Dobozos meghívó


PR-cikk  2020.11.18. 16:16

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

Az esküvői meghívó részleteinek megálmodása a legtöbbször nem kis feladat. Milyen idézet fejezné ki a legjobban az érzéseket? Jó lenne valami olyan mondanivaló, ami nem elcsépelt, nem ismételgetett vagy szajkózott.


Aztán túl az első döccenőn, hogyan ildomos megfogalmazni a részleteket? Tárgyilagosan, felsorolásszerűen vagy játékosan, kifejtősen? Azt mondják a hozzáértők, hogy az emberek nagyrészt nem szeretnek túl sok időt olvasgatással tölteni. De vajon ez érvényes ebben az esetben is? Jobb a tömörebb megfogalmazás, mint a bőlére eresztés? Vagy épp ellenkezőleg? Egyáltalán maga a stílus mennyire lehet laza, humoros? Vagy a kötöttség és a komolyság alapvető elvárás, pusztán a ceremónia komolysága miatt?

Ha a beltartalomra vonatkozó dilemmák nem lennének elegendőek a teljes elbizonytalanodáshoz, ott vannak még a fizikai megjelenésre vonatkozó kérdések. Milyen legyen a papír, a szalag színe, anyaga? Az érintésre tapasztalt érzetek fontosabbak, mint a látvánnyal együtt járó benyomások? Vannak trendek, amikhez érdemes igazodni, vagy teret nyerhet az egyéni ízlés? Vannak színek, amiket jobb elkerülni, vagy a szabad kéz itt is érvényre juthat?
Végül, de nem utolsósorban az is eldöntendő feladat, hogy névre szóló legyen a meghívás kézbe fogható formája vagy egységes?

Ennyi kérdőjel között ember legyen a talpán, aki felkiáltójelként állva tud maradni. Nem egyszerű a nyugalom megőrzése, de azért nem is lehetetlen. Nincs másra szükség, mint egy jól kitalált koncepcióra, ami aztán válaszként szolgál minden felmerülő kérdésre. Létezik ilyen egyáltalán? De még mennyire!

A dobozos esküvői meghívó egyedi, utánozhatatlan megoldásként szolgál

A dobozos kialakítás nem elcsépelt, sőt, még csak sokat látottnak sem mondható. Ahogy lekerül a tető róla, máris kibontakozik a meghívó, mint egy gyönyörűséges virág, ami a napfény hatására a szirmait bontja. A dobozos esküvői meghívó tetején az esetek többségében a “meghívó” szó szerepel, de ez módosítható. Akár a meghívott fél neve is feltüntethető.

A tördelés, valamint a konstrukció fizikai tulajdonságai miatt, a hosszú, terjedelmes szövegezést, illetve a rímes sorok beillesztését érdemes kerülni. Ugyanakkor a megkomponálás így is pofonegyszerűvé, látványossá és meghatóan egyedivé válhat.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Termékfotózás

PR-cikk

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

2021.4.28.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


A fényáteresztő függöny előnyei

PR-cikk

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

2021.3.28.   


Szemünk érdekében

PR-cikk

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

2021.3.22.   


A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Potencianövelés otthon

PR-cikk

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

2021.2.1.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.   


A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.   


Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.