Arctisztítás otthon


PR-cikk  2020.4.16. 22:00

Fontos ismerni az igényeinket, legyünk professzionálisak!

Professzionális arctisztítás otthon

A megfelelően elvégzett arctisztítás bármely életkorban nagyon fontos, hiszen csak így őrizhetjük meg sokáig bőrünk fiatalos szépségét. Fontos azonban ismerni a saját igényeinket, hogy a megfelelő termékeket választhassuk ki az arctisztító rituálénk központi elemeinek.


Arctisztítás otthon, pattanásos bőr esetében

Talán az egyik legnagyobb probléma, amely ne csak tinédzserkorban, de felnőttkorban is jelentkezhet, a pattanásos, aknés bőr. Ilyen esetben az arctisztítás nem merül ki a különféle kozmetikumok használatában, életmód váltásra is szükség van. A szépségápolás ugyanis belülről kezdődik és amíg a szervezetünk nincs rendben, addig sem a különböző kezelések, sem pedig a különböző bőrápolási praktikák nem hoznak enyhülést. Iktassunk ki minden egészségtelen dolgot az életünkből, mint a túlzott alkoholfogyasztás vagy a dohányzás! Amennyiben még mindig fennáll a probléma, úgy találhatunk természetes alapanyagokból készült termékeket kifejezetten pattanásos bőrre. A kitartó munka pedig, garantáltan meg fogja hozni az igen látványos gyümölcsét.

Mindennapi arctisztítás

Az arctisztítást akkor sem szabad elhanyagolni, ha éppen problémamentes a bőrünk. Nagyon fontos például az arclemosó napi használata, hogy az olyan szennyeződésektől is megszabadítsuk a bőrünket, amiktől a tiszta víz nem képes. A kiszáradásra hajlamos bőrre pedig találhatunk megannyi különböző olajat, amely nem teszi zsírossá a bőrt. Néha-néha pedig megengedhetjük magunknak az igazi kényeztetést és az arcápolási rutinunk részeként ellátogathatunk egy szépségszalonba is.

Miért fontos a retinol krém?

25 éves korunk után a bőr természetes kollagén termelése lelassul, így elkezdenek megjelenni az apróbb ráncok. Ezért fontos, hogy minél előbb elkezdjük használni a retinol krém elnevezésű készítményt, amely egy speciális ránctalanító krém. A retinolos készítmények bizonyítottan a leghatásosabb anti anging összetevővel rendelkeznek, így magabiztosan veszik fel a harcot az apróbb és mélyebb ráncokkal egyaránt. Akár nappali, akár éjszakai formában is kapható retinol krém, így a nap 24 órájában biztosra mehetünk.

A Medinatural retinol szérum népszerűségének oka

A Medinatural retinol krémje olyan mélyhidratáló ránctalanító, ami C-vitamin is tartalmaz, így egy erős szépítő löketet ad a bőrünknek minden használatkor mindamellett, hogy a ráncokat is halványítja. A különleges eljárással készült szérum lehelet könnyű, így felvitel után egyből felszívódik. A magyar termék specialitásáról és sikerességéről mindent megtudhatunk az említett cég honlapját böngészve.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Instant hajdúsítás

PR-cikk

A póthajak, parókák, pepik az évtizedek során igencsak nagy fejlődésen mentek keresztül.

2020.7.7.   


Arcápolási praktikák

Oriskó Renáta

Bőrünk az egészségünk tükre, s mivel mindenki számára látható, éppen ezért kellő figyelmet kell rá fordítanunk.

2020.5.27.   


Melyik fehérítő fogkrém a legjobb?

Sokunk vágya, hogy fogaink ne csak egészségesek, de tökéletesen fehérek is legyenek.

2020.5.17.   


Profi körömdíszítés

PR-cikk

A nők különös odafigyeléssel bánnak a körmeikkel, hiszen tudják, igen árulkodó lehet.

2020.3.14.   


Tavaszi sztárdiéta

A tavaszi sztárdiétával bárki formába jöhet a nyárra!

2020.3.13.   


A szép mosoly, fél siker

Tökéletes mosoly kötöttségek nélkül: átlátszó fogszabályzó!

2020.2.21.   


Alakformáló fehérnemű

PR-cikk

A mai világban már megannyi csodatévő eszköz segítségét vehetjük igénybe és ehhez még csak varázsolnunk sem kell.

2020.1.29.   


Természetesen a hajhullás ellen

Nem is kell hosszan ecsetelni, hogy miért rémálom, ha egy nőnek hullani kezd a haja.

2020.1.20.   


Aromafürdő testnek és léleknek

Palkó Emese

Igaz, most nagy a rohanás, de azért a hétvégén találjunk magunknak időt, hogy feltöltődjünk egy jó kis illóolajos fürdő segítségével. Tippjeink.

2019.12.28.    15


A szemkörnyék ápolása

Both Tímea

Minden életkorban más hatóanyag tartalmú kozmetikumokra van szüksége bőrünknek.

2019.12.4.    13


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2019.11.23.    2


Tartós hajbeültetés nőknek

PR-cikk

A hajhullás, a hajritkulás vagy a haj szerkezetének megváltozása előbb vagy utóbb szinte mindenkit érint valamilyen formában.

2019.11.8.