Arcunk elárulja, milyenek vagyunk


  2018.7.18. 15:42

Emberként nem vagyunk egyformák, maximum hasonlíthatunk egymásra.

Amit először meglátunk a másikon, az az arca, és ez máris sok minden elárul róla. De mégis mi mit jelent egy arcon?

Vannak hasonló emberek, de teljesen egyformák nem léteznek. Külső és belső tulajdonságaink alapján is különbözünk sok dologban. Most az arc különböző árulkodó jeleit mutatjuk be. Minden ember arca szép, csak mindenkié máshogy. A szépség mindenkinek mást jelent, de az biztos, hogy az alábbiak mindenkinél ugyanazokat a dolgokat mutatják.


Szögletes arc

A szögletes arccal rendelkező emberek általában a legmagabiztosabbak. Ez az arctípus legtöbbször magas homlokot és erős állkapocscsontot foglal magában, amely a tesztoszteron hormon miatt válik ilyenné. A határozott, keménykezű embereknek tehát leggyakrabban szögletes arcuk van.

Kerek arc

Állítólag a kerek arccal megáldott emberek a legszerencsésebbek egészség szempontjából, hiszen őket elkerülik a betegségek.

Széles homlok

A széles homlok általában azzal vonható párhuzamba, hogy a „viselője” kimondottan okos és éles eszű. A széles homlok tehát eszességet, míg a magas barátságosságot, segítőkész embert mutat.


Vastag ajkak

Sokak szerint a vastag ajkak nem túl szimpatikusak sokaknak, ezzel szemben viszont állítólag jó emberi tulajdonságokat jelentenek. A vastag ajkú emberek leggyakrabban nagyon érzelmesek és kreatívak.

Nagy szemek

A legtöbb ember számára a legszimpatikusabbak a nagy szemű társaik, hiszen a nagy, ragyogó szemek állandú kiváncsiságot és frissességet, figyelmességet árasztanak. A nagy szemekkel született embereknek erősebb a koncentrálóképessége. Szemszínekhez is kötnek tulajdonságokat a tanulmányok, miszerint a barnaszemű emberek általában kedvesebbek és megbízhatóbbak, a kékszeműek érzelmesebbek és naivabbak, míg a zöldszeműeknek van állítólag a legnagyobb szexuális kisugárzása. Sok mindent elárul tehát rólunk az arcunk, éppen ezért ezt a estrészünket szeretjük a legjobban ápolni és karban tartani, erre figyelünk oda a legjobban. Sok krém, szer, olaj és egyéb kellék is a segítségünkre lehet ebben, számos termék közül válogathatunk.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A sokoldalú levendula

Póda Csenge

Vajon mi jut eszünkbe elsőként, ha a levenduláról van szó? (A cikk végén receptötlet)

2021.7.9.   


Belső vallomás

Aranyossy Judit

Ezen a világon a szerelem egyike a legszebb dolgoknak és nincs korhoz kötve.

2021.5.13.   


Kilók le, bikini fel!

PR-cikk

Nemsokára ismét érkezik a nyár! Ha a bikini viselésének már a gondolata is aggodalmat kelt benned, itt az ideje elkezdeni a felkészülést.

2021.5.12.   


Legyen rend a táskában!

PR-cikk

Köztudott, hogy a nők szeretnek úgy elindulni otthonról, akárhová mennek is, hogy szinte minden helyzetre fel legyenek készülve.

2020.9.16.   


Tíz érdekesség a kézilabdáról

A kézilabda, mint labdajáték egy népszerű sport.

2020.1.2.   


Az online társkeresés előnyei

Milyen előnyei vannak az online társkeresésnek? Az ismerkedés világa igen nagyot fordult az elmúlt évtizedekben.

2019.12.19.   


Kell-e nekünk? (X)

PR-cikk

Kell-e nekünk a karácsonyi ajándékvásárlási láz?

2019.12.19.   


Miként segíthet a párterápia?

Egy párkapcsolat rendkívül érzékeny dolognak számít. Elég egyetlen negatív tényező és máris kibillenhet még a legharmonikusabb kapcsolat is az egyensúlyából.

2019.9.11.   


Hüvelykujj

Póda Erzsébet

Vajon melyik a kezünk leggyakrabban használt ujja manapság?

2019.5.5.   


Művészek vagyunk

Oriskó Renáta

Egy valami közös bennünk, művészek vagyunk, az élet művészei.

2019.4.29.   


Esély a jófiúknak

Joó Fruzsina

A női szívekért versenyző pasik közül általában a rosszfiúk kerülnek ki győztesen.

2019.4.28.   


A nők közötti barátság

Póda Erzsébet

A női barátságok különleges kapcsolatok: áthatja őket a jellegzetes női gyengédség. Nem is csoda, hiszen számukra fontosak az érzelmek.

2019.3.22.    24