Attraction


Kabók Zita  2013.6.17. 4:30

Akad-e még magyar, aki a fergeteges angliai siker után e nevet nem ismeri?

Magyar győzelem a brit tehetségkutató versenyen

Az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb tehetségkutató versenyén vitte el a fődíjat a magyar Attraction látványszínház.

A nyereménnyel 250 ezer font pénzjutalom is jár. A fődíj másik része, amelyet a versenyzők többsége számára előbbre való a pénznyereménytől, hogy a csapat a hagyományosan minden évben megrendezett Királyi Varietén is felléphet, amelyen II. Erzsébet királynő is részt vesz. A magyar csapat Nagy-Britannia kiemelkedő történelmi eseményeit és politikai személyiségeit elevenítette fel a produkciójában. Nem kétséges, hogy a győzelmüket a brit közönség támogatásának köszönhetik.

A brit bulvárlapok nagy érdeklődéssel foglalkoznak a témával, arra próbálnak választ találni, miképp lehetséges, hogy egy magyar csapat nyerje meg a brit tehetségkutató versenyt? Annak ellenére, hogy az angliaiaknak tetszett a produkció, úgy gondolják, a verseny átnevezésre szorul, hiszen nyilvánvaló, hogy ez a vetélkedő már nem csak a britekről szól. Nem kétséges azonban, hogy Simon Cowel (a show megalapítója és egyben a zsűri tagja) pénzéhsége is közrejátszik. Róla mindenki tudja, hogy az előző versenyek résztvevőinek felfuttatásából milliókat kasszírozott. Az, hogy egy külföldi csapat nyerte el a fődíjat, máris nagy vihart keltett a médiában világszerte, ami Simon Cowel népszerűségét növeli majd.A sajtónak azt nyilatkozta, hogy számára a végeredmény meglepetésként hatott. Azt mondta: „Ez a bizonyítéka annak, hogy ebben az országban szívesen látják a világ minden tájáról jött vendégeket, és a brit közönségnek nagyon tetszett ez a produkció.”

A műsorban, többek között az ideiben is, részt vettek már külföldi versenyzők, de eddig még egyiküknek sem sikerült bejutni a döntőbe.

Amanda Holden, a verseny másik zsűritagja, el volt ragadtatva az Attraction fináléjától. Így nyilatkozott: „Mivelhogy ez a történet általánosítható, nem számít, hogy az ember milyen nyelven beszél, mindenki számára érthető. A produkció az emberek szívére hatott. Az érzelem, amit kiváltott a közönségben, az tette őket győztessé.”

Pár napja azonban Simon Cowel is megdöbbent, amikor a verseny Las Vegas-i verziójában, hasonló produkcióval rukkolt elő a Catapult nevű amerikai csapat. Ha az amerikai csapat megnyeri a versenyt, Simon Cowell dilemma elé kerülhet majd, hiszen mindkét showműsornak ő a tulajdonosa.

Akárhogy is lesz, egy Las Vegas-i szerződés biztos, hogy áttörést jelent majd bármelyik csapat is szerezze meg. Várjuk ki a végét, mert bizonyosan lesz még visszhangjuk a médiában!


Írásunk a Angliai lapok, újságok cikke alapján készült.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Vizes élőhelyeink

Póda Csenge

A mindannyiunkat éltető vizes élőhelyeink több szempontból is fontosak számunkra.

2019.9.23.   


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2019.8.15.    10


Alvási pozíciók

Timár Tímea

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen szükséglet mindenki életében...

2019.3.24.    8


Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2018.12.9.    18


Hat dolog, amit soha

Oriskó Renáta

...de soha ne tegyél meg egy férfiért! Igaz, minden nő boldog párkapcsolatban szeretne élni. Mégsem mindegy, mit teszünk meg ennek érdekében.

2018.5.3.    6


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2018.3.17.    19


Nők és romantika

Vajon miért kedvelik a nők a romantikus könyveket?

2017.8.18.    2


Modern társkeresés

Tompa Orsolya

Mára jelentősen megváltoztak a társkeresési szokások. A személyes kapcsolatépítés, ismerkedés helyét sok esetben felváltja az online forma.

2017.4.5.  1    10


Társkeresés applikációval

Tompa Orsolya

Kis házi felmérésünk a különböző társkereső applikációk világáról, eredményeiről. Sok adat, sok érdekesség!

2017.1.27.    5


Csajos fotózás

Szalay Mona

Sokszor olvasom, vagy hallom a fotózások előtt a következő mondatot: "Pár szép fotót szeretnék magamról, de egyáltalán nem vagyok fotogén."

2017.1.10.    1


Karácsony és szilveszter ünneplőben

Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek.

2016.11.30.    1


Elképzelni a lehetetlent (7)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hetedik részben a tizenkét éves Bőr Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.11.29.    27