Alakformáló fehérnemű


PR-cikk  2020.1.29. 11:00

A mai világban már megannyi csodatévő eszköz segítségét vehetjük igénybe és ehhez még csak varázsolnunk sem kell.

Az alakformáló fehérnemű aduásznak számít

Az egyik ilyen kis okosság az alakformáló fehérnemű, ami egy csapásra új alakot képes varázsolni bárkinek. Persze itt nem a fűzők által okozott valódi kínra és bordatörésre kell gondolni, szerencsére ezek az embertelen eszközök már kimentek a divatból, legalábbis egy új, emberbaráti funkciót látnak el.


Az álomalak elérése már különösebb szenvedés nélkül elérhető, ami különösen nagyot dobhat az önbizalmunkon, ha egy különleges alkalomra készülődünk. Az alakformáló fehérnemű neve egy kicsit becsapós, ugyanis nem átformál, inkább hangsúlyoz. Diszkréten takarja el azt, amit nem szeretnénk láttatni és csodásan kihangsúlyozza az előnyeinket. Érdemes beállni a tükör elé és kicsit szemügyre venni magunkat, mielőtt vásárolni indulunk. Melyik az a testrészünk, amit a legelőnyösebbnek vélünk? Ha megtaláltuk, akkor indulhatunk is, ha már az alakformáló fehérnemű vásárlását célozzuk meg. Létezik olyan, ami megemeli a popsit, de találunk olyat is, amelyik laposabb hasat varázsol.

Esetleg arra lenne szükség, hogy az alakformáló fehérnemű a csípőt emelje ki? Arra is van megoldás! Megannyi szín, stílus és fazon áll a vásárlók rendelkezésére, így biztosan ráakad arra, amelyik képes kielégíteni a vágyait. Szeretné még tovább emelni a tétet? A mellemelő lesz a tökéletes választás! Ha kell feszesít, ha kell megemel, ha kell méretet növel. Utóbbi esetben ajánlatos arra odafigyelni, hogy ne csaljunk nagyot. Különösen akkor, ha randira indulunk, hiszen ha sikeres és előbb-utóbb lekerül a ruha, akkor kellemetlen meglepetés lehet a dolog vége.

A jól ismert és közkedvelt push-up melltartóval ellentétben, a mellemelő egy jóval kényelmesebb és elegánsabb megoldás, hiszen nem érződik a művi hatás, ami az előbbi darabra sajnos nem mindig igaz. Nem beszélve arról, hogy ez a diszkrét darab jóval olcsóbb is. A mellemelőnek több típusa létezik, ez pedig lehetőséget biztosít arra, hogy különböző módon dekoltált ruhákhoz megtaláljuk a passzolót. Ráadásul van egy olyan funkciója is, amit ugyan sokan tudnak, de nem használják ki megfelelően. Ezek a darabok szilikonból készültek és teljes mértékben vízállóak, ez a tény köztudott.

Az viszont még egészen biztosan nem jutott eszébe, hogy a mellemelőt a strandon is eredményesen lehet használni és akár csobbanhat is benne. Turbózza fel a megjelenését a vízparton is ezzel a kis trükkel, mert egészen biztosan számíthat az elismerő pillantásokra!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.   


Tavaszi megújulás

Így készítsd fel a bőröd a tavaszi megújulásra! Arctisztítás, toner, növényi kivonatok...

2023.4.2.   


Szépítő olívaolaj

Faar Ida

Nem véletlen a mediterrán országok lakosainak kiemelkedően pozitív egészségügyi állapota, és a helyi nők szépsége.

2023.3.16.    19


Tavaszi sminktanácsok

Kovács Andrea

Így szépítsd az arcodat tavasszal!

2023.3.12.   


Az idei tavaszi-nyári parfümtrendek

Itt a tavasz, és vele a megszámlálhatatlan bódító, izgalmas, felpezsdítő illat – elérkezett a parfümök ideje!

2023.3.6.   


Téli bőrproblémák

PR-cikk

Hogyan lehet télen is puha és egészséges a bőrünk? Mi mindenre figyeljünk? Krémek, vitaminok, kezelések. Tippek és tanácsok.

2023.1.31.   


Arcápolás télen

Palkó Emese

A téli időszakban arcbőrünk fokozottabb odafigyelést igényel. Hiszen az egyre hidegebb hőmérséklet nagyon megviseli arcbőrünket. Jótanácsok következnek.

2023.1.16.    13


Karácsony ajándéktippek

Karácsonyi ajándéktippek: igazi pihenés és feltöltődés a fa alá!

2022.12.19.   


Nomination, a kreatív ékszermárka

PR-cikk

Firenzében 1987-ben születtek meg a Nomination ékszerek...

2022.11.30.   


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2022.11.24.    2


Védjük hajunkat a hidegtől és a stressztől!

A stresszt már régóta a hajhullás egyik okozójaként tartják számon, a hideg pedig tovább ronthat a helyzeten...

2022.11.9.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2022.10.1.