Nomination, a kreatív ékszermárka


PR-cikk  2022.11.30. 20:52

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

... itt született meg a Nomination olasz ékszermárka Paolo Gensini ötvösmester víziójából, aki megérezte az emberek igényét arra, hogy olyan kreatív, variálható kiegészítőket viseljenek, amelyek önkifejező erőt hordoznak. Megálmodott egy olyan moduláris karkötő családot, mely nem csak anyagában, hanem szerkezetében, kombinálhatóságában is innovatív.


Nomination Composable karkötők és karkötőelemek

Az immár több évtizede forgalmazott és folyamatosan tökéletesített Nomination ékszerek a Nomination Composable karkötők abszolut személyre szabhatók, mindenki számára elérhetők, kortól, nemtől és társadalmi rangtól függetlenül. Nem csoda, hogy egyre sikeresebbek és kedveltebbek.


Az ötlet kulcsa a moduláris elemekből álló rendszer kidolgozása volt. A karkötő olyan apró modulokból, charmokból áll, melyek minden karkötő elemnél szétszedhetők, cserélhetők és bármelyik modulnál, bővíthetők. Mivel a charmok mérete nagyjából 1 cm, így újabb charmok hozzáadásával centiméterenként nő a karkötő mérete. A bővítés lehetővé teszi a karkötő körméretének változtatását, így akár gyerekkortól egészen életünk alkonyáig végig viselhetjük azokat a karkötőket és charmokat, melyek a szívünkhöz legközelebb állnak. Minden alkotóeleme örök emlék lehet, mely oly kedves a számunkra.


A Nomination charm kínálat

A Nomination Composable ékszerek forradalmi áttörést vittek véghez az ékszer piacon, a modularitás bevezetése mellett széleskörű anyag használattal is. A rozsdamentes acél a Nominationnel beírta nevét a divatékszerek világába. A magas minőségű kidolgozottság, a változatos polírozási technikák, a különböző gravírozások, rátétek, aranysárga, rozé bevonatok, tűzzománc díszítések, cirkónia és apró ékszerkő berakások egy egészen új szintre emelték a Nomination márkanevet.

A Nomination charm lényege a nemesacél alaptest, amit valamilyen általában ezüst, vagy aranyozott ezüst, kő berakás díszít és mindig valamilyen motívumot, valamilyen üzenetet hordoz. A Nominationnál több száz motívumból választhatunk és rakhatjuk össze az alkalomnak, a hangulatunknak épp megfelelő kombinációt, legyen szó szeretetről, barátságról, családról, csillagjegyekről, mesevilágról, vagy akár férfias dolgokról, sportról. A charmok között találhatunk apró függelékkel díszített megoldásokat is, amelyekkel további lehetőségek nyílnak a tökéletes kompozíció megalkotásához. További információkat a divatekszerbolt.hu oldalon talász.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A szemkörnyéki ráncok megelőzése

PR-cikk

Ahogy az idő méltóságteljesen kibontakozik, a szemünk körüli finom bőr lesz az a vászon, amelyre az öregedés vonásait festi.

2024.2.2.   


A haj tisztántartása

Fokozódó hajhullás, lelapuló haj és kellemetlen szagok: hajunk számára nem várt kellemetlenségeket tartogat a hűvösebb, őszi idő.

2023.10.24.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 2.

Hogyan spirálozzunk úgy, mint a profik? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.9.5.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 1.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra legjobb szempillaspirált? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.8.31.   


7 szépségtipp csajos estékre

PR-cikk

Egy ilyen együtt töltött este arra is remek lehetőséget kínál, hogy megosszuk egymással a kedvenc szépségápolási trükkjeinket.

2023.8.24.   


A női kesztyű

A női kesztyűk nemcsak az elegancia és a stílus szimbólumai, hanem egyenesen a kéz kifinomultságának megtestesítői.

2023.8.17.   


Hogyan viseljünk megfelelő frizurát?

A rosszul megválasztott hajviselet azt hangsúlyozza, ami kevésbé előnyös a kinézetünknek.

2023.7.20.   


Nyári frissesség

A forró nyári napokon a testápolásban az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben.

2023.7.6.    3


Mit tegyünk a neszesszerbe?

Tilajcsík Dóra

A szépségipar folyamatosan újabbnál újabb vívmányokkal áll elő, amelyek azt hivatottak segíteni, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen.

2023.7.4.    5


Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.   


Tavaszi megújulás

Így készítsd fel a bőröd a tavaszi megújulásra! Arctisztítás, toner, növényi kivonatok...

2023.4.2.   


Szépítő olívaolaj

Faar Ida

Nem véletlen a mediterrán országok lakosainak kiemelkedően pozitív egészségügyi állapota, és a helyi nők szépsége.

2023.3.16.    19