Karácsony és szilveszter ünneplőben


  2016.11.30. 7:06

Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek.

Itt van ismét az év vége, és a partik, ünnepi alkalmak végeláthatatlan sora. Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek. Ezekre a különleges alkalmakra ma is elvárás a szép öltözék. Webáruházból választva pár kattintással megoldjuk ezt a feladványt. Érdemes böngészni a rengeteg különleges, sokféle stílust képviselő ünneplő közül felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.


Az év végi ünnepeknek megvannak a kedvenc színei. A klasszikus ünnepi színek, a fekete és fehér mellett be fog válni a karácsony csillogásához illő arany, ezüst. A vörös és piros is harmonizál a karácsonyi hangulattal, remekül vegyíthető az arannyal, és feketével-fehérrel is.

A trendi színek is feldobják az ünnepi öltözéket

Nem kell feltétlenül a “melegen ajánlott” alkalmi színekből választanunk, az idei téli trendszínekben is garantáltan ragyogni fogunk. A meleg szürkésbarna, a “buja rét” fantázianevű kékeszöld, a mustársárga, a jégkék, vagy az idei szezon nagy slágere, emellett a szürke is bátran választható.

A karácsony este a családé, ilyenkor a visszafogottság tanácsos - kivált, ha éjféli mise is a hagyományos programjaink közé tartozik -, más esetekben kicsit szabadjára engedhetjük a saját stílusunkat. A konzervatívabb családtagokkal közös programokon a kimondottan ünnepélyes ruhákat érdemes bevetni.

Év végén a családnak nagy örömet szerzünk, ha ünneplőbe öltöztetjük a legkisebbeket is. A maskarába öltöztetés - például csokornyakkendős, öltönyös rugdalózó - helyett válasszunk olyat, ami csinos, alkalmi, de gyerekekhez illő, és nem kell egész este vigyáznunk a csemetére, nehogy a ruhának baja essen.

A “kis fekete” koktélruhával semmilyen helyszínen nem tévedhetünk. Talán nem hangzik túl izgalmasan, ám ebből is sokfélét lehet választani, akár - a megfelelő társaságban - rockosabbat, vagy szexi csipkével díszítettet. Ha a párunk oldalán ünneplünk, az emelkedett fekete ruha lehet nagyon nőies is.

Szilveszterkor legyünk látványosan extrémek

A barátokkal, társaságban elengedhetjük magunkat, ilyenkor jöhetnek a látványosabb alkalmi darabok. Egy téli buliban sokkal hatásosabb tud lenni egy oldalt áttetsző betétes, vagy derékig nyitott hátú darab, mint nyáron, amikor mindenki félig-meddig ruha nélkül látható.

A céges karácsonyi partira való készülődésnél gondoljunk arra, hogy konzervatív, vagy lazább helyen dolgozunk. Azért azt ne feledjük, akármennyire is “dobjuk el a hajunkat” a hangulat ezen az estén és folyik a pezsgő, jönnek még a dolgos hétköznapok. Ha például egy nadrágos, overallos szettet választunk, öltözékünk különleges lesz, de nem leszünk túl kihívóak.

Szilveszterkor kimondottan elvárás egy-egy egyedi, esetleg vicces ruha, ilyenkor visszafogottságról szó sincs. Az ezüst, a csillogó idén hatalmas trend, használjuk ki az év utolsó éjszakáját, hogy megmutassuk valamelyik igazán különleges szettünket!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Legyen ökokarácsonyunk!

Póda Csenge

Ha van rá módunk, ajándékozzunk kézzel készített termékeket, ezek a legkevesebb hulladékot vonják maguk után, emellett igazán értékesek.

2017.12.11.    14


Nők és romantika

Vajon miért kedvelik a nők a romantikus könyveket?

2017.8.18.    2


Hat dolog, amit soha

Oriskó Renáta

...de soha ne tegyél meg egy férfiért! Igaz, minden nő boldog párkapcsolatban szeretne élni. Mégsem mindegy, mit teszünk meg ennek érdekében.

2017.6.7.    3


Modern társkeresés

Tompa Orsolya

Mára jelentősen megváltoztak a társkeresési szokások. A személyes kapcsolatépítés, ismerkedés helyét sok esetben felváltja az online forma.

2017.4.5.  1    9


Társkeresés applikációval

Tompa Orsolya

Kis házi felmérésünk a különböző társkereső applikációk világáról, eredményeiről. Sok adat, sok érdekesség!

2017.1.27.    5


Csajos fotózás

Szalay Mona

Sokszor olvasom, vagy hallom a fotózások előtt a következő mondatot: "Pár szép fotót szeretnék magamról, de egyáltalán nem vagyok fotogén."

2017.1.10.    1


Elképzelni a lehetetlent (7)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hetedik részben a tizenkét éves Bőr Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.11.29.    27


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2016.10.27.    10


A maratoni futás hősnője

Póda Erzsébet

Sok mindent tanulhatunk az egykori, 86 évesen is maratont futó, Joy Johnson történetéből. Elsősorban azt, hogy mindenre képesek vagyunk, ha akarjuk.

2016.10.19.    39


Elképzelni a lehetetlent (6)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. A hatodik részben a Szőcs Marcival ismerkedhetünk meg.

2016.10.16.    5


Elképzelni a lehetetlent (5)

Zana Anita

Riportsorozatunkban kivételes fiatal sportolók történeteit mutatjuk be. Az ötödik részben a tizenöt éves Aranyos Dáviddal ismerkedhetünk meg.

2016.9.26.    484


A csúcs meghódítása

Kétszeres tüdőtranszplantáció után Magyarország tetején! A 24 éves Lendvai Anna mindent legyőzve meghódította a 8848 méter magas Kékestetőt!

2016.9.6.    13