Termékfotózás


PR-cikk  2021.4.28. 9:41

Online kereskedők figyelmébe: minden, amit a termékfotózásról tudni érdemes!

Az online kereskedelem elterjedésével párhuzamosan növekszik a termékfotózás iránti igény is. Hiszen a termékek, szolgáltatások piacán és mindenekelőtt az online áruházak között egyre csak fokozódik a verseny. A termékfotózás pedig, jelentős mértékben hozzájárul az áruk online kereskedelemben való népszerűsítéséhez.

Tegyük könnyebbé a vevők dolgát!


A kiváló minőségű fotók online katalógusok készítéséhez, webhelyek és a közösségi hálózatokon létrehozott oldalak kitöltéséhez, valamint nyomtatott hirdetési anyagok kiadásához szükségesek. A ruhák, lakberendezési kiegészítők és egyéb termékek fotózása több mindent is lehetővé tesz. Egyrészt szemlélteti az árucikkek minőségét és funkcionális jellemzőit, másrészt pedig segít bemutatni az innovatív vagy kizárólagos tulajdonságokat. A termékfotózás által a vevőnek könnyebb lesz egy téma egyedi stílusára és karakterére összpontosítani.

A jól kidolgozott portfólió vonzza az ügyfelek figyelmét, növeli a márka iránti bizalmat és a közönség elkötelezettségét. A modern fogyasztók szeretik a minden részletében jó minőségű fényképet közelebbről szemrevételezni, nagyítani és alaposan áttanulmányozni. A termékfotózás tartalmának létrehozásához professzionális fotóstúdióra és nagyteljesítményű világító berendezésekre van szükség.

360 fokos fotózással a nagyobb forgalomért

Csak egy tapasztalt fotós képes kiválasztani a legjobb szögeket a 360 fokos fotózás során, és úgy készíteni felvételeket oldalról és felülről is, hogy azok a lehető legpontosabban rögzítsék a termék megjelenését. A szóban forgó módszer a termékek teljes körű fényképezését, majd minden oldalról megtekinthető interaktív 3D felvétel létrehozását foglalja magába. Ez a fajta fotó manapság a leginformatívabb, mivel a vevőnek lehetősége van az árut minden oldalról megtekinteni anélkül, hogy meglátogatna egy üzletet vagy bemutatótermet.

Egy új lehetőség az eladás növelésére

Legyünk őszinték, az online kirakatok kínálatáról készült fotók már nem számítanak újkeletűnek. De 360 fokos fotózás még egy kiaknázatlan megoldás, amivel egy weboldal jelentősen dinamikusabbá tehető. Még akkor is, ha a felhasználó az oldalra rálépve nem tervezett konkrét vásárlást, a forgó háromdimenziós fénykép vonzza majd a figyelmét, és önkéntelenül is végig akar majd görgetni rajta, megnézve, hogyan működik. Így nő az oldalon eltöltött idő, és fennáll annak is a lehetősége, hogy valami más is felkelti az érdeklődését.

Szeretne eladni? Vonzzon be ügyfeleket! Szeretne ügyfeleket bevonzani? Tegye érdekesebbé számukra a választást és a vásárlást! Érdekesebbé akarja tenni a vásárlását? Rendeljen 360 fokos fotózást!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Erdélyi árvák a lovasíjászoknál

Póda Erzsébet

A Csallóközben, a balázsfai Szedres-tanyán, Rőth Imre birodalmában mindig történik valami érdekes.

2022.6.19.   


Három tanács jövedelemszerzésre

Három népszerű módja annak, hogy egy sportoló kiegészítő jövedelemre tegyen szert.

2022.5.31.   


Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.   


Óvodaprogramok

Virág Csenge

Sikerült pályázatot nyernie a kisudvarnoki óvodának.

2022.5.12.   


Az édesanyákat köszöntötték a látássérültek

Zana Anita

Az eseményre Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben került sor, amely teljesen akadálymentes.

2022.5.7.   


Fények vakondja – eredményhirdetés

Kihirdették az irodalmi pályázat győzteseit!

2022.4.18.   


Olcsó és jó autó

Hogyan vásároljunk biztonságos, de olcsó autót?

2022.3.28.   


A vésőgép fontossága

PR-cikk

Milyen fontos dolgokra figyeljünk építkezés közben?

2022.3.23.   


Nyerőgép-fejlesztők

Hogyan próbálják a nyerőgép-fejlesztők bevonzani (nemcsak) az alkalmi játékosokat?

2022.3.15.   


Szerszámgép-javítás

PR-cikk

Szerszámgép javítás megfelelő szakmai hátérrel.

2022.3.7.   


Az ágykeret szerepei

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

2022.3.2.