Bízd a szépséged esküvői sminkesre!


PR-cikk  2020.9.26. 22:04

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie, a ruhádnak, a hajadnak és a sminknek is.

Nemcsak azért, hogy megadd a módját ennek az igazán különleges eseménynek, hanem azért is, mert a Rólad készült képeket még sok-sok év után is nézegetni fogod. Nagyon nem mindegy, hogy milyen gondolatok fogalmazódnak meg majd benned a megjelenésedről. Egy esküvői sminkes olyan sminket varázsol az arcodra, ami tökéletesen illik Hozzád, így nem is kérdés, hogy érdemes-e igénybe venned a szolgáltatását, ha biztosra szeretnél menni.


Miért készítse el profi a sminkedet?

Menyasszonyként az esküvődet megelőző hetekben, hónapokban rengeteg dolgod van. Le kell foglalnod a helyszínt, intézned kell a zenekart, a menüt, gondolnod kell a meghívókra, a ruhákra és a dekorációra is. Mindezek mellett, persze azt is ki kell találnod, hogy milyen lesz esküvői sminked. Egy profi esküvői sminkes ennek a feladatnak a terhét le tudja venni a válladról.
Ha rendszeresen sminkeled magad, talán azt gondolod, hogy egy kicsit erősebb smink elkészítése nem lehet sokkal nehezebb. Hidd el, hogy az! Egy szimpla hétköznapon, amikor nem nehezedik rád a nyomás, hogy tökéletesnek kell lennie, akkor még akár Te is el tudnád készíteni magadnak. De a nagy napon, amikor annyi minden kavarog a fejedben, szinte lehetetlen, hogy tökéletes végeredmény szülessen. Ha pedig szép is lesz, ki garantálja Neked, hogy nem maszatolódik el az esküvői ceremónia vagy a lagzi kellős közepén?! Ugye, ezt nem szeretnéd megkockáztatni?

Esküvő sminkes szolgáltatások garanciával

Ha eldöntötted, hogy esküvői sminkes segítségét fogod kérni, akkor először is érdemes bejelentkezned egy próbasminkre. Ideális esetben a szakember garanciát vállal a próbasminkre, és ha nem tetszik, akkor visszakapod az árát. Ha viszont elégedett vagy vele, akkor többféle esküvői szolgáltatást is igénybe vehetsz, például hercegnői sminkcsomagot vagy “elkísérlek az oltárig” szolgáltatást. Ezekről az eskuvoi-sminkes.hu weboldalon tájékozódhatsz, ahol rögtön azt is láthatod, hogy mi, mennyibe kerül

Bizonyára tökéletes sminkben szeretnél megjelenni eme jeles eseményen. Olyanban, ami tökéletesen passzol a személyiségedhez, ami kihangsúlyozza a szépségedet, az apró bőrhibáidat pedig remekül eltakarja vagy legalábbis leveszi róluk a fókuszt. Ne bízd a véletlenre a dolgot, kérj segítséget inkább egy profi esküvői sminkestől! Az eskuvoi-sminkes.hu oldalon tájékozódhatsz a részletekről, és akár már ma felveheted a kapcsolatot Orsival, aki álomszéppé fog varázsolni az életed egyik legfontosabb napján.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Az idei tavaszi-nyári parfümtrendek

Itt a tavasz, és vele a megszámlálhatatlan bódító, izgalmas, felpezsdítő illat – elérkezett a parfümök ideje!

2023.3.6.   


Téli bőrproblémák

PR-cikk

Hogyan lehet télen is puha és egészséges a bőrünk? Mi mindenre figyeljünk? Krémek, vitaminok, kezelések. Tippek és tanácsok.

2023.1.31.   


Arcápolás télen

Palkó Emese

A téli időszakban arcbőrünk fokozottabb odafigyelést igényel. Hiszen az egyre hidegebb hőmérséklet nagyon megviseli arcbőrünket. Jótanácsok következnek.

2023.1.16.    13


Karácsony ajándéktippek

Karácsonyi ajándéktippek: igazi pihenés és feltöltődés a fa alá!

2022.12.19.   


Nomination, a kreatív ékszermárka

PR-cikk

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

2022.11.30.   


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2022.11.24.    2


Védjük hajunkat a hidegtől és a stressztől!

A stresszt már régóta a hajhullás egyik okozójaként tartják számon, a hideg pedig tovább ronthat a helyzeten...

2022.11.9.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2022.10.1.   


Harisnyaválasztás

PR-cikk

A régi időkben a kényelmetlen, ámde praktikus viselet szimbóluma volt, ma már sokkal inkább a komfortos elegancia jellemzi.

2022.9.26.   


Nyaralás utáni bőrápolás

Both Tímea

Tanácsainkkal szeretnénk megtanítani az olvasót a tudatos bőrápolásra, szépségápolásra, nőiességének megtartására.

2022.9.16.  31    11


Hibátlan smink a nagy napra

Az esküvői smink 3+1 alapszabálya, hiszen ez a legfontosabb a nagy napon!

2022.8.24.   


Ne vágd magad a hajad!

Három dolog, amit soha ne csinálj otthon, mert elrontott frizura lesz a vége!

2022.7.21.