Aroma ajándékba


  2022.2.24. 6:27

Sok dohányzó ember szeretne leszokni, de nincs elég akaraterő ennek megvalósításához.

Aroma ajándékba: 4 ok arra, miért tegyük

Sok dohányzó ember szeretne leszokni, de nincs elég akaraterő ennek megvalósításához. Sokan mégis képesek megszabadulni ettől a káros szenvedélytől, mégpedig egy jó barát, egy kedves családtag, vagy egy törődő munkatárs kedvéért. Ha ajándékozásra kerül a sor, érdemes olyan ajándékkal meglepni a szívünkhöz közel álló szerettünket, ami segítheti őt a leszokásban. Ez lehet egy elektromos cigaretta, egy kellemes ízvilágú aroma vagy bármi, ami segíti őt abban, hogy maga mögött tudja ezt a káros szenvedélyét. Mutatjuk is, hogy milyen okok vezethetnek rá bennünket, hogy ilyesfajta ajándékkal lepjük meg, akit szeretünk.


Okok, hogy elektromos cigarettát vagy tartozékokat vegyünk ajándékba

Amennyiben valakit szeretnénk „rávenni” a leszokásra, mindenképpen jó ötlet, ha a leszokással, kapcsolatos ajándékkal lepjük meg, ami lehet akár egy big mouth aroma is. Ez abban az estben remek ötlet, ha illető már megtette az első lépéseket és már ott lapul a szekrényében az elektromos cigaretta, de a következő lépésre, azaz az aromák beszerzésére még nem szánta el magát. Egy ilyen ajándékkal, azt is kifejezzük, hogy számít nekünk az illető, és szeretjük, éppen ezért nem szeretnénk, ha tovább mérgezné magát az analóg cigarettával.

A dohányos emberek jelentős hányadát nem motiválja a pénz a leszokásban. Számtalan felmérés készült ezzel kapcsolatban, amelyek azt mutatják, hogy a káros szenvedéllyel élő embereknek csakis töredéke dönt a magas költségek miatt, a leszokás mellett. Mégis jó ötlet lehet akár ki is nyomtatni és az ajándék mellé csempészni egy ilyen kimutatást, hiszen leírva sokkolóbb lehet a tudat, hogy mennyi pénzt is füstöl el valaki egyetlen év alatt. Ez egy remek motiváció is lehet, amellett, hogy egy inawera aroma is ott lapul az ajándék dobozban.

Az elektromos cigaretta és a hozzá való tartozékok ajándékozása egy nagyon erős motiváció is lehet a megajándékozott számára. Lehet, hogy már megérett benne az elhatározás, de még nem tett ez irányba lépéseket. Ha azonban minden eszköz a rendelkezésére áll, előbb-utóbb elszánja magát és végre kipróbálhatja, milyen is az, amikor nem az analóg cigaretta határozza meg a mindennapjait. Ahogy telik az idő, egyre jobban élvezi majd, hogy az elektromos cigarettával a lakásban is pöfékelhet és a szigorú szokásai is megváltoznak, ami megint csak segíti a leszokást.

A dohányzásról nem könnyű leszokni. Sok dohányzó embernek egész egyszerűen szüksége van egyfajta mankóra, hogy belevágjon a nehéznek tűnő projektbe. Az elektromos cigaretta egy olyan eszköz, ami megkönnyíti, hogy örökre búcsút mondjunk ennek a káros szokásnak, azaz a dohányzásnak.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Erdélyi árvák a lovasíjászoknál

Póda Erzsébet

A Csallóközben, a balázsfai Szedres-tanyán, Rőth Imre birodalmában mindig történik valami érdekes.

2022.6.19.   


Három tanács jövedelemszerzésre

Három népszerű módja annak, hogy egy sportoló kiegészítő jövedelemre tegyen szert.

2022.5.31.   


Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.   


Óvodaprogramok

Virág Csenge

Sikerült pályázatot nyernie a kisudvarnoki óvodának.

2022.5.12.   


Az édesanyákat köszöntötték a látássérültek

Zana Anita

Az eseményre Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben került sor, amely teljesen akadálymentes.

2022.5.7.   


Fények vakondja – eredményhirdetés

Kihirdették az irodalmi pályázat győzteseit!

2022.4.18.   


Olcsó és jó autó

Hogyan vásároljunk biztonságos, de olcsó autót?

2022.3.28.   


A vésőgép fontossága

PR-cikk

Milyen fontos dolgokra figyeljünk építkezés közben?

2022.3.23.   


Nyerőgép-fejlesztők

Hogyan próbálják a nyerőgép-fejlesztők bevonzani (nemcsak) az alkalmi játékosokat?

2022.3.15.   


Szerszámgép-javítás

PR-cikk

Szerszámgép javítás megfelelő szakmai hátérrel.

2022.3.7.   


Az ágykeret szerepei

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

2022.3.2.