Az igényes esküvőért


Nagy Erika  2015.3.17. 14:24

Minden házasulandó fiatal azt szeretné, hogy az esküvője tökéletes legyen.

Olyan, hogy a vendégek még hónapok múltán is áradozzanak: így kell ezt csinálni! Ha az érintettek valóban ezt szeretnék, akkor a legjobb helyen kopogtatnak.
A cím megjegyezhető: FelvidékiEsküvő .
S ha valaki most azt mondja: igen, de ez biztosan sokba kerül, téved. Mert azok, akik ezzel foglalkoznak, tudják, miből mennyit és hogyan. Nem történhet meg, hogy valamiből nincs elég, mint ahogy az sem, hogy valamiből túl sok kerül az asztalra. Ők azok, akik csak azt teszik, amit az ifjú pár szeretne, vagyis az igényekhez igazodnak. Ők azok, akiket nem kell keresgélni, csak rákattintani a csapat honlapjára, és kiválasztani az óhajtott szolgáltatást. A csapat honlapja olyan, mint egy virtuális irodaház, amelyben számos szolgáltató üzemel. S az ügyfél, mivel tudja, mit szeretne, így azt is tudja, melyik ajtón kopogtasson be.


Az esküvői előkészületek okozhatnak fejfájást mindenkinek, mert ez valóban egy megterhelő munka, sok mindent kell összehangolni, rengeteg szervezéssel és feszültséggel jár. Ennek ellenére még mindig nem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy azt az ifjú pár eltervezte. Ahhoz, hogy a nem várt problémákat elkerüljék, s ne az utolsó percben kelljen az orvoslással megbízni valakit, érdemes ezt a feladatot rábízni azokra, akik értenek hozzá. Ők gondoskodnak az események gördülékenységéről, összefogják a népes násznépet. Az a cél vezérli őket, hogy a szolgáltatásukkal emlékezetessé tegyék azt a napot, amelynek a legszebbnek kell lennie a fiatal pár életében. Ennek érdekében fogott össze a felvidekieskuvo.sk csapata, melynek tagjai már eddig is rengeteg ügyfelet tudnak felmutatni, akik elégedettséggel summázzák tevékenységüket. Divattervező, dekorstúdió, cukrász, fodrász, koktél mixer, sminkes – mert ugye a szép menyasszonyi ruha mellett ugyanúgy elengedhetetlen a gyönyörű frizura és a tökéletes és nem utolsósorban tartós smink, mint ahogy az sem mellékes, milyen legyen a felszolgált ital, dekoráció. Milyen stílusú, milyen színű. Ja, és valami kimaradt, mert azt senki nem vitathatja, hogy egy lakodalom fénypontja a menyasszonyi torta. Hogy ez nem teljesen így van? Rendben, igazuk van, természetesen az ifjú páron kívül.


Egy profi fotós és videós mindig ráérez a fontos pillanatokra, tudja, hol kell lennie, s nem kési le a fontos, megismételhetetlen eseményeket. Álomesküvő nincs zenészek nélkül, hiszen ők képezhetik a nagy esemény szívét és a lelkét, nélkülük nincs jó hangulat, nincs tánc az esküvői vacsora után. Az esküvőszervező személye garancia arra, hogy nyugodt előkészületekben lesz része a házasulandóknak, és mentesülnek a hosszú hónapokon át tartó szervezés apró részleteinek összehangolódásával.

