Bízd a szépséged esküvői sminkesre!


PR-cikk  2020.9.26. 22:04

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie, a ruhádnak, a hajadnak és a sminknek is.

Nemcsak azért, hogy megadd a módját ennek az igazán különleges eseménynek, hanem azért is, mert a Rólad készült képeket még sok-sok év után is nézegetni fogod. Nagyon nem mindegy, hogy milyen gondolatok fogalmazódnak meg majd benned a megjelenésedről. Egy esküvői sminkes olyan sminket varázsol az arcodra, ami tökéletesen illik Hozzád, így nem is kérdés, hogy érdemes-e igénybe venned a szolgáltatását, ha biztosra szeretnél menni.


Miért készítse el profi a sminkedet?

Menyasszonyként az esküvődet megelőző hetekben, hónapokban rengeteg dolgod van. Le kell foglalnod a helyszínt, intézned kell a zenekart, a menüt, gondolnod kell a meghívókra, a ruhákra és a dekorációra is. Mindezek mellett, persze azt is ki kell találnod, hogy milyen lesz esküvői sminked. Egy profi esküvői sminkes ennek a feladatnak a terhét le tudja venni a válladról.
Ha rendszeresen sminkeled magad, talán azt gondolod, hogy egy kicsit erősebb smink elkészítése nem lehet sokkal nehezebb. Hidd el, hogy az! Egy szimpla hétköznapon, amikor nem nehezedik rád a nyomás, hogy tökéletesnek kell lennie, akkor még akár Te is el tudnád készíteni magadnak. De a nagy napon, amikor annyi minden kavarog a fejedben, szinte lehetetlen, hogy tökéletes végeredmény szülessen. Ha pedig szép is lesz, ki garantálja Neked, hogy nem maszatolódik el az esküvői ceremónia vagy a lagzi kellős közepén?! Ugye, ezt nem szeretnéd megkockáztatni?

Esküvő sminkes szolgáltatások garanciával

Ha eldöntötted, hogy esküvői sminkes segítségét fogod kérni, akkor először is érdemes bejelentkezned egy próbasminkre. Ideális esetben a szakember garanciát vállal a próbasminkre, és ha nem tetszik, akkor visszakapod az árát. Ha viszont elégedett vagy vele, akkor többféle esküvői szolgáltatást is igénybe vehetsz, például hercegnői sminkcsomagot vagy “elkísérlek az oltárig” szolgáltatást. Ezekről az eskuvoi-sminkes.hu weboldalon tájékozódhatsz, ahol rögtön azt is láthatod, hogy mi, mennyibe kerül

Bizonyára tökéletes sminkben szeretnél megjelenni eme jeles eseményen. Olyanban, ami tökéletesen passzol a személyiségedhez, ami kihangsúlyozza a szépségedet, az apró bőrhibáidat pedig remekül eltakarja vagy legalábbis leveszi róluk a fókuszt. Ne bízd a véletlenre a dolgot, kérj segítséget inkább egy profi esküvői sminkestől! Az eskuvoi-sminkes.hu oldalon tájékozódhatsz a részletekről, és akár már ma felveheted a kapcsolatot Orsival, aki álomszéppé fog varázsolni az életed egyik legfontosabb napján.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A napozás tökéletes kellékei

Kozma Eszter

Remek receptek alapján akár magunk is készíthetünk nagyszerű házi naptejet.

2024.7.18.    11


Nyári frissesség

A forró nyári napokon a testápolásban az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben.

2024.7.12.    3


7 szépségtipp csajos estékre

PR-cikk

Egy ilyen együtt töltött este arra is remek lehetőséget kínál, hogy megosszuk egymással a kedvenc szépségápolási trükkjeinket.

2024.7.11.   


A tökéletes nyári alapozó

Tilajcsík Dóra

A nyári hőség nemcsak a vízfogyasztásunk mennyiségére, hanem külsőnk állapotára is hatással van.

2024.6.27.   


A szemkörnyéki ráncok megelőzése

PR-cikk

Ahogy az idő méltóságteljesen kibontakozik, a szemünk körüli finom bőr lesz az a vászon, amelyre az öregedés vonásait festi.

2024.2.2.   


A haj tisztántartása

Fokozódó hajhullás, lelapuló haj és kellemetlen szagok: hajunk számára nem várt kellemetlenségeket tartogat a hűvösebb, őszi idő.

2023.10.24.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 2.

Hogyan spirálozzunk úgy, mint a profik? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.9.5.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 1.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra legjobb szempillaspirált? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.8.31.   


A női kesztyű

A női kesztyűk nemcsak az elegancia és a stílus szimbólumai, hanem egyenesen a kéz kifinomultságának megtestesítői.

2023.8.17.   


Hogyan viseljünk megfelelő frizurát?

A rosszul megválasztott hajviselet azt hangsúlyozza, ami kevésbé előnyös a kinézetünknek.

2023.7.20.   


Mit tegyünk a neszesszerbe?

Tilajcsík Dóra

A szépségipar folyamatosan újabbnál újabb vívmányokkal áll elő, amelyek azt hivatottak segíteni, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen.

2023.7.4.    5


Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.