Dobozos meghívó


PR-cikk  2020.11.18. 16:16

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

Az esküvői meghívó részleteinek megálmodása a legtöbbször nem kis feladat. Milyen idézet fejezné ki a legjobban az érzéseket? Jó lenne valami olyan mondanivaló, ami nem elcsépelt, nem ismételgetett vagy szajkózott.


Aztán túl az első döccenőn, hogyan ildomos megfogalmazni a részleteket? Tárgyilagosan, felsorolásszerűen vagy játékosan, kifejtősen? Azt mondják a hozzáértők, hogy az emberek nagyrészt nem szeretnek túl sok időt olvasgatással tölteni. De vajon ez érvényes ebben az esetben is? Jobb a tömörebb megfogalmazás, mint a bőlére eresztés? Vagy épp ellenkezőleg? Egyáltalán maga a stílus mennyire lehet laza, humoros? Vagy a kötöttség és a komolyság alapvető elvárás, pusztán a ceremónia komolysága miatt?

Ha a beltartalomra vonatkozó dilemmák nem lennének elegendőek a teljes elbizonytalanodáshoz, ott vannak még a fizikai megjelenésre vonatkozó kérdések. Milyen legyen a papír, a szalag színe, anyaga? Az érintésre tapasztalt érzetek fontosabbak, mint a látvánnyal együtt járó benyomások? Vannak trendek, amikhez érdemes igazodni, vagy teret nyerhet az egyéni ízlés? Vannak színek, amiket jobb elkerülni, vagy a szabad kéz itt is érvényre juthat?
Végül, de nem utolsósorban az is eldöntendő feladat, hogy névre szóló legyen a meghívás kézbe fogható formája vagy egységes?

Ennyi kérdőjel között ember legyen a talpán, aki felkiáltójelként állva tud maradni. Nem egyszerű a nyugalom megőrzése, de azért nem is lehetetlen. Nincs másra szükség, mint egy jól kitalált koncepcióra, ami aztán válaszként szolgál minden felmerülő kérdésre. Létezik ilyen egyáltalán? De még mennyire!

A dobozos esküvői meghívó egyedi, utánozhatatlan megoldásként szolgál

A dobozos kialakítás nem elcsépelt, sőt, még csak sokat látottnak sem mondható. Ahogy lekerül a tető róla, máris kibontakozik a meghívó, mint egy gyönyörűséges virág, ami a napfény hatására a szirmait bontja. A dobozos esküvői meghívó tetején az esetek többségében a “meghívó” szó szerepel, de ez módosítható. Akár a meghívott fél neve is feltüntethető.

A tördelés, valamint a konstrukció fizikai tulajdonságai miatt, a hosszú, terjedelmes szövegezést, illetve a rímes sorok beillesztését érdemes kerülni. Ugyanakkor a megkomponálás így is pofonegyszerűvé, látványossá és meghatóan egyedivé válhat.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.   


Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.   


A felnőttek is társasozhatnak

PR-cikk

A felnőttek is vágynak arra, hogy elmerüljenek a játszás örömében. Íme, a játékwebshop kínálata!

2020.9.26.   


Aranygyűrű: a közönségkedvenc

PR-cikk

Ha van olyan ékszer, ami soha nem fog kimenni a divatból, akkor az biztosan az aranygyűrű.

2020.7.30.   


Hogy a kertünk szép legyen

PR-cikk

Széles termékkínálat az öntözőrendszer webshopban!

2020.7.24.   


3 ok, amiért a festékpatron beszárad

Jó dolog, ha van otthon számítógépünk és az még csodásabb, ha nyomtatót is tudunk vásárolni.

2020.6.29.   


5 ok a tapéta mellett

Mindannyian olyan lakásban szeretnénk élni, ami nem csak otthonos, hanem kényelmes és dizájnos is.

2020.6.23.   


5 ok, hogy könyvelőt alkalmazzunk

Minden vállalkozásnak szüksége van könyvelőre...

2020.6.10.   


Hangulatos mennyezeti világítás

Az otthonunk nemcsak a kényelmünket szolgálja, az is lényeges, hogy jó hangulatot is teremtsen, és jól érezzük magunkat, amikor belépünk az ajtón.

2020.5.13.   


Az ideális bicikli

PR-cikk

A KTM bicikli olyan rendhagyó darab, amelyről még azok is hallottak, akik nem feltétlen vannak oda a bringázásért

2020.5.7.