Alakformáló fehérnemű


PR-cikk  2020.1.29. 11:00

A mai világban már megannyi csodatévő eszköz segítségét vehetjük igénybe és ehhez még csak varázsolnunk sem kell.

Az alakformáló fehérnemű aduásznak számít

Az egyik ilyen kis okosság az alakformáló fehérnemű, ami egy csapásra új alakot képes varázsolni bárkinek. Persze itt nem a fűzők által okozott valódi kínra és bordatörésre kell gondolni, szerencsére ezek az embertelen eszközök már kimentek a divatból, legalábbis egy új, emberbaráti funkciót látnak el.


Az álomalak elérése már különösebb szenvedés nélkül elérhető, ami különösen nagyot dobhat az önbizalmunkon, ha egy különleges alkalomra készülődünk. Az alakformáló fehérnemű neve egy kicsit becsapós, ugyanis nem átformál, inkább hangsúlyoz. Diszkréten takarja el azt, amit nem szeretnénk láttatni és csodásan kihangsúlyozza az előnyeinket. Érdemes beállni a tükör elé és kicsit szemügyre venni magunkat, mielőtt vásárolni indulunk. Melyik az a testrészünk, amit a legelőnyösebbnek vélünk? Ha megtaláltuk, akkor indulhatunk is, ha már az alakformáló fehérnemű vásárlását célozzuk meg. Létezik olyan, ami megemeli a popsit, de találunk olyat is, amelyik laposabb hasat varázsol.

Esetleg arra lenne szükség, hogy az alakformáló fehérnemű a csípőt emelje ki? Arra is van megoldás! Megannyi szín, stílus és fazon áll a vásárlók rendelkezésére, így biztosan ráakad arra, amelyik képes kielégíteni a vágyait. Szeretné még tovább emelni a tétet? A mellemelő lesz a tökéletes választás! Ha kell feszesít, ha kell megemel, ha kell méretet növel. Utóbbi esetben ajánlatos arra odafigyelni, hogy ne csaljunk nagyot. Különösen akkor, ha randira indulunk, hiszen ha sikeres és előbb-utóbb lekerül a ruha, akkor kellemetlen meglepetés lehet a dolog vége.

A jól ismert és közkedvelt push-up melltartóval ellentétben, a mellemelő egy jóval kényelmesebb és elegánsabb megoldás, hiszen nem érződik a művi hatás, ami az előbbi darabra sajnos nem mindig igaz. Nem beszélve arról, hogy ez a diszkrét darab jóval olcsóbb is. A mellemelőnek több típusa létezik, ez pedig lehetőséget biztosít arra, hogy különböző módon dekoltált ruhákhoz megtaláljuk a passzolót. Ráadásul van egy olyan funkciója is, amit ugyan sokan tudnak, de nem használják ki megfelelően. Ezek a darabok szilikonból készültek és teljes mértékben vízállóak, ez a tény köztudott.

Az viszont még egészen biztosan nem jutott eszébe, hogy a mellemelőt a strandon is eredményesen lehet használni és akár csobbanhat is benne. Turbózza fel a megjelenését a vízparton is ezzel a kis trükkel, mert egészen biztosan számíthat az elismerő pillantásokra!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A szemkörnyéki ráncok megelőzése

PR-cikk

Ahogy az idő méltóságteljesen kibontakozik, a szemünk körüli finom bőr lesz az a vászon, amelyre az öregedés vonásait festi.

2024.2.2.   


A haj tisztántartása

Fokozódó hajhullás, lelapuló haj és kellemetlen szagok: hajunk számára nem várt kellemetlenségeket tartogat a hűvösebb, őszi idő.

2023.10.24.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 2.

Hogyan spirálozzunk úgy, mint a profik? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.9.5.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 1.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra legjobb szempillaspirált? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.8.31.   


7 szépségtipp csajos estékre

PR-cikk

Egy ilyen együtt töltött este arra is remek lehetőséget kínál, hogy megosszuk egymással a kedvenc szépségápolási trükkjeinket.

2023.8.24.   


A női kesztyű

A női kesztyűk nemcsak az elegancia és a stílus szimbólumai, hanem egyenesen a kéz kifinomultságának megtestesítői.

2023.8.17.   


Hogyan viseljünk megfelelő frizurát?

A rosszul megválasztott hajviselet azt hangsúlyozza, ami kevésbé előnyös a kinézetünknek.

2023.7.20.   


Nyári frissesség

A forró nyári napokon a testápolásban az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben.

2023.7.6.    3


Mit tegyünk a neszesszerbe?

Tilajcsík Dóra

A szépségipar folyamatosan újabbnál újabb vívmányokkal áll elő, amelyek azt hivatottak segíteni, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen.

2023.7.4.    5


Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.   


Tavaszi megújulás

Így készítsd fel a bőröd a tavaszi megújulásra! Arctisztítás, toner, növényi kivonatok...

2023.4.2.   


Szépítő olívaolaj

Faar Ida

Nem véletlen a mediterrán országok lakosainak kiemelkedően pozitív egészségügyi állapota, és a helyi nők szépsége.

2023.3.16.    19