Okosóra nőknek-férfiaknak


PR-cikk  2020.10.29. 13:42

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

A Samsung okosóra nőknek, férfiaknak egyaránt csuklóra passzoló döntés. Mindegy, hogy sportcélokról, egészségügyi kontrollról vagy egyszerűen kényelmi életvitelről van szó, az okos kütyü segítségével bármelyik megvalósítható. A csuklóra csatolva már kezdődhet is a nap, miközben a mobilkommunikációs élet szó szerint a kezünkben/kezünkön tartható.

Kinek ajánlható a Samsung okosóra?


Mindenkinek. De tényleg. Egyszerűen azért, mert könnyebbé, átláthatóbbá varázsolhatja a kommunikációs csatornák menedzselését és mindennek tetejében még hasznos információkat is közöl. A pulzusszám vagy az elégetett kalóriák mennyisége érdekes információk, akárcsak az adott napra lebontott aktivitás mértéke. Ha rendszeresen sportolsz, akkor kifejezetten erre a célra kifejlesztett variációkat is találhatsz. A különböző edzéstípusokkal ellátott órák megannyi szempontból figyelik és regisztrálják a mozgásra vonatkozó adatokat. Sebesség, távolság, aktivitás stb. Még egy viszonylag egyszerűnek mondható sétát is egészen új megvilágításból szemlélhetsz. Az értékek fényében pedig tovább is fejlesztheted magadat, fokozva ezzel a teljesítményedet.

Az egészségügyi állapottal összefüggő értékek kimutatásában is élen jár a Samsung okosóra. Ha ez az a terület, ami érdekel vagy konkrét okok miatt, vagy szimplán kíváncsiságból, akkor ütött az okos kütyü órája. A különböző vitalitást jelző adatok azon túl, hogy egyszerűen leolvashatók, statisztikai kimutatásokként is szolgálhatnak. Ilyen módon számtalan formában figyelemmel követheted tested reakcióit. Persze, az is lehet, hogy annyi a motivációd, hogy szívesen hordoznád csuklódon a mobiltelefonod legjavát. És ennyi bőven elegendő is, ráadásul a cél könnyedén elérhető. A rendszer gördülékenységének hála applikációkat kezelhetsz, üzeneteket írhatsz, telefonálhatsz stb.

A Samsung okosóra jól mutat!

És ha már óráról meg mindennapos kiegészítőről van szó, akkor evidens elvárás, hogy a kütyü a divat világában se legyen ismeretlen. Nem is az. Elég rápillantani a modellekre. A férfias, nőies, sportos kivitelek hordásra, használatra teremtettek, miközben nem vitás, szemeket gyönyörködtetnek.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.