Csodatévők 3.


Póda Erzsébet  2007.11.5. 12:01

Van, amelyiknek a pénzünk nem elég, a lelkünket is akarja...

– Édesanyámnál agydaganatot diagnosztizáltak – meséli Mária. – Orvostól orvosig jártunk, de nem jártunk eredménnyel. Az egyik ismerősünk mondta, hogy ismer egy természetgyógyászt, aki mindenkit meggyógyít, a rákosokat is, mert kapcsolatban áll az ufókkal, akik többet tudnak az orvostudományról, mint a földi professzorok. Az ember ilyen helyzetben minden lehetőséget megragad, és hinni akar a gyógyulásban. Elmentünk hozzá. Az első napon be sem jutottunk, mert olyan hosszú sor állt a háza előtt. A gyógyító nagyon szimpatikus volt, az édesanyám már az első naptól rajongott érte. Betartottuk a tanácsait: hinni kellett a gyógyulásban, és hetente egyszer kezelésre járni. Mindannyian erősen bíztunk, és hetente jártunk a kézrátételes kezelésre. Természetesen mindig vittünk valamit – mindegy volt, mi a fizetség. Amikor anyukám megspórolt pénze elfogyott, zöldséget, gyümölcsöt vittünk, később a dédmama porcelán tányérkészletét, majd az ezüst evőeszközkészletet. A kezdeti sikerektől felbuzdulva egy évig jártunk hozzá. Édesanyám először jobban érezte magát a „tiszta energiától”, de hirtelen az állapota egyik napról a másikra válságos lett. Kórházba került és másfél hónap múlva meghalt. A természetgyógyász azt mondta, nem hittünk, nem bíztunk eléggé…

Jól szituált ismerősöm rendkívül izgatottan érkezik a megbeszélt találkára. – Két angyal is vigyáz rám – újságolja. – Nemrég jutottam hozzájuk, akciós áron. Miközben az izgalomtól szuperszonikus gyorsasággal kevergeti a kávéját, elfojtott hangon meséli, hogy megismerkedett egy igazi szent asszonnyal, aki továbbküldte őt egy, az angyalok nyelvén értő fiatalemberhez. Elképedésemet látva nyomatékosan bólogatni kezd: – Bizony, bizony! Rendes körülmények között az ember csak egy angyalt igényelhet, de tekintettel a komoly problémáimra, tönkrement házasságomra, én kettőt kaptam. Most már azok vigyázzák minden lépésemet, és segítenek az utamon.
Puhatolózásomra, elárulja azt is, hogy egy külföldi panzióban került sor az „adásvételre” egy hétvégén, melyen szigorúan csak ketten vettek részt – az angyalkereskedő, meg az angyalra váró. Vajon mennyibe került a két akciós őrangyal? Potom tízezer forintba. És további angyalvásárlásokat helyez kilátásba…

– Akkor romlott meg a házasságunk, mikor a feleségem elkezdett egy asszonnyal barátkozni, aki a szomszéd lakótömbben lakik – kesereg László. – Először csak valami furcsa témájú könyveket hozott haza. Később lila meg kék lényekről kezdett beszélni, akik velünk laknak a lakásunkban, majd azt állította, hogy látja az emberek auráját. Azt mondta, a mi gyerekeink indigógyerekek, őket is aura- és szellemlátásra tanította, és egy idő után egész nap valami láthatatlan lényekkel kommunikáltak. A nejem különböző szeánszokra járt, aztán pedig fénytáplálkozásra. Először csak egy hétre, aztán egyre hosszabb időkre. Legutóbb huszonegy napra ment el. Csontsoványra fogyva jött vissza. A gyerekek sírtak, mikor meglátták, nem ismerték fel. Később lelkesen mesélte, hogy látomásai voltak, hangokat hallott, megvilágosodott. Nem csoda, hiszen az éhezéstől hallucinációi támadtak. Senki sem tudja megállítani, teljesen az idegen asszony és a köré csoportosultak hatása alatt áll. Hiába kérem, hiába könyörgök: a feleségem nem hajlandó felhagyni ezekkel a dolgokkal. Tehetetlenül nézem, ahogy szétesik a családunk.

