Rendhagyó veteránfotók


Póda Csenge  2015.7.17. 12:28

Veterán sebesültek mutatják meg szexis testüket naptármodellként. Érdemes megnézni – akár még erőt is meríthetünk példájukból!

Sebesült háborús veteránok mutatják meg szexis testükkel, hogy elég magabiztosak ahhoz, hogy dögös naptármodellek legyenek.


Michael Stokes, a kaliforniai fotóművész egy teljesen új és merész megközelítést alkalmazva tárja elénk a veteránok portréit. Erőteljesen szexuális töltetű fotókat készített a sérült veteránokról, akik büszkén pózolnak amputált testrészeikkel, protéziseikkel. (És tegyük hozzá: gyönyörűek, esztétikusak!)


A projekt Alex Minsky (itt fent, a képen fekve) amerikai tengerésszel indult, aki 2009-ben Afganisztánban egy útszéli bomba robbanását követően elvesztette a jobb lábát. Mivel Minksyt a fotózás az ilyen témáról készült képekkel ellentétben nem komorsággal, hanem magabiztossággal és büszkeséggel töltötte el, további veteránok is csatlakoztak a projekthez. Mindez egy könyv megjelenéséhez vezetett, melyet Stokes írt Always Loyal (Örök hűséggel) címmel.


Sokan azt mondják: ó, ez igazán segíteni fog az önbecsülésükön. Illetve: te segítesz nekik abban, hogy újra teljesnek érezhessék magukat – nyilatkozta Stokes. – A fotóalanyaim teljesen gyógyultan jöttek hozzám, és készek voltak szembenézni a világgal. Nem én adom vissza nekik a magabiztosságukat. Már visszaszerezték azt.


A fotósorozat felvételeiből akár azok is meríthetnek, akik eddig elégedetlenkedtek a testükkel. A tökéletes testű veteránokat (férfiakat és nőket) látva akár inspirálódhatnak is, hiszen a képek önmagukért beszélnek, üzenetük egyértelmű: minden lehet, csak akarni kell!
Foto: Michael Stokes
Forrás: boredpanda.comHozzászólások

@


A rovat további cikkei

Társkeresés applikációval

Tompa Orsolya

Kis házi felmérésünk a különböző társkereső applikációk világáról, eredményeiről. Sok adat, sok érdekesség!

2017.1.27.    5


Csajos fotózás

Szalay Mona

Sokszor olvasom, vagy hallom a fotózások előtt a következő mondatot: "Pár szép fotót szeretnék magamról, de egyáltalán nem vagyok fotogén."

2017.1.10.    1


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2016.12.14.    14


Karácsony és szilveszter ünneplőben

Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek.

2016.11.30.    1


Elképzelni a lehetetlent (7)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hetedik részben a tizenkét éves Bőr Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.11.29.    27


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2016.10.27.    10


A maratoni futás hősnője

Póda Erzsébet

Sok mindent tanulhatunk az egykori, 86 évesen is maratont futó, Joy Johnson történetéből. Elsősorban azt, hogy mindenre képesek vagyunk, ha akarjuk.

2016.10.19.    39


Elképzelni a lehetetlent (6)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hatodik részben a Szőcs Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.10.16.    5


Elképzelni a lehetetlent (5)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. Az ötödik részben a tizenöt éves Aranyos Dáviddal ismerkedhetünk meg.

2016.9.26.    484


A csúcs meghódítása

Kétszeres tüdőtranszplantáció után Magyarország tetején! A 24 éves Lendvai Anna mindent legyőzve meghódította a 8848 méter magas Kékestetőt!

2016.9.6.    13


Facebook szerepjáték

Busai Hajnalka Lilla

Avagy a közösségi oldalak stresszelő, negatív hatása. A lájkok világát éljük: egy lájk felér egy dicsérettel, kézfogással, vagy akár simogatással.

2016.9.5.    11


Váratlan pillanatok

Szalay Mona

Szakmai körökben van egy mondás, amely így hangzik: az a szép az esküvőkben, hogy bármi megtörténhet.

2016.8.31.    55