Arcunk elárulja, milyenek vagyunk


  2018.7.18. 15:42

Emberként nem vagyunk egyformák, maximum hasonlíthatunk egymásra.

Amit először meglátunk a másikon, az az arca, és ez máris sok minden elárul róla. De mégis mi mit jelent egy arcon?

Vannak hasonló emberek, de teljesen egyformák nem léteznek. Külső és belső tulajdonságaink alapján is különbözünk sok dologban. Most az arc különböző árulkodó jeleit mutatjuk be. Minden ember arca szép, csak mindenkié máshogy. A szépség mindenkinek mást jelent, de az biztos, hogy az alábbiak mindenkinél ugyanazokat a dolgokat mutatják.


Szögletes arc

A szögletes arccal rendelkező emberek általában a legmagabiztosabbak. Ez az arctípus legtöbbször magas homlokot és erős állkapocscsontot foglal magában, amely a tesztoszteron hormon miatt válik ilyenné. A határozott, keménykezű embereknek tehát leggyakrabban szögletes arcuk van.

Kerek arc

Állítólag a kerek arccal megáldott emberek a legszerencsésebbek egészség szempontjából, hiszen őket elkerülik a betegségek.

Széles homlok

A széles homlok általában azzal vonható párhuzamba, hogy a „viselője” kimondottan okos és éles eszű. A széles homlok tehát eszességet, míg a magas barátságosságot, segítőkész embert mutat.


Vastag ajkak

Sokak szerint a vastag ajkak nem túl szimpatikusak sokaknak, ezzel szemben viszont állítólag jó emberi tulajdonságokat jelentenek. A vastag ajkú emberek leggyakrabban nagyon érzelmesek és kreatívak.

Nagy szemek

A legtöbb ember számára a legszimpatikusabbak a nagy szemű társaik, hiszen a nagy, ragyogó szemek állandú kiváncsiságot és frissességet, figyelmességet árasztanak. A nagy szemekkel született embereknek erősebb a koncentrálóképessége. Szemszínekhez is kötnek tulajdonságokat a tanulmányok, miszerint a barnaszemű emberek általában kedvesebbek és megbízhatóbbak, a kékszeműek érzelmesebbek és naivabbak, míg a zöldszeműeknek van állítólag a legnagyobb szexuális kisugárzása. Sok mindent elárul tehát rólunk az arcunk, éppen ezért ezt a estrészünket szeretjük a legjobban ápolni és karban tartani, erre figyelünk oda a legjobban. Sok krém, szer, olaj és egyéb kellék is a segítségünkre lehet ebben, számos termék közül válogathatunk.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Miként segíthet a párterápia?

Egy párkapcsolat rendkívül érzékeny dolognak számít. Elég egyetlen negatív tényező és máris kibillenhet még a legharmonikusabb kapcsolat is az egyensúlyából.

2019.9.11.   


Hüvelykujj

Póda Erzsébet

Vajon melyik a kezünk leggyakrabban használt ujja manapság?

2019.5.5.   


Művészek vagyunk

Oriskó Renáta

Egy valami közös bennünk, művészek vagyunk, az élet művészei.

2019.4.29.   


Esély a jófiúknak

Joó Fruzsina

A női szívekért versenyző pasik közül általában a rosszfiúk kerülnek ki győztesen.

2019.4.28.   


A nők közötti barátság

Póda Erzsébet

A női barátságok különleges kapcsolatok: áthatja őket a jellegzetes női gyengédség. Nem is csoda, hiszen számukra fontosak az érzelmek.

2019.3.22.    24


Kiszállni a komfortzónából!

Dienes Mirtill

Sok munkáltató panaszkodik, hogy a fiatalabb generáció csak 1-2 évig marad egy munkahelyen, majd továbbállnak. Ha nem találnak már motivációt, nem sokat tétováznak.

2019.1.10.    13


Asztaldíszek gyorsan

Palkó Emese

Szuper gyorsan elkészíthető adventi asztaldíszek mindenkinek!

2018.12.5.    22


Takarékos vásárlás

Így spórolj pénzt, miközben vásárolsz! Vásárlási szokásaink, motivációink meglehetősen szerteágazóak lehetnek...

2018.11.15.    2


Hogyan viseld?

Hogyan viseld a melegítőnadrágot, hogy ne tűnj slamposnak? A világ legkényelmesebb nadrágja egyben a legsokoldalúbb is.

2018.11.10.    3


Évszakváltás –ruhatárcsere

Huszár Ágnes

Melyik nő ne ismerné az érzést, amikor áll a ruhás szekrény előtt, és nem talál kedvére való göncöt, amelyet felvehetne.

2018.9.4.    4


Szégyen

Magyar Anett

Számtalan estém ért úgy véget, hogy megvertek. Abban reménykedtem, hogy a férjemnek ízlik a vacsora, hogy a szeretőjétől úgy tér haza, hogy kielégült, és az ágyba vágyik, aludni. Akkor elmaradna a verés, a fájdalom. (Olvasónk írása a felhívásunkra érkezett.)

2018.7.17.  3    40


Változtassunk!

Rajczi Viktória

Mindenki számára eljöhet a pillanat, mikor úgy érzi: lezárult életének egy szakasza.

2018.7.12.    42