Okosóra nőknek-férfiaknak


PR-cikk  2020.10.29. 13:42

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

A Samsung okosóra nőknek, férfiaknak egyaránt csuklóra passzoló döntés. Mindegy, hogy sportcélokról, egészségügyi kontrollról vagy egyszerűen kényelmi életvitelről van szó, az okos kütyü segítségével bármelyik megvalósítható. A csuklóra csatolva már kezdődhet is a nap, miközben a mobilkommunikációs élet szó szerint a kezünkben/kezünkön tartható.

Kinek ajánlható a Samsung okosóra?


Mindenkinek. De tényleg. Egyszerűen azért, mert könnyebbé, átláthatóbbá varázsolhatja a kommunikációs csatornák menedzselését és mindennek tetejében még hasznos információkat is közöl. A pulzusszám vagy az elégetett kalóriák mennyisége érdekes információk, akárcsak az adott napra lebontott aktivitás mértéke. Ha rendszeresen sportolsz, akkor kifejezetten erre a célra kifejlesztett variációkat is találhatsz. A különböző edzéstípusokkal ellátott órák megannyi szempontból figyelik és regisztrálják a mozgásra vonatkozó adatokat. Sebesség, távolság, aktivitás stb. Még egy viszonylag egyszerűnek mondható sétát is egészen új megvilágításból szemlélhetsz. Az értékek fényében pedig tovább is fejlesztheted magadat, fokozva ezzel a teljesítményedet.

Az egészségügyi állapottal összefüggő értékek kimutatásában is élen jár a Samsung okosóra. Ha ez az a terület, ami érdekel vagy konkrét okok miatt, vagy szimplán kíváncsiságból, akkor ütött az okos kütyü órája. A különböző vitalitást jelző adatok azon túl, hogy egyszerűen leolvashatók, statisztikai kimutatásokként is szolgálhatnak. Ilyen módon számtalan formában figyelemmel követheted tested reakcióit. Persze, az is lehet, hogy annyi a motivációd, hogy szívesen hordoznád csuklódon a mobiltelefonod legjavát. És ennyi bőven elegendő is, ráadásul a cél könnyedén elérhető. A rendszer gördülékenységének hála applikációkat kezelhetsz, üzeneteket írhatsz, telefonálhatsz stb.

A Samsung okosóra jól mutat!

És ha már óráról meg mindennapos kiegészítőről van szó, akkor evidens elvárás, hogy a kütyü a divat világában se legyen ismeretlen. Nem is az. Elég rápillantani a modellekre. A férfias, nőies, sportos kivitelek hordásra, használatra teremtettek, miközben nem vitás, szemeket gyönyörködtetnek.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Termékfotózás

PR-cikk

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

2021.4.28.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


A fényáteresztő függöny előnyei

PR-cikk

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

2021.3.28.   


Szemünk érdekében

PR-cikk

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

2021.3.22.   


A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Potencianövelés otthon

PR-cikk

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

2021.2.1.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.   


A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Dobozos meghívó

PR-cikk

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

2020.11.18.   


Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.