Myla, a pluszméretű


Kabók Zita  2015.2.10. 2:09

Mylát pluszméretű modellként hirdetik, holott egészséges mérettel rendelkezik.

Myla Dalbesio (27) történelmet írt azzal, hogy 42-es méretével a Calvin Klein divatkampányában szerepel. (Az azonban vitatott, hogy a mérete tényleg 42-es-e.) A Calvin Klein pluszméretű modellként hirdeti, holott egészséges mérettel rendelkezik.

„Régebben nem tudtam aludni az éhségtől, kínoztam a testem és fel sem fogtam, hogy olyan csodálatos dolgoktól fosztottam meg magamat, mint például az evés. Állandóan gyógyszereket szedtem. Ma már biztosan nem mondanék le az ételről csak azért, hogy sovány legyek” – meséli Myla Dalbesio az egyik interjújában. A modell azt is elmondta, hogy heteken keresztül kalóriamentes olívabogyón kívül mást nem ehetett. Órákat töltött a tornateremben, hogy lefogyjon, és be tudjon illeszkedni a vézna modellek sorába.


„Elég fura a helyzetem, hiszen nagyobb méretű vagyok, mint a modelltársaim, bár tőlem még vannak teltebbek is. Nem vagyok elég sovány ahhoz, hogy a vékony modellekkel lépjek a kifutóra, viszont nem vagyok elég telt a plusz méretű modellekhez.”

Sokan meghökkenve olvasták, hogy Calvin Klein plusz méretű modellnek bélyegezte Mylát. A modell abban reménykedik, hogy talán elindult az új trend, és a vézna lányok ideje lassan lejár. A Calvin Klein részére 1992-ben Kate Moss kampányolt, akinek még a csontjai is látszanak a képeken. Sokak szerint ő állította fel a rossz példaképet annak idején.

Myla részt vett egy kampányban is, melynek keretén belül a modellek levetkőztek, hogy megmutassák: a stílus nem a trendekről szól, hanem arról, hogy tudjuk, kik vagyunk. Hogy lássuk meg, mi rejtőzik a bensőnkben. Az interjúban nyíltan beszél arról, hogyan szokott le a gyógyszerfüggőségéről, és hogyan sikerült elfogadnia az egészséges méretét.

Ideje lenne már véget vetnünk az örökös megfelelni akarásnak, mely lányok millióinak önbizalmát teszi tönkre. Miért várjuk folyton másoktól, a külvilágtól a visszaigazolást, az elismerést?A dailymail.co.uk cikke nyománHozzászólások

@


A rovat további cikkei

Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2023.1.20.    19


Fodrásznak születtem

Póda Erzsébet

Fennállásának 20. évfordulóját tartotta a dunaszerdahelyi Linda Hair Salon, melynek tulajdonosa Horváth Linda.

2022.9.19.   


Nagymellűek, figyelem!

Palkó Emese

Sportmelltartót vásárolni majdnem minden aktívan sportoló nő számára hatalmas kihívást jelent, főleg, ha nagy mellekkel van megáldva.

2022.8.10.    7


Felcsendült a nóta

Bott Noémi

„Szólj, szólj csalogány” címmel került megrendezésre első alkalommal a csallóközi Hodosban a magyarnóta-verseny.

2022.6.8.   


Alfamániások találkozója

Póda Erzsébet

Fergeteges találkozót tartottak az alfarómeós autósok a csallóközi Szilason.

2022.6.6.   


Kicsik hatalmas szívvel

Bott Noémi

Kicsit később a megszokottnál, de a bősi kultúrházba is beköltözött egy pillanatra az anyák napja.

2022.5.26.   


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2021.10.18.    10


Drága nagymamák!

Póda Erzsébet

Kincs, melyet senki más nem adhat az embernek, csak a nagymama: mesék, hangulatok, tapasztalatok, bölcsességek – és sok-sok feltétel nélküli szeretet.

2021.6.1.    1


Megtennéd? Kérés vagy parancs?

Busai Hajnalka Lilla

Életünkben csak nagyon ritkán kérnek tőlünk valamit...

2020.7.14.    8


Vizes élőhelyeink

Póda Csenge

A mindannyiunkat éltető vizes élőhelyeink több szempontból is fontosak számunkra.

2019.9.23.   


Alvási pozíciók

Timár Tímea

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen szükséglet mindenki életében...

2019.3.24.    8


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2018.12.9.    18