Potencianövelés otthon


PR-cikk  2021.2.1. 15:14

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

Potencianövelés otthon: mik a lehetőségek?

A potencianövelés igénye nem modern találmány, könnyen lehet, hogy középkori vagy még korábbi „boszorkányokat” és orvosokat is felkerestek ilyen jellegű kérésekkel, kérdésekkel. Sőt, a potencianövelő készítményeknek több ezeréves hagyománya van: lehet, hogy már az írásos emlékezet előtti időkre is visszanyúlik a potencianövelő gyógynövények ismerete és megfigyelése. Lehet itt szó potencianövelésről az érzéki gyönyörök meghosszabbítása érdekében, vagy a nemi vágy fokozásához, esetleg merevedési zavarok vagy korai megömlés esetén is.

Mik a természetes potencianövelők előnyei?


Mielőtt belevágunk a természetes potencianövelők listázásába, jegyezzük meg, hogy ez azért lehet kényelmes sokaknak, mert nem kell részt venni vizsgálatokon és ezt a személyes, érzékeny témát nem kell megosztanunk orvosunkkal. A készítmények szintén recept nélkül kaphatók és akár az internetről is megrendelhetők. Általában az intim együttlétek előtt 45-60 perccel kell bevenni őket, és ezután rögtön érezhetők lesznek a hatásaik.

Milyen összetevői vannak a természetes készítményeknek?

A főbb összetevők általában az ánizsmag, a petrezselyem, a ginzeng gyökér, az aranygyökér, a fokhagyma és a fahéj. Szerencsére mellékhatásoktól nemigen kell tartani. Az összetevők sokszor kiegészítik egymás hatását: a részek összessége nagyobb, mint a hatásuk külön-külön. Ezek a készítmények elsősorban ajzószerként működnek: növelik a nemi vágyat, majd stabil, hosszan tartó erekciót idéznek elő a szexuális együttlét során. Sőt, segíthetnek a korai magömlés és az erekciós problémák legyőzése során is. Ha pedig nem egy erre kifejlesztett tablettát próbálnánk ki, megpróbálkozhatunk ételek tucatjával, amelyekről azt mondják, segítenek a potencianövelésben: chili paprika, a már említett fokhagyma, osztriga, kagylók stb.

Milyen más lehetőségek állnak még rendelkezésre?

Később ki fogunk térni a gyógyszeres kezelések mibenlétére részletesebben is, de azt is meg kell, hogy jegyezzük, hogy nem mindig testi ok áll a potencia problémák mögött. Egy őszinte beszélgetés, egy egyéni vagy párkapcsolati pszichológus terapeuta rengeteget segíthet. Ez persze nem zárja ki azt, hogy egy potencianövelő készítmény is segítségünkre lehet, legalább az önbizalmunk építésében.
Több módszer is létezik az otthoni potencianövelésre, de sokaknál a gyógyszeres kezelések hoztak inkább eredményt. Ezen a linken valós, első kézből származó véleményeket találunk a különböző potencianövelő gyógyszerek használatára vonatkozóan: Kényes Vélemények Viagra fórum.

Milyen gyógyszeres kezelések léteznek a potencianövelésre?

Fontos, hogy a gyógyszer sem old meg mindent: a hatásaik kifejtéséhez megfelelően stimulált szexuális állapotban kell lennünk. A gyógyszerek szintén nem nyújtanak megoldást az alacsony libidó állapotára, és a szervi eltérések okozta panaszokra sem. Azonban szerencsére a merevedési zavar hatékonyan kezelhető az esetek többségében gyógyszeresen. Érdemes azonban urológus szakorvoshoz fordulni, aki megfelelő kezelési módszert tud választani számunkra. Ehhez nélkülözhetetlen a helyes diagnózis felállítása, amelynek elkerülhetetlen részei a különböző vizsgálatok.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Termékfotózás

PR-cikk

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

2021.4.28.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


A fényáteresztő függöny előnyei

PR-cikk

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

2021.3.28.   


Szemünk érdekében

PR-cikk

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

2021.3.22.   


A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.   


A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Dobozos meghívó

PR-cikk

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

2020.11.18.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.   


Női webáruházak

Egyre népszerűbb a nők körében a webáruház-indítás gondolata.

2020.10.20.   


Varázsceruza

Sajtóhír

6265 rajzeszköz gyűlt össze a sérült gyermekek és fiatalok javára a Varázsceruza – Rajzolj mosolyt! jótékonysági akcióban...

2020.10.11.