Alakformáló fehérnemű


PR-cikk  2020.1.29. 11:00

A mai világban már megannyi csodatévő eszköz segítségét vehetjük igénybe és ehhez még csak varázsolnunk sem kell.

Az alakformáló fehérnemű aduásznak számít

Az egyik ilyen kis okosság az alakformáló fehérnemű, ami egy csapásra új alakot képes varázsolni bárkinek. Persze itt nem a fűzők által okozott valódi kínra és bordatörésre kell gondolni, szerencsére ezek az embertelen eszközök már kimentek a divatból, legalábbis egy új, emberbaráti funkciót látnak el.


Az álomalak elérése már különösebb szenvedés nélkül elérhető, ami különösen nagyot dobhat az önbizalmunkon, ha egy különleges alkalomra készülődünk. Az alakformáló fehérnemű neve egy kicsit becsapós, ugyanis nem átformál, inkább hangsúlyoz. Diszkréten takarja el azt, amit nem szeretnénk láttatni és csodásan kihangsúlyozza az előnyeinket. Érdemes beállni a tükör elé és kicsit szemügyre venni magunkat, mielőtt vásárolni indulunk. Melyik az a testrészünk, amit a legelőnyösebbnek vélünk? Ha megtaláltuk, akkor indulhatunk is, ha már az alakformáló fehérnemű vásárlását célozzuk meg. Létezik olyan, ami megemeli a popsit, de találunk olyat is, amelyik laposabb hasat varázsol.

Esetleg arra lenne szükség, hogy az alakformáló fehérnemű a csípőt emelje ki? Arra is van megoldás! Megannyi szín, stílus és fazon áll a vásárlók rendelkezésére, így biztosan ráakad arra, amelyik képes kielégíteni a vágyait. Szeretné még tovább emelni a tétet? A mellemelő lesz a tökéletes választás! Ha kell feszesít, ha kell megemel, ha kell méretet növel. Utóbbi esetben ajánlatos arra odafigyelni, hogy ne csaljunk nagyot. Különösen akkor, ha randira indulunk, hiszen ha sikeres és előbb-utóbb lekerül a ruha, akkor kellemetlen meglepetés lehet a dolog vége.

A jól ismert és közkedvelt push-up melltartóval ellentétben, a mellemelő egy jóval kényelmesebb és elegánsabb megoldás, hiszen nem érződik a művi hatás, ami az előbbi darabra sajnos nem mindig igaz. Nem beszélve arról, hogy ez a diszkrét darab jóval olcsóbb is. A mellemelőnek több típusa létezik, ez pedig lehetőséget biztosít arra, hogy különböző módon dekoltált ruhákhoz megtaláljuk a passzolót. Ráadásul van egy olyan funkciója is, amit ugyan sokan tudnak, de nem használják ki megfelelően. Ezek a darabok szilikonból készültek és teljes mértékben vízállóak, ez a tény köztudott.

Az viszont még egészen biztosan nem jutott eszébe, hogy a mellemelőt a strandon is eredményesen lehet használni és akár csobbanhat is benne. Turbózza fel a megjelenését a vízparton is ezzel a kis trükkel, mert egészen biztosan számíthat az elismerő pillantásokra!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Arcápolási praktikák

Oriskó Renáta

Bőrünk az egészségünk tükre, s mivel mindenki számára látható, éppen ezért kellő figyelmet kell rá fordítanunk.

2020.5.27.   


Melyik fehérítő fogkrém a legjobb?

Sokunk vágya, hogy fogaink ne csak egészségesek, de tökéletesen fehérek is legyenek.

2020.5.17.   


Arctisztítás otthon

PR-cikk

Fontos ismerni az igényeinket, legyünk professzionálisak!

2020.4.16.   


Profi körömdíszítés

PR-cikk

A nők különös odafigyeléssel bánnak a körmeikkel, hiszen tudják, igen árulkodó lehet.

2020.3.14.   


Tavaszi sztárdiéta

A tavaszi sztárdiétával bárki formába jöhet a nyárra!

2020.3.13.   


A szép mosoly, fél siker

Tökéletes mosoly kötöttségek nélkül: átlátszó fogszabályzó!

2020.2.21.   


Természetesen a hajhullás ellen

Nem is kell hosszan ecsetelni, hogy miért rémálom, ha egy nőnek hullani kezd a haja.

2020.1.20.   


Aromafürdő testnek és léleknek

Palkó Emese

Igaz, most nagy a rohanás, de azért a hétvégén találjunk magunknak időt, hogy feltöltődjünk egy jó kis illóolajos fürdő segítségével. Tippjeink.

2019.12.28.    15


A szemkörnyék ápolása

Both Tímea

Minden életkorban más hatóanyag tartalmú kozmetikumokra van szüksége bőrünknek.

2019.12.4.    13


Kézápolási kisokos

Tilajcsík Dóra

„Ha kíváncsi vagy egy nő valódi korára, nézd meg a kezét!“ Hangzik az ismert mondás, és az állítás egyáltalán nem áll messze az igazságtól.

2019.11.23.    2


Tartós hajbeültetés nőknek

PR-cikk

A hajhullás, a hajritkulás vagy a haj szerkezetének megváltozása előbb vagy utóbb szinte mindenkit érint valamilyen formában.

2019.11.8.   


Csináld magad arckrémek

Busai Hajnalka Lilla

Természetes és hatékony, könnyen elkészíthető arckrémek receptjei minden bőrtípusra.

2019.10.28.    4