Nomination, a kreatív ékszermárka


PR-cikk  2022.11.30. 20:52

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

... itt született meg a Nomination olasz ékszermárka Paolo Gensini ötvösmester víziójából, aki megérezte az emberek igényét arra, hogy olyan kreatív, variálható kiegészítőket viseljenek, amelyek önkifejező erőt hordoznak. Megálmodott egy olyan moduláris karkötő családot, mely nem csak anyagában, hanem szerkezetében, kombinálhatóságában is innovatív.


Nomination Composable karkötők és karkötőelemek

Az immár több évtizede forgalmazott és folyamatosan tökéletesített Nomination ékszerek a Nomination Composable karkötők abszolut személyre szabhatók, mindenki számára elérhetők, kortól, nemtől és társadalmi rangtól függetlenül. Nem csoda, hogy egyre sikeresebbek és kedveltebbek.


Az ötlet kulcsa a moduláris elemekből álló rendszer kidolgozása volt. A karkötő olyan apró modulokból, charmokból áll, melyek minden karkötő elemnél szétszedhetők, cserélhetők és bármelyik modulnál, bővíthetők. Mivel a charmok mérete nagyjából 1 cm, így újabb charmok hozzáadásával centiméterenként nő a karkötő mérete. A bővítés lehetővé teszi a karkötő körméretének változtatását, így akár gyerekkortól egészen életünk alkonyáig végig viselhetjük azokat a karkötőket és charmokat, melyek a szívünkhöz legközelebb állnak. Minden alkotóeleme örök emlék lehet, mely oly kedves a számunkra.


A Nomination charm kínálat

A Nomination Composable ékszerek forradalmi áttörést vittek véghez az ékszer piacon, a modularitás bevezetése mellett széleskörű anyag használattal is. A rozsdamentes acél a Nominationnel beírta nevét a divatékszerek világába. A magas minőségű kidolgozottság, a változatos polírozási technikák, a különböző gravírozások, rátétek, aranysárga, rozé bevonatok, tűzzománc díszítések, cirkónia és apró ékszerkő berakások egy egészen új szintre emelték a Nomination márkanevet.

A Nomination charm lényege a nemesacél alaptest, amit valamilyen általában ezüst, vagy aranyozott ezüst, kő berakás díszít és mindig valamilyen motívumot, valamilyen üzenetet hordoz. A Nominationnál több száz motívumból választhatunk és rakhatjuk össze az alkalomnak, a hangulatunknak épp megfelelő kombinációt, legyen szó szeretetről, barátságról, családról, csillagjegyekről, mesevilágról, vagy akár férfias dolgokról, sportról. A charmok között találhatunk apró függelékkel díszített megoldásokat is, amelyekkel további lehetőségek nyílnak a tökéletes kompozíció megalkotásához. További információkat a divatekszerbolt.hu oldalon talász.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.   


Tavaszi megújulás

Így készítsd fel a bőröd a tavaszi megújulásra! Arctisztítás, toner, növényi kivonatok...

2023.4.2.   


Szépítő olívaolaj

Faar Ida

Nem véletlen a mediterrán országok lakosainak kiemelkedően pozitív egészségügyi állapota, és a helyi nők szépsége.

2023.3.16.    19


Tavaszi sminktanácsok

Kovács Andrea

Így szépítsd az arcodat tavasszal!

2023.3.12.   


Az idei tavaszi-nyári parfümtrendek

Itt a tavasz, és vele a megszámlálhatatlan bódító, izgalmas, felpezsdítő illat – elérkezett a parfümök ideje!

2023.3.6.   


Téli bőrproblémák

PR-cikk

Hogyan lehet télen is puha és egészséges a bőrünk? Mi mindenre figyeljünk? Krémek, vitaminok, kezelések. Tippek és tanácsok.

2023.1.31.   


Arcápolás télen

Palkó Emese

A téli időszakban arcbőrünk fokozottabb odafigyelést igényel. Hiszen az egyre hidegebb hőmérséklet nagyon megviseli arcbőrünket. Jótanácsok következnek.

2023.1.16.    13


Karácsony ajándéktippek

Karácsonyi ajándéktippek: igazi pihenés és feltöltődés a fa alá!

2022.12.19.   


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2022.11.24.    2


Védjük hajunkat a hidegtől és a stressztől!

A stresszt már régóta a hajhullás egyik okozójaként tartják számon, a hideg pedig tovább ronthat a helyzeten...

2022.11.9.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2022.10.1.   


Harisnyaválasztás

PR-cikk

A régi időkben a kényelmetlen, ámde praktikus viselet szimbóluma volt, ma már sokkal inkább a komfortos elegancia jellemzi.

2022.9.26.