Szemünk érdekében


PR-cikk  2021.3.22. 9:38

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

Elhanyagoljuk magunkat, abban az alaptalan hiszemben, hogy sosem betegszünk meg és szerveink mindig tökéletesen fognak működni. Nem fordítunk figyelmet olyan fontos érzékszerveink épségére, mint például a szem. Akarva-akaratlanul, de biztosan túlerőltetjük, hiszen az életmódunk nem kedvez a szem elsődleges funkcióinak.

Távol és közel, az egyensúly megbomlása


Az olvasással, és különféle képernyők hosszú órákig történő közeli nézésével az szemünket olyan típusú terhelés éri, amelyre biológiai értelemben nincs felkészítve. Keveset nézünk távolra, alig pislogunk, ráadásul olyan mesterséges és káros sugárzásformáknak tesszük ki a szemünket, amely gyors ütemben rontja látásunkat, és összességében negatívan hat az egészségi állapotunkra is. Ezen a civilizációs gyökerű problémán persze lehet segíteni. Érdemes a szemünket lehetőség szerint pihentetni, időnként távoli pontokra fókuszálni, és a hosszas képernyőre nézés közben tudatosan pislogni. Ha mindez nem megy, vagy csak időnként lehetséges, nem árt beszerezni a Blueoptic forgalmazásában kapható kék fény ellen védő szemüveget, mely drámai javulást hozhat.

Mik a védőszemüveg előnyei?

A védőszemüveg, amelynek létezik női és uniszex változata is, nem csupán a rendkívül káros kék fény ellen véd, amely minden modern képernyőből bombázza szemeinket, legyen az telefon vagy okostévé. A Blueoptic terméke egyértelműen csökkenti a szemfáradás jelenségét, ezáltal frissen tartja a szemet, és jelentősen növeli az éjjeli alvás minőségét is.

Emögött a nem lebecsülendő teljesítmény mögött komoly tudás, tudományos kísérletek hosszú sora áll. A szemüveg lencséje több rétegű, ugyanakkor dioptriasemleges, egyszóval ugyanolyan, mintha sima üvegen néznénk keresztül, azzal a nem elhanyagolandó különbséggel, hogy a Blueoptic terméke valóban jót tesz a szemünknek, kivédi a roppant káros kék fényt és annak hatásait is. Bár az életkor jelentősen befolyásolja a látásunk minőségét, de sokat tehetünk azért, hogy ne kelljen már fiatalon látásproblémákkal küzdenünk. Az öregedés okozta gondokon egyelőre nem tudunk segíteni, de az életmódunk negatív következményeit legalább is csökkenthetjük a látásunkat illetően.

Mivel a szemünk a legfontosabb érzékszervként ki van téve a mindennapos terhelésnek, a legkevesebb, ha odafigyelünk rá, és minden eszközzel igyekszünk „karbantartani”. Így megszabadulhatunk a kiszáradt, égő, kipirosodott szem mindennapos kínjaitól, ráadásul egy mindenkinek elérhető, egyszerű, de kiváló minőségű eszközzel.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Kamerarendszerek telepítése

PR-cikk

Kamerarendszer telepítése esetén bízzuk profi szakemberekre a nagy volumenű munkát.

2022.9.26.   


Veterán autók a porondon

Darnai Bálint

Újabb veterán-autóstalálkozót szerveztek a közelmúltban Csilizpatason.

2022.9.3.   


Kire bízzuk házi kedvencünket?

Mi legyen a kisállattal, ha nem tudod magaddal vinni a nyaralásra?

2022.8.22.   


Egy csepp egészség

Sajtóhír

Szolnokon ismét sor került az „Egy Csepp Egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport és szabadidős családi napra a közelmúltban.

2022.8.18.   


Erdélyi árvák a lovasíjászoknál

Póda Erzsébet

A Csallóközben, a balázsfai Szedres-tanyán, Rőth Imre birodalmában mindig történik valami érdekes.

2022.6.19.   


Három tanács jövedelemszerzésre

Három népszerű módja annak, hogy egy sportoló kiegészítő jövedelemre tegyen szert.

2022.5.31.   


Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.   


Óvodaprogramok

Virág Csenge

Sikerült pályázatot nyernie a kisudvarnoki óvodának.

2022.5.12.   


Az édesanyákat köszöntötték a látássérültek

Zana Anita

Az eseményre Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben került sor, amely teljesen akadálymentes.

2022.5.7.   


Fények vakondja – eredményhirdetés

Kihirdették az irodalmi pályázat győzteseit!

2022.4.18.   


Olcsó és jó autó

Hogyan vásároljunk biztonságos, de olcsó autót?

2022.3.28.