Karácsony és szilveszter ünneplőben


  2016.11.30. 7:06

Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek.

Itt van ismét az év vége, és a partik, ünnepi alkalmak végeláthatatlan sora. Az év legsötétebb napjait mindig is összejövetelekkel, egymás közt, fények gyújtásával élték át az emberek. Ezekre a különleges alkalmakra ma is elvárás a szép öltözék. Webáruházból választva pár kattintással megoldjuk ezt a feladványt. Érdemes böngészni a rengeteg különleges, sokféle stílust képviselő ünneplő közül felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.


Az év végi ünnepeknek megvannak a kedvenc színei. A klasszikus ünnepi színek, a fekete és fehér mellett be fog válni a karácsony csillogásához illő arany, ezüst. A vörös és piros is harmonizál a karácsonyi hangulattal, remekül vegyíthető az arannyal, és feketével-fehérrel is.

A trendi színek is feldobják az ünnepi öltözéket

Nem kell feltétlenül a “melegen ajánlott” alkalmi színekből választanunk, az idei téli trendszínekben is garantáltan ragyogni fogunk. A meleg szürkésbarna, a “buja rét” fantázianevű kékeszöld, a mustársárga, a jégkék, vagy az idei szezon nagy slágere, emellett a szürke is bátran választható.

A karácsony este a családé, ilyenkor a visszafogottság tanácsos - kivált, ha éjféli mise is a hagyományos programjaink közé tartozik -, más esetekben kicsit szabadjára engedhetjük a saját stílusunkat. A konzervatívabb családtagokkal közös programokon a kimondottan ünnepélyes ruhákat érdemes bevetni.

Év végén a családnak nagy örömet szerzünk, ha ünneplőbe öltöztetjük a legkisebbeket is. A maskarába öltöztetés - például csokornyakkendős, öltönyös rugdalózó - helyett válasszunk olyat, ami csinos, alkalmi, de gyerekekhez illő, és nem kell egész este vigyáznunk a csemetére, nehogy a ruhának baja essen.

A “kis fekete” koktélruhával semmilyen helyszínen nem tévedhetünk. Talán nem hangzik túl izgalmasan, ám ebből is sokfélét lehet választani, akár - a megfelelő társaságban - rockosabbat, vagy szexi csipkével díszítettet. Ha a párunk oldalán ünneplünk, az emelkedett fekete ruha lehet nagyon nőies is.

Szilveszterkor legyünk látványosan extrémek

A barátokkal, társaságban elengedhetjük magunkat, ilyenkor jöhetnek a látványosabb alkalmi darabok. Egy téli buliban sokkal hatásosabb tud lenni egy oldalt áttetsző betétes, vagy derékig nyitott hátú darab, mint nyáron, amikor mindenki félig-meddig ruha nélkül látható.

A céges karácsonyi partira való készülődésnél gondoljunk arra, hogy konzervatív, vagy lazább helyen dolgozunk. Azért azt ne feledjük, akármennyire is “dobjuk el a hajunkat” a hangulat ezen az estén és folyik a pezsgő, jönnek még a dolgos hétköznapok. Ha például egy nadrágos, overallos szettet választunk, öltözékünk különleges lesz, de nem leszünk túl kihívóak.

Szilveszterkor kimondottan elvárás egy-egy egyedi, esetleg vicces ruha, ilyenkor visszafogottságról szó sincs. Az ezüst, a csillogó idén hatalmas trend, használjuk ki az év utolsó éjszakáját, hogy megmutassuk valamelyik igazán különleges szettünket!



Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Különleges sárkányrepülés

Zana Anita

Különleges élményben lehetett részük a gyengénlátóknak a közelmúltban, amikor is sárkányrepülésen vehettek részt. Pintér Erika mesél az élményeiről.

2023.9.15.   


Hányadik gyerekként születtünk?

Timár Tímea

Az élet egy örökös körforgás: magatartásunkat a megszokott családi minták és értékek is meghatározzák.

2023.1.20.    19


Fodrásznak születtem

Póda Erzsébet

Fennállásának 20. évfordulóját tartotta a dunaszerdahelyi Linda Hair Salon, melynek tulajdonosa Horváth Linda.

2022.9.19.   


Nagymellűek, figyelem!

Palkó Emese

Sportmelltartót vásárolni majdnem minden aktívan sportoló nő számára hatalmas kihívást jelent, főleg, ha nagy mellekkel van megáldva.

2022.8.10.    7


Felcsendült a nóta

Bott Noémi

„Szólj, szólj csalogány” címmel került megrendezésre első alkalommal a csallóközi Hodosban a magyarnóta-verseny.

2022.6.8.   


Alfamániások találkozója

Póda Erzsébet

Fergeteges találkozót tartottak az alfarómeós autósok a csallóközi Szilason.

2022.6.6.   


Kicsik hatalmas szívvel

Bott Noémi

Kicsit később a megszokottnál, de a bősi kultúrházba is beköltözött egy pillanatra az anyák napja.

2022.5.26.   


Hat alapelv étrendünk megváltoztatására

Póda Csenge

Ha szeretnél tenni valamit a környezetedért, emellett vigyázni az egészségedre is, kezdd az étrended megváltoztatásával!

2021.10.18.    10


Drága nagymamák!

Póda Erzsébet

Kincs, melyet senki más nem adhat az embernek, csak a nagymama: mesék, hangulatok, tapasztalatok, bölcsességek – és sok-sok feltétel nélküli szeretet.

2021.6.1.    1


Megtennéd? Kérés vagy parancs?

Busai Hajnalka Lilla

Életünkben csak nagyon ritkán kérnek tőlünk valamit...

2020.7.14.    8


Vizes élőhelyeink

Póda Csenge

A mindannyiunkat éltető vizes élőhelyeink több szempontból is fontosak számunkra.

2019.9.23.   


Alvási pozíciók

Timár Tímea

A nyugodt és pihentető alvás elengedhetetlen szükséglet mindenki életében...

2019.3.24.    8