Rendhagyó veteránfotók


Póda Csenge  2015.7.17. 12:28

Veterán sebesültek mutatják meg szexis testüket naptármodellként. Érdemes megnézni – akár még erőt is meríthetünk példájukból!

Sebesült háborús veteránok mutatják meg szexis testükkel, hogy elég magabiztosak ahhoz, hogy dögös naptármodellek legyenek.


Michael Stokes, a kaliforniai fotóművész egy teljesen új és merész megközelítést alkalmazva tárja elénk a veteránok portréit. Erőteljesen szexuális töltetű fotókat készített a sérült veteránokról, akik büszkén pózolnak amputált testrészeikkel, protéziseikkel. (És tegyük hozzá: gyönyörűek, esztétikusak!)


A projekt Alex Minsky (itt fent, a képen fekve) amerikai tengerésszel indult, aki 2009-ben Afganisztánban egy útszéli bomba robbanását követően elvesztette a jobb lábát. Mivel Minksyt a fotózás az ilyen témáról készült képekkel ellentétben nem komorsággal, hanem magabiztossággal és büszkeséggel töltötte el, további veteránok is csatlakoztak a projekthez. Mindez egy könyv megjelenéséhez vezetett, melyet Stokes írt Always Loyal (Örök hűséggel) címmel.


Sokan azt mondják: ó, ez igazán segíteni fog az önbecsülésükön. Illetve: te segítesz nekik abban, hogy újra teljesnek érezhessék magukat – nyilatkozta Stokes. – A fotóalanyaim teljesen gyógyultan jöttek hozzám, és készek voltak szembenézni a világgal. Nem én adom vissza nekik a magabiztosságukat. Már visszaszerezték azt.


A fotósorozat felvételeiből akár azok is meríthetnek, akik eddig elégedetlenkedtek a testükkel. A tökéletes testű veteránokat (férfiakat és nőket) látva akár inspirálódhatnak is, hiszen a képek önmagukért beszélnek, üzenetük egyértelmű: minden lehet, csak akarni kell!
Foto: Michael Stokes
Forrás: boredpanda.comHozzászólások

@


A rovat további cikkei

Hat dolog, amit soha

Oriskó Renáta

...de soha ne tegyél meg egy férfiért! Igaz, minden nő boldog párkapcsolatban szeretne élni. Mégsem mindegy, mit teszünk meg ennek érdekében.

2017.6.7.    3


Modern társkeresés

Tompa Orsolya

Mára jelentősen megváltoztak a társkeresési szokások. A személyes kapcsolatépítés, ismerkedés helyét sok esetben felváltja az online forma.

2017.4.5.    4


Társkeresés applikációval

Tompa Orsolya

Kis házi felmérésünk a különböző társkereső applikációk világáról, eredményeiről. Sok adat, sok érdekesség!

2017.1.27.    5


Csajos fotózás

Szalay Mona

Sokszor olvasom, vagy hallom a fotózások előtt a következő mondatot: "Pár szép fotót szeretnék magamról, de egyáltalán nem vagyok fotogén."

2017.1.10.    1


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2016.12.14.    14


Karácsony és szilveszter ünneplőben

Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek.

2016.11.30.    1


Elképzelni a lehetetlent (7)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hetedik részben a tizenkét éves Bőr Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.11.29.    27


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2016.10.27.    10


A maratoni futás hősnője

Póda Erzsébet

Sok mindent tanulhatunk az egykori, 86 évesen is maratont futó, Joy Johnson történetéből. Elsősorban azt, hogy mindenre képesek vagyunk, ha akarjuk.

2016.10.19.    39


Elképzelni a lehetetlent (6)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hatodik részben a Szőcs Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.10.16.    5


Elképzelni a lehetetlent (5)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. Az ötödik részben a tizenöt éves Aranyos Dáviddal ismerkedhetünk meg.

2016.9.26.    484


A csúcs meghódítása

Kétszeres tüdőtranszplantáció után Magyarország tetején! A 24 éves Lendvai Anna mindent legyőzve meghódította a 8848 méter magas Kékestetőt!

2016.9.6.    13