Harisnyaválasztás


PR-cikk  2022.9.26. 14:32

A régi időkben a kényelmetlen, ámde praktikus viselet szimbóluma volt, ma már sokkal inkább a komfortos elegancia jellemzi.

A tökéletes harisnya kiválasztása azonban nem egyszerű, a nagy választéknak köszönhetően csak nehezebbé vált. Nem véletlen szentelnek óriási figyelmet a témának a különböző öltözködési-és stílustanácsadók, hiszen egy oda nem illő darabbal az egész szettünket egy csapásra tönkre tehetjük. A kőbe vésett alapszabályok mellett ugyanis számtalan apró tényezőre nagy hangsúlyt kell fektetni annak érdekében, hogy az összkép végül hibátlan legyen.

Az első és legfontosabb az a megfelelő szín kiválasztása. Ha nem vagyunk teljesen biztosak a dolgunkban, akkor a legegyszerűbb maradni a jól bevált klasszikusoknál. A fekete harisnya rendkívül sokoldalúan alkalmazható és szinte minden esetben elegáns összhatást kelt. Mindössze arra kell figyelnünk, hogy kizárólag sötétebb árnyalatú szettekhez hordjuk, világos ruhadarabok mellett túlságosan is vonzza a szemet. Természetesen utóbbiak mellé is van megoldás, ekkor válasszunk a testszínű darabok közül egyet, lehetőleg olyat, aminek az árnyalata közel áll a bőrünkéhez. Speciális esetekben a fehér is kitűnő döntés lehet, ám ügyelni kell arra, hogy az összképbe mennyire illik. Az élénk színek azonban többnyire kerülendők, méghozzá több okból is.

Egyrészt optikailag sem szerencsések, másrészt pedig komolytalan benyomást keltenek, ám vitathatatlan, hogy vannak olyan szettek, amibe nagy körültekintéssel beleillenek. Miután megtaláltuk a legmegfelelőbb árnyalatot, következhet a minta kérdése. Itt is érdemes a visszafogottságot előtérbe helyezni, már csak azért is, mert egy nagyobb motívum még a legtökéletesebb lábon is torzulhat, ami nem épp a legszerencsésebb. A harisnya webáruház böngészése során egy pillanatra sem szabad megfeledkezni arról, hogy egy igen hangsúlyos ruhadarabról van szó. Emiatt minden esetben figyeljünk a kiegészítőkre is, főképp a stílus tekintetében. Tartsuk észben, hogy a harisnyának harmonizálni kell a ruházattal és nyitott cipő mellé soha ne viseljük.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Az idei tavaszi-nyári parfümtrendek

Itt a tavasz, és vele a megszámlálhatatlan bódító, izgalmas, felpezsdítő illat – elérkezett a parfümök ideje!

2023.3.6.   


Téli bőrproblémák

PR-cikk

Hogyan lehet télen is puha és egészséges a bőrünk? Mi mindenre figyeljünk? Krémek, vitaminok, kezelések. Tippek és tanácsok.

2023.1.31.   


Arcápolás télen

Palkó Emese

A téli időszakban arcbőrünk fokozottabb odafigyelést igényel. Hiszen az egyre hidegebb hőmérséklet nagyon megviseli arcbőrünket. Jótanácsok következnek.

2023.1.16.    13


Karácsony ajándéktippek

Karácsonyi ajándéktippek: igazi pihenés és feltöltődés a fa alá!

2022.12.19.   


Nomination, a kreatív ékszermárka

PR-cikk

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

2022.11.30.   


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2022.11.24.    2


Védjük hajunkat a hidegtől és a stressztől!

A stresszt már régóta a hajhullás egyik okozójaként tartják számon, a hideg pedig tovább ronthat a helyzeten...

2022.11.9.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2022.10.1.   


Nyaralás utáni bőrápolás

Both Tímea

Tanácsainkkal szeretnénk megtanítani az olvasót a tudatos bőrápolásra, szépségápolásra, nőiességének megtartására.

2022.9.16.  31    11


Hibátlan smink a nagy napra

Az esküvői smink 3+1 alapszabálya, hiszen ez a legfontosabb a nagy napon!

2022.8.24.   


Ne vágd magad a hajad!

Három dolog, amit soha ne csinálj otthon, mert elrontott frizura lesz a vége!

2022.7.21.   


A sminkecset használata

Hogyan használjuk az egyes sminkecset-típusokat helyesen? Tippjeink!

2022.6.28.