A vőfély a lakodalom főszervezője, irányítója, mozgatórugója, egyik legfontosabb feladata, hogy a násznépet jókedvre derítse, hiszen az esküvő rendkívüli esemény, ott nem történhet meg az, hogy valaki unatkozik. A jó vőfély kincset ér. A hagyomány úgy tartja, hogy az esküvőn a bevezető táncot a férj és feleség közös tánca kezdi, s ezzel megnyitják a táncteret a násznép előtt. Ha valaki attól tart, hogy nem mer a parkettre lépni, hogy nevetségessé válik botladozása miatt, akkor táncoktató segítségével felejthetetlen élményben lehet része az esküvőn. Arról már nem is beszélve, hogy ez a tánctudás a későbbiekben is hasznos lehet. A meghívó lehet, hogy apróságnak tűnik az esküvő többi tényezőjéhez képest, de ez egyáltalán nincs így. A vendégek ezzel találkoznak az esküvő kapcsán először, a meghívón keresztül szerzik az első benyomásukat.


Az esküvő alappillére a helyszín, az egyik legfontosabb döntést igényli a kiválasztása. Fontos, hogy megfelelő méretű legyen, s a tánctérnek is legyen hely, na meg a zenekarnak. Az esküvőn általában mindenki iszik egy-két pohárral az ifjú pár egészségére. Ezért szükség van személyszállítóra is, aki az éjszaka folyamán készségesen áll a vendégek szolgálatára.

Majd következik a nászút. A mézeshetek színterének kiválasztása is kihívás a fiatal pár életében, éppen ezért olyan utazási irodára van szüksége, amelyik megbízható, alapos és igényes.

Ha eddig úgy gondolták, hogy egy szakmai hátérrel rendelkező csapat nélkül is tökéleteset álmodhatnak, hogy nincs szükség rájuk, tekintsék meg inspiráló weboldalukat! Az ő kínálatuk ma már nem luxus. Annál inkább luxus az, ha a hozzá nem értés miatt súlyos összeget dobálnak ki az ablakon, vagy ha az esküvő félresikerül. S ha megnézik, akkor döntsenek, kit szeretnének, mert ugye, azt mondani sem kell, hogy egyénileg is választhatóak.

PR-cikk

FelvidékiEsküvőHozzászólások

@


A rovat további cikkei

Különleges sárkányrepülés

Zana Anita

Különleges élményben lehetett részük a gyengénlátóknak a közelmúltban, amikor is sárkányrepülésen vehettek részt. Pintér Erika mesél az élményeiről.

2023.9.15.   


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2023.1.20.    19


Fodrásznak születtem

Póda Erzsébet

Fennállásának 20. évfordulóját tartotta a dunaszerdahelyi Linda Hair Salon, melynek tulajdonosa Horváth Linda.

2022.9.19.   


Nagymellűek, figyelem!

Palkó Emese

Sportmelltartót vásárolni majdnem minden aktívan sportoló nő számára hatalmas kihívást jelent, főleg, ha nagy mellekkel van megáldva.

2022.8.10.    7


Felcsendült a nóta

Bott Noémi

„Szólj, szólj csalogány” címmel került megrendezésre első alkalommal a csallóközi Hodosban a magyarnóta-verseny.

2022.6.8.   


Alfamániások találkozója

Póda Erzsébet

Fergeteges találkozót tartottak az alfarómeós autósok a csallóközi Szilason.

2022.6.6.   


Kicsik hatalmas szívvel

Bott Noémi

Kicsit később a megszokottnál, de a bősi kultúrházba is beköltözött egy pillanatra az anyák napja.

2022.5.26.   


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2021.10.18.    10


Drága nagymamák!

Póda Erzsébet

Kincs, melyet senki más nem adhat az embernek, csak a nagymama: mesék, hangulatok, tapasztalatok, bölcsességek – és sok-sok feltétel nélküli szeretet.

2021.6.1.    1


Megtennéd? Kérés vagy parancs?

Busai Hajnalka Lilla

Életünkben csak nagyon ritkán kérnek tőlünk valamit...

2020.7.14.    8


Vizes élőhelyeink

Póda Csenge

A mindannyiunkat éltető vizes élőhelyeink több szempontból is fontosak számunkra.

2019.9.23.   


Alvási pozíciók

Timár Tímea

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen szükséglet mindenki életében...

2019.3.24.    8