Arctisztítás otthon


PR-cikk  2020.4.16. 22:00

Fontos ismerni az igényeinket, legyünk professzionálisak!

Professzionális arctisztítás otthon

A megfelelően elvégzett arctisztítás bármely életkorban nagyon fontos, hiszen csak így őrizhetjük meg sokáig bőrünk fiatalos szépségét. Fontos azonban ismerni a saját igényeinket, hogy a megfelelő termékeket választhassuk ki az arctisztító rituálénk központi elemeinek.


Arctisztítás otthon, pattanásos bőr esetében

Talán az egyik legnagyobb probléma, amely ne csak tinédzserkorban, de felnőttkorban is jelentkezhet, a pattanásos, aknés bőr. Ilyen esetben az arctisztítás nem merül ki a különféle kozmetikumok használatában, életmód váltásra is szükség van. A szépségápolás ugyanis belülről kezdődik és amíg a szervezetünk nincs rendben, addig sem a különböző kezelések, sem pedig a különböző bőrápolási praktikák nem hoznak enyhülést. Iktassunk ki minden egészségtelen dolgot az életünkből, mint a túlzott alkoholfogyasztás vagy a dohányzás! Amennyiben még mindig fennáll a probléma, úgy találhatunk természetes alapanyagokból készült termékeket kifejezetten pattanásos bőrre. A kitartó munka pedig, garantáltan meg fogja hozni az igen látványos gyümölcsét.

Mindennapi arctisztítás

Az arctisztítást akkor sem szabad elhanyagolni, ha éppen problémamentes a bőrünk. Nagyon fontos például az arclemosó napi használata, hogy az olyan szennyeződésektől is megszabadítsuk a bőrünket, amiktől a tiszta víz nem képes. A kiszáradásra hajlamos bőrre pedig találhatunk megannyi különböző olajat, amely nem teszi zsírossá a bőrt. Néha-néha pedig megengedhetjük magunknak az igazi kényeztetést és az arcápolási rutinunk részeként ellátogathatunk egy szépségszalonba is.

Miért fontos a retinol krém?

25 éves korunk után a bőr természetes kollagén termelése lelassul, így elkezdenek megjelenni az apróbb ráncok. Ezért fontos, hogy minél előbb elkezdjük használni a retinol krém elnevezésű készítményt, amely egy speciális ránctalanító krém. A retinolos készítmények bizonyítottan a leghatásosabb anti anging összetevővel rendelkeznek, így magabiztosan veszik fel a harcot az apróbb és mélyebb ráncokkal egyaránt. Akár nappali, akár éjszakai formában is kapható retinol krém, így a nap 24 órájában biztosra mehetünk.

A Medinatural retinol szérum népszerűségének oka

A Medinatural retinol krémje olyan mélyhidratáló ránctalanító, ami C-vitamin is tartalmaz, így egy erős szépítő löketet ad a bőrünknek minden használatkor mindamellett, hogy a ráncokat is halványítja. A különleges eljárással készült szérum lehelet könnyű, így felvitel után egyből felszívódik. A magyar termék specialitásáról és sikerességéről mindent megtudhatunk az említett cég honlapját böngészve.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Az idei tavaszi-nyári parfümtrendek

Itt a tavasz, és vele a megszámlálhatatlan bódító, izgalmas, felpezsdítő illat – elérkezett a parfümök ideje!

2023.3.6.   


Téli bőrproblémák

PR-cikk

Hogyan lehet télen is puha és egészséges a bőrünk? Mi mindenre figyeljünk? Krémek, vitaminok, kezelések. Tippek és tanácsok.

2023.1.31.   


Arcápolás télen

Palkó Emese

A téli időszakban arcbőrünk fokozottabb odafigyelést igényel. Hiszen az egyre hidegebb hőmérséklet nagyon megviseli arcbőrünket. Jótanácsok következnek.

2023.1.16.    13


Karácsony ajándéktippek

Karácsonyi ajándéktippek: igazi pihenés és feltöltődés a fa alá!

2022.12.19.   


Nomination, a kreatív ékszermárka

PR-cikk

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

2022.11.30.   


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2022.11.24.    2


Védjük hajunkat a hidegtől és a stressztől!

A stresszt már régóta a hajhullás egyik okozójaként tartják számon, a hideg pedig tovább ronthat a helyzeten...

2022.11.9.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2022.10.1.   


Harisnyaválasztás

PR-cikk

A régi időkben a kényelmetlen, ámde praktikus viselet szimbóluma volt, ma már sokkal inkább a komfortos elegancia jellemzi.

2022.9.26.   


Nyaralás utáni bőrápolás

Both Tímea

Tanácsainkkal szeretnénk megtanítani az olvasót a tudatos bőrápolásra, szépségápolásra, nőiességének megtartására.

2022.9.16.  31    11


Hibátlan smink a nagy napra

Az esküvői smink 3+1 alapszabálya, hiszen ez a legfontosabb a nagy napon!

2022.8.24.   


Ne vágd magad a hajad!

Három dolog, amit soha ne csinálj otthon, mert elrontott frizura lesz a vége!

2022.7.21.