Profi körömdíszítés


PR-cikk  2020.3.14. 17:00

A nők különös odafigyeléssel bánnak a körmeikkel, hiszen tudják, igen árulkodó lehet.

Az ápolt, szép kacsó alapfeltétel, de extra kiegészítésként jár mellé a körömdíszítés művelete. Persze nem mindenkinek van meg hozzá a türelme vagy éppen a kézügyessége, hogy Leonardo da Vincit megszégyenítő alkotásokat produkáljon egy ilyen picike felületre, de szerencsére ma már nincs is erre szükség, hála a díszítőelemek sokféleségének.


A strasszok, flitterek, csillámok és egyéb csodaszép apróságok akkor is jól mutatnak, ha csak hanyagul rá vannak dobálva a körmökre. A körömdíszítés valódi művészet, de nem kell hozzá manikűrös végzettséggel rendelkezni, hogy az egyszerűbbet mi is megcsináljunk. Ha nem szeretne műköröm építéssel vesződni, akkor elég csak formára reszeli a körmeit, választ egy tápláló lakkot, ami majd megadja az alapot. Ezután kezdődhet a körömdíszítés!

Az egyik legegyszerűbb módszer, ha egy körömmatricát választ, ami még akár a natúr körmökön is jól mutat. Ha ennél kicsit extrémebbre vágyik, akkor jó megoldás lehet egy olyan csillámport vagy strasszt választani, aminek a színe kontrasztban áll a választott lakkal. Ha kattint és megnézi a köröm díszítés eszközeinek hihetetlen választékát, akkor garantáltan egyből be fog indulni a fantáziája.

Természetesen a műköröm webáruház sok más terméket is tartogat az arra tévedőnek, így érdemes egy kicsit böngészni és a díszítőelemeken túl, egyéb termékeket is közelebbről szemügyre venni. Pár hetente egyszer minden hölgyre ráfér a manikűrözés, ilyenkor pedig két forgatókönyv lehetséges. Elmegyünk egy profihoz, akinek a műköröm webáruház szinte összes terméke ott van a polcán és hihetetlen ügyességgel forgatja az ecsetet, miközben rezzenéstelen arccal fest rohamosztagot a körmökre, csak mert farsang van...

A másik lehetőség, amikor valaki az otthonában áll neki a műveletnek, amit kísérnek nagy tervek és még nagyobb lelkesedés. Persze itt kisebb a gyakorlat, kevesebb a profi eszköz és a választék sem akkora, de ilyenkor érdemes ellátogatni a műköröm webáruházba. Nem érdemes mindent megvenni, csupán az egyszerűbb, kifejezetten a kezdőknek ajánlott termékeket, amelyeket egyszerű kezelni és nem kerülnek sokba. A minőségüket tekintve tökéletesen megállják a helyüket, hiszen a linken található áruház csak nívós termékeket forgalmaz.

A műköröm webáruház természetesen a profik igényeit is kielégíti, így ha gyakorlottabb a szakmában, akkor is megér egy kattintást. Itt megtalálja a legnépszerűbb brandeket és minden újdonságot!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A napozás tökéletes kellékei

Kozma Eszter

Remek receptek alapján akár magunk is készíthetünk nagyszerű házi naptejet.

2024.7.18.    11


Nyári frissesség

A forró nyári napokon a testápolásban az üde, friss termékekért nyúlunk szívesebben.

2024.7.12.    3


7 szépségtipp csajos estékre

PR-cikk

Egy ilyen együtt töltött este arra is remek lehetőséget kínál, hogy megosszuk egymással a kedvenc szépségápolási trükkjeinket.

2024.7.11.   


A tökéletes nyári alapozó

Tilajcsík Dóra

A nyári hőség nemcsak a vízfogyasztásunk mennyiségére, hanem külsőnk állapotára is hatással van.

2024.6.27.   


A szemkörnyéki ráncok megelőzése

PR-cikk

Ahogy az idő méltóságteljesen kibontakozik, a szemünk körüli finom bőr lesz az a vászon, amelyre az öregedés vonásait festi.

2024.2.2.   


A haj tisztántartása

Fokozódó hajhullás, lelapuló haj és kellemetlen szagok: hajunk számára nem várt kellemetlenségeket tartogat a hűvösebb, őszi idő.

2023.10.24.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 2.

Hogyan spirálozzunk úgy, mint a profik? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.9.5.   


Hogyan válasszunk szempillaspirált? 1.

Hogyan választhatjuk ki a számunkra legjobb szempillaspirált? A legjobb hatás elérésének titkai mesterkurzusunk keretében.

2023.8.31.   


A női kesztyű

A női kesztyűk nemcsak az elegancia és a stílus szimbólumai, hanem egyenesen a kéz kifinomultságának megtestesítői.

2023.8.17.   


Hogyan viseljünk megfelelő frizurát?

A rosszul megválasztott hajviselet azt hangsúlyozza, ami kevésbé előnyös a kinézetünknek.

2023.7.20.   


Mit tegyünk a neszesszerbe?

Tilajcsík Dóra

A szépségipar folyamatosan újabbnál újabb vívmányokkal áll elő, amelyek azt hivatottak segíteni, hogy megjelenésünk a lehető legtökéletesebb legyen.

2023.7.4.    5


Mire figyelj, ha diétázol?

Fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, legyen szó fogyókúráról, vagy akár egy teljes életmódváltásról! Olvasd el tippjeinket!

2023.5.14.