, így a többség úgy véli, mindegy melyiket vásárolja meg. Ez azonban nagy tévedés! Pontosan azért igényel jóval nagyobb odafigyelést, mert nincs mögötte orvosi segítség. Megnézhetjük a különböző felhasználói véleményeket is a témában, viszont ezek vagy segítenek vagy nem, ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy bár a probléma azonos, mindenkinek más és más szervi és testi igényei vannak.

Hallgathatunk a hangzatos marketing szövegekre is, viszont a legtöbb szakember pontosan érti a dolgát, tehát képes arra, hogy meggyőzzön, az általa képviselt porcerősítő a legjobb választás. Persze a helyzet nem tűnik drámainak, viszont aki a porckopás mellékhatásait kénytelen nap, mint nap elviselni, az hosszútávon hatásos megoldást szeretne találni. Egyre többen választják az Artoflex Plus porcerősítő készítményt, amely más, mint a piacon kapható többi étrendkiegészítő. A különlegessége pedig az összetevőkben rejlik. A vállalkozás úgy gondolta, hogy lemond a hangzatos marketing kampányokról és az igazán drága televíziós és rádiós szereplések helyett inkább kutatásba és tesztelésbe fekteti a pénzt. A terméket használók pedig nem is lehetnének ennél hálásabbak ezért a döntésért.

Az artroflex.hu honlapon megvásárolható porcerősítő készítménynek nagyon magas a II-es típusú kollagén peptid tartalma, ebben rejlik az étrendkiegészítő különlegessége. A miérthez azonban szükséges tudni pár alapvető információt a kollagénekről és azok hatásairól. A kollagénnek alapvetően öt típusa van. Van amelyik a belső szervekre, mások pedig a haj, a köröm vagy éppen a bőr egészségére vannak nagyon pozitív hatással.

Az Artoflex Plus alapvető összetevője, a II-es típusú kollagén pedig a porcokra van nagyszerű hatással, így artrózis esetén csakis ehhez érdemes fordulni. A mellékhatások tekintetében jó hír, hogy a fentebb említett porcerősítőnél eddig még nem tapasztaltak semmilyen negatív következményt. Persze ez sem véletlen, mivel az étrendkiegészítő csak és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a fejlődő, fejlett és idősebb szervezettel egyaránt. Ide tartozik többek között a C-Vitamin és a kurkumin, amelyek mind természetes gyulladáscsökkentő hatásukról is ismertek, a sok egyéb kedvező befolyás mellett.

Minden hasznos információt megtalál az Artoflex Plus tablettáról az artoflex.hu honlapon, ahol természetesen rendelésre is van lehetőség.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Fogamzásgátlás: pro és kontra

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Egy nő két dolog miatt képes mindenre: hogy legyen gyermeke, vagy, hogy ne.

2024.7.15.   


Ekcéma, a gyerekkor bőrbetegsége

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

A kisgyemekes anyukák gyakori témája, hogy a gyermekük ekcémás.

2024.4.10.   


A számítógéphasználat ártalmai

PR-cikk

Betegségek és sérülések, amelyeket a számítógép intenzív használata okozhat. A számítógép rendszeres, napi több órás használata számos betegség kialakulásához vezethet...

2024.3.1.   


Előadás testmozgással

Sajtóhír

A közelmúltban Szolnokon Nagy-Bana Zsanett tartott előadást a demenciáról az érdeklődőknek. Részletek a cikkben.

2024.2.15.   


Alvászavarban küzdőknek

PR-cikk

Alvászavarban küzdőknek erősen ajánlott megismerkedni a CBD olajokkal

2023.11.25.   


A fehérbot világnapja

Sajtóhír

Zsúfolásig megtelt a terem a látássérültek rendezvényén Szolnokon.

2023.10.19.   


Hogy ne fájjon a fejünk!

Dr. Tóth Erzsébet orvos

Tanácsok a fejfájás megelőzéséhez és gyógyításához.

2023.9.11.   


A McKenzie-torna jótékony hatása

PR-cikk

Tapasztalatok és eredmények a hátproblémák kezelésében.

2023.8.14.   


A mellciszta felszívódása

PR-cikk

Mi segítheti a mellciszta felszívódását? Manapság a mell cisztásodása egyre gyakoribb jelenség a nők körében.

2023.6.17.   


A torokfájás természetes gyógymódjai

Télen szinte folyamatosan jelen van az életünkben a torokfájás, amely leggyakrabban a megfázás és az influenza egyik tünete.

2023.1.10.   


Alvászavarok kezelése

Milyen következményei lehetnek a folytonos kialvatlanságnak?

2022.11.30.   


Október az idősek hónapja

Dr. Horváth Mária okleveles ápolónő

Nekik még fontos a személyes kapcsolat, a nagy beszélgetések.

2022.10.26.