Bizony, a ducikat is elveszik!


Madarász Ildikó  2012.2.24. 6:59

Nekem legyen nőből a NŐ!

Kezdem ott, hogy gyűlölöm a divatot! Mármint ha nőről van szó.
Bírja már eldönteni valaki, ha férfinak nevezi magát, hogyan szereti a nőt: véresen, közepesen átsütve vagy well-done (értsd: szűzen, némi tapasztalattal, vagy hétpróbás ördögnek)!

További választások: csontos, hústalan mellkas, szálkásított végtagok, anyányi gömbölydedség vagy sportos simaság. Vagy esetleg ez is, az is, csak hamiskás legyen a tekintete? A divatmajmokat megvetem, aki aszerint él, hogy milyen szélirányt jósol a tévé, és hogy ki van a Cosmo címlapján. Én itt és most egyszer és mindenkorra kijelentem: a telt idomokért élek-halok!

Mit gondolok a duci nőkről? Szívesebben használom a telt nő kategóriát, mert a ducit kissé pejoratívnak érzem. Szerintem náluk nincs csodálatosabb. Ők tudnak a legjobban szeretni, és azt is gondolom, hogy a férfiak nem csekély hányada hasonlóan érez, de szégyelli bevallani. Nekem a nőnek gömbölyödjön a hátsója, ahogy megy fel előttem a lépcsőn, vesszen el a fejem a két melle közt, ha magához húz! Ne a gyerekosztályon vásároljon (mert valljátok be, sokan vagytok így vele), negyvenkettes méretnél kisebb darabra rá se nézzen!

Ne úgy dobáljam a táncparketten, mint valami súlytalan bábut, rám szegeződjön ott minden tekintet, ha egyszer megemelem bájos testét. Ha vacsorázni viszem, ne kelljen előre odatelefonálnom, hogy sovány tejből is csinálnak-e koffeinmentes kapuccinót, s villájával ne ímmel-ámmal döfködje nekem a salátát, s ne úgy nézzen rám, mint egy anyagyilkosra, ha meg találom kérdezni, desszertet kér-e!

De ha ragaszkodik a kecsketáphoz, mert egészséges, egye meg előételnek, hogy aztán jóízűen falhassa a dupla bifszteket á la Rossini, vagy a sült libacombot, vagy esetleg mind a kettőt, ha épp korog a gyomra. És csak bátran puszilja be utána az omlós tiramisut, hadd lássam, hogy élvezi az életet!
És igen!
A nagy közhely nekem is bejött: a teltnők vidámabbak, nevetősebbek, kiegyensúlyozottabbak. Egészen addig, amíg az ízlésterror boldogtalanná nem teszi őket másságukért. Mert az rohamosan szedi áldozatait! És ami fontosabb: százszor jobbak az ágyban, ha az én nem tudományos módszerekkel készült, ám annál szélesebb körű kimutatásomnak hinni lehet. Mindjárt megtalálom például a mellüket, vízszintben és vaksötétben is. Hát még, ha világos van!

Annyit mondok lányok: ácsi! Nem kell utánozni a kifutó piszkafáit, de még a csinos Cosmo-lányokat sem, ha nektek nem olyan az alakotok! Eszetekbe ne jusson éhezni, az ájulásig futni, vagy pláne bélfürdőre menni! Egyetek, igyatok, hancúrozzatok, és reggel ugorjatok el egy laza szigetkörre, hadd csodáljam inkognitóban ütemesen ugráló melleteket. Ha nem hiszitek el, hogy múló divat ez a mostani, üssetek fel egy Rubens albumot!

És, hogy milyen lányt veszek feleségül?

Ugye nem kell újabb felsorolás a telt nők mellett letett voksom mellé?
Persze, hogy ducit! A gyönyörű angyalképével, az íves csípőjével, a forró ölelésével, a vidám életszemléletével.
Egy ilyen feleség mellett, öröm lehet az élet!

És ne feledjük, ki is mindenki első nagy szerelme?
Hát persze, hogy az édesanyja.
A meleg, barnaszemű, telt keblű édesanyja, aki sütiillatot áraszt, aki lágyan simogat, akihez oda lehet bújni a bicaj-baleset után, aki rögtön felemel és magához húz, ha bántanak a játszótéren.

Az én édesanyám is telt volt, és lágy, és meleg, és én is évekig imádtam és szerelmes voltam belé, és kicsit féltékeny voltam apára, hisz ő egész éjjel vele lehetett, hozzábújhatott.

De aztán megismertem Idát, a második szerelmemet, a göndör, barna hajával és a 110-es mellkasával..!Hozzászólások

@


Kapcsolódó cikkek

A ducikat is elveszik, ugye?

Madarász Ildikó

Kislánykoromban azt gondoltam, tudom, hogyan működik a világ.

2012.2.3.    6

A rovat további cikkei

Kiszállni a komfortzónából!

Dienes Mirtill

Sok munkáltató panaszkodik, hogy a fiatalabb generáció csak 1-2 évig marad egy munkahelyen, majd továbbállnak. Ha nem találnak már motivációt, nem sokat tétováznak.

2019.1.10.    7


Asztaldíszek gyorsan

Palkó Emese

Szuper gyorsan elkészíthető adventi asztaldíszek mindenkinek!

2018.12.5.    22


Takarékos vásárlás

Így spórolj pénzt, miközben vásárolsz! Vásárlási szokásaink, motivációink meglehetősen szerteágazóak lehetnek...

2018.11.15.    2


Hogyan viseld?

Hogyan viseld a melegítőnadrágot, hogy ne tűnj slamposnak? A világ legkényelmesebb nadrágja egyben a legsokoldalúbb is.

2018.11.10.    3


Évszakváltás –ruhatárcsere

Huszár Ágnes

Melyik nő ne ismerné az érzést, amikor áll a ruhás szekrény előtt, és nem talál kedvére való göncöt, amelyet felvehetne.

2018.9.4.    4


Arcunk elárulja, milyenek vagyunk

Emberként nem vagyunk egyformák, maximum hasonlíthatunk egymásra.

2018.7.18.    1


Szégyen

Magyar Anett

Számtalan estém ért úgy véget, hogy megvertek. Abban reménykedtem, hogy a férjemnek ízlik a vacsora, hogy a szeretőjétől úgy tér haza, hogy kielégült, és az ágyba vágyik, aludni. Akkor elmaradna a verés, a fájdalom. (Olvasónk írása a felhívásunkra érkezett.)

2018.7.17.  3    40


Változtassunk!

Rajczi Viktória

Mindenki számára eljöhet a pillanat, mikor úgy érzi: lezárult életének egy szakasza.

2018.7.12.    42


Álmaink nem hazudnak

Póda Erzsébet

Életünk egyharmadát alvással töltjük. Az alvás egy misztikus birodalomba vezet minket: az álmok tündéri vagy lidérces világába.

2018.6.15.    46


Hogyan éljük túl a szakítást?

Faar Ida

A szerelem olyan, mint a háború: egyszerűen, és könnyedén kezdődik, és kínok között sok áldozatot követelve ér véget.

2018.6.13.    21


9 tipp az anyagi stabilitásra

Faar Ida

Pénz. Mindennek az alfája és ómegája, a világ mozgatórugója – hiánya (állítólag a sokszoros megléte is) sok-sok gond és aggodalom forrása.

2018.4.13.    5