(Folytatjuk)Hozzászólások

kati, 06. 11. 2007 10:11:17 Erzsi
Szia Erzsike! Ez a téma elég mélyen érint,most temettuk el Erzsit,nem volt még negyven éves.látó ,meg táltos volt.Csak éppen azt nem látta,hogy tonkre megy a családja, narkózik a nagyfia, nem kommunikál vele a kozépso,miután elhagyta oket egy szellemi társ miatt,akinek megszulte a pici babáját,akit most már nem fog felnevelni,mert annyira nem volt látó,hogy elore lássa a motorbalesetet,mert ha látta volna,talán becsatolja a bukósisakját.pszichiáterhez kellene ezekkel a lányokkal,asszonyokkal menni.hogy látva lássanak.koszi a cikket
    
Póda Erzsébet, 07. 11. 2007 10:10:58 Re: Erzsi
Kedves Kati! Sajnos sok átvert, becsapott embert ismerek. És egyre többen vannak... Mintha mindenki máshol keresné a boldogságát, boldogulását, mint ahol kellene... Nem találjuk az egymáshoz vezető utat, kényszerpályákon járunk, pedig olyan kevés elég a szeretethez, az örömhöz. Erzsi történetét ismerem, és jó ideig értetlenül és aggodalommal figyeltem az életét..., hiszen valamikor régen nagyon jó barátok voltunk. Aztán egyszercsak mintha teljesen kicserélték volna... Tragédia! Köszönöm, hogy megírtad a véleményedet! Ha gondolod, jelentkezz emailben! Minden jót kívánva: Erzsébet
@


Kapcsolódó cikkek

Csodatévők 4.

Póda Erzsébet

Az ember, annak ellenére, hogy zajban, tömegben él, egyre magányosabbnak érzi magát.

2007.11.11.   


Csodatévők 2.

Póda Erzsébet

A csodadoktornő várótermének falát oklevelek borítják, ismeretlen nevű természetgyógyász-iskolák és –főiskolák, egyéb tanfolyamok bizonylatai.

2007.10.16.   


Csodatévők 1.

Póda Erzsébet

A csodatévő eklektikus fogadóhelyiségében a feszület, az angyal- és a Buddha-szobor jól megfér egymás mellett…

2007.10.9.   

A rovat további cikkei

Különleges sárkányrepülés

Zana Anita

Különleges élményben lehetett részük a gyengénlátóknak a közelmúltban, amikor is sárkányrepülésen vehettek részt. Pintér Erika mesél az élményeiről.

2023.9.15.   


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2023.1.20.    19


Fodrásznak születtem

Póda Erzsébet

Fennállásának 20. évfordulóját tartotta a dunaszerdahelyi Linda Hair Salon, melynek tulajdonosa Horváth Linda.

2022.9.19.   


Nagymellűek, figyelem!

Palkó Emese

Sportmelltartót vásárolni majdnem minden aktívan sportoló nő számára hatalmas kihívást jelent, főleg, ha nagy mellekkel van megáldva.

2022.8.10.    7


Felcsendült a nóta

Bott Noémi

„Szólj, szólj csalogány” címmel került megrendezésre első alkalommal a csallóközi Hodosban a magyarnóta-verseny.

2022.6.8.   


Alfamániások találkozója

Póda Erzsébet

Fergeteges találkozót tartottak az alfarómeós autósok a csallóközi Szilason.

2022.6.6.   


Kicsik hatalmas szívvel

Bott Noémi

Kicsit később a megszokottnál, de a bősi kultúrházba is beköltözött egy pillanatra az anyák napja.

2022.5.26.   


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2021.10.18.    10


Drága nagymamák!

Póda Erzsébet

Kincs, melyet senki más nem adhat az embernek, csak a nagymama: mesék, hangulatok, tapasztalatok, bölcsességek – és sok-sok feltétel nélküli szeretet.

2021.6.1.    1