Termékfotózás


PR-cikk  2021.4.28. 9:41

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

Az online kereskedelem elterjedésével párhuzamosan növekszik a termékfotózás iránti igény is. Hiszen a termékek, szolgáltatások piacán és mindenekelőtt az online áruházak között egyre csak fokozódik a verseny. A termékfotózás pedig, jelentős mértékben hozzájárul az áruk online kereskedelemben való népszerűsítéséhez.

Tegyük könnyebbé a vevők dolgát!


A kiváló minőségű fotók online katalógusok készítéséhez, webhelyek és a közösségi hálózatokon létrehozott oldalak kitöltéséhez, valamint nyomtatott hirdetési anyagok kiadásához szükségesek. A ruhák, lakberendezési kiegészítők és egyéb termékek fotózása több mindent is lehetővé tesz. Egyrészt szemlélteti az árucikkek minőségét és funkcionális jellemzőit, másrészt pedig segít bemutatni az innovatív vagy kizárólagos tulajdonságokat. A termékfotózás által a vevőnek könnyebb lesz egy téma egyedi stílusára és karakterére összpontosítani.

A jól kidolgozott portfólió vonzza az ügyfelek figyelmét, növeli a márka iránti bizalmat és a közönség elkötelezettségét. A modern fogyasztók szeretik a minden részletében jó minőségű fényképet közelebbről szemrevételezni, nagyítani és alaposan áttanulmányozni. A termékfotózás tartalmának létrehozásához professzionális fotóstúdióra és nagyteljesítményű világító berendezésekre van szükség.

360 fokos fotózással a nagyobb forgalomért

Csak egy tapasztalt fotós képes kiválasztani a legjobb szögeket a 360 fokos fotózás során, és úgy készíteni felvételeket oldalról és felülről is, hogy azok a lehető legpontosabban rögzítsék a termék megjelenését. A szóban forgó módszer a termékek teljes körű fényképezését, majd minden oldalról megtekinthető interaktív 3D felvétel létrehozását foglalja magába. Ez a fajta fotó manapság a leginformatívabb, mivel a vevőnek lehetősége van az árut minden oldalról megtekinteni anélkül, hogy meglátogatna egy üzletet vagy bemutatótermet.

Egy új lehetőség az eladás növelésére

Legyünk őszinték, az online kirakatok kínálatáról készült fotók már nem számítanak újkeletűnek. De 360 fokos fotózás még egy kiaknázatlan megoldás, amivel egy weboldal jelentősen dinamikusabbá tehető. Még akkor is, ha a felhasználó az oldalra rálépve nem tervezett konkrét vásárlást, a forgó háromdimenziós fénykép vonzza majd a figyelmét, és önkéntelenül is végig akar majd görgetni rajta, megnézve, hogyan működik. Így nő az oldalon eltöltött idő, és fennáll annak is a lehetősége, hogy valami más is felkelti az érdeklődését.

Szeretne eladni? Vonzzon be ügyfeleket! Szeretne ügyfeleket bevonzani? Tegye érdekesebbé számukra a választást és a vásárlást! Érdekesebbé akarja tenni a vásárlását? Rendeljen 360 fokos fotózást!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Megfizethető kandallók

PR-cikk

A kandalló sokaknak vonzó alternatíva, amikor a minden szempontból megfelelő fűtésrendszer kialakítása kerül napirendre.

2021.6.22.   


Telefontartó: mindenhova

PR-cikk

Hogy kényelmesebb legyen e hasznos készülékünk használata.

2021.6.16.   


Szólalj meg angolul!

Így szólalj meg bátran angolul! Április 23. az angol nyelv napja. Júliusi-augusztusi gyerektábor-ajánló.

2021.4.16.   


Minibár hűtő

PR-cikk

Nemcsak a vendéglátás területére ideális, az otthonunkban is helyet kaphat.

2021.3.30.   


A fényáteresztő függöny előnyei

PR-cikk

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

2021.3.28.   


Szemünk érdekében

PR-cikk

Rohanó világunkban méltatlanul és bűnös módon kevés időt fordítunk az egészségünkre.

2021.3.22.   


A kályha reneszánsza

PR-cikk

Az alábbi fűtőberendezések nagyon népszerűekké váltak az utóbbi időben. Miért is?

2021.2.18.   


Potencianövelés otthon

PR-cikk

A potencianövelés igénye nem modern találmány. Mik a lehetőségek?

2021.2.1.   


Videójáték és kaszinó iparág

Hogyan alakul a videójáték és kaszinó iparág 2021-ben?

2021.1.28.   


A világ legcsodálatosabb versenylovai

A versenylovak még azokat is elbűvölik, akik csak a távolból csodálják a lovak világát. De van néhány olyan ló, akikről mindenkinek tudnia kell.

2020.12.27.   


Dobozos meghívó

PR-cikk

Újdonság! A dobozos esküvői meghívó újraálmodja a sablonmeghívások világát...

2020.11.18.   


Okosóra nőknek-férfiaknak

PR-cikk

A Samsung okosóra nemekhez nem, de igenekhez kötött választás!

2020.10.29.