Tudnivalók a mellnagyobbításról


  2021.7.31. 15:45

Árak és egyéb információk a mellnagyobbítás témájában.

Formás, telt keblekre vágyott mindig is? Fontosnak tartotta, hogy a kivágott felsők is tökéletesen álljanak? A dekoltázs anélkül is lehet vonzó, hogy mindent kipakolnánk. S hogy mi a helyzet akkor, ha elégedetlen a természet adta méretekkