Harisnyaválasztás


PR-cikk  2022.9.26. 14:32

A régi időkben a kényelmetlen, ámde praktikus viselet szimbóluma volt, ma már sokkal inkább a komfortos elegancia jellemzi.

A tökéletes harisnya kiválasztása azonban nem egyszerű, a nagy választéknak köszönhetően csak nehezebbé vált. Nem véletlen szentelnek óriási figyelmet a témának a különböző öltözködési-és stílustanácsadók, hiszen egy oda nem illő darabbal az egész szettünket egy csapásra tönkre tehetjük. A kőbe vésett alapszabályok mellett ugyanis számtalan apró tényezőre nagy hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy az összkép végül hibátlan legyen.

Az első és legfontosabb az a megfelelő szín kiválasztása. Ha nem vagyunk teljesen biztosak a dolgunkban, akkor a legegyszerűbb maradni a jól bevált klasszikusoknál. A fekete harisnya rendkívül sokoldalúan alkalmazható és szinte minden esetben elegáns összhatást kelt. Mindössze arra kell figyelnünk, hogy kizárólag sötétebb árnyalatú szettekhez hordjuk, világos ruhadarabok mellett túlságosan is vonzza a szemet. Természetesen utóbbiak mellé is van megoldás, ekkor válasszunk a testszínű darabok közül egyet, lehetőleg olyat, aminek az árnyalata közel áll a bőrünkéhez. Speciális esetekben a fehér is kitűnő döntés lehet, ám ügyelni kell arra, hogy az összképbe mennyire illik. Az élénk színek azonban többnyire kerülendők, méghozzá több okból is.

Egyrészt optikailag sem szerencsések, másrészt pedig komolytalan benyomást keltenek, ám vitathatatlan, hogy vannak olyan szettek, amibe nagy körültekintéssel beleillenek. Miután megtaláltuk a legmegfelelőbb árnyalatot, következhet a minta kérdése. Itt is érdemes a visszafogottságot előtérbe helyezni, már csak azért is, mert egy nagyobb motívum még a legtökéletesebb lábon is torzulhat, ami nem épp a legszerencsésebb. A harisnya webáruház böngészése során egy pillanatra sem szabad megfeledkezni arról, hogy egy igen hangsúlyos ruhadarabról van szó. Emiatt minden esetben figyeljünk a kiegészítőkre is, főképp a stílus tekintetében. Tartsuk észben, hogy a harisnyának harmonizálni kell a ruházattal és nyitott cipő mellé soha ne viseljük.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Hogyan válasszunk szempillaspirált? 2.

Hogyan spirálozzunk úgy, mint a profik? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.9.5.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 1.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra legjobb szempillaspirált? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.8.31.   


7 szépségtipp csajos estékre

PR-cikk

Egy ilyen együtt töltött este arra is remek lehetőséget kínál, hogy megosszuk egymással a kedvenc szépségápolási trükkjeinket.

2023.8.24.   


A női kesztyű

A női kesztyűk nemcsak az elegancia és a stílus szimbólumai, hanem egyenesen a kéz kifinomultságának megtestesítői.

2023.8.17.   


Hogyan viseljünk megfelelő frizurát?

A rosszul megválasztott hajviselet azt hangsúlyozza, ami kevésbé előnyös a kinézetünknek.

2023.7.20.   


Nyári frissesség

A forró nyári napokon a testápolásban az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben.

2023.7.6.    3


Mit tegyünk a neszesszerbe?

Tilajcsík Dóra

A szépségipar folyamatosan újabbnál újabb vívmányokkal áll elő, amelyek azt hivatottak segíteni, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen.

2023.7.4.    5


A tökéletes nyári alapozó

Tilajcsík Dóra

A nyári hőség nemcsak a vízfogyasztásunk mennyiségére, hanem külsőnk állapotára is hatással van.

2023.6.27.   


Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.   


Tavaszi megújulás

Így készítsd fel a bőröd a tavaszi megújulásra! Arctisztítás, toner, növényi kivonatok...

2023.4.2.   


Szépítő olívaolaj

Faar Ida

Nem véletlen a mediterrán országok lakosainak kiemelkedően pozitív egészségügyi állapota, és a helyi nők szépsége.

2023.3.16.    19


Tavaszi sminktanácsok

Kovács Andrea

Így szépítsd az arcodat tavasszal!

2023.3.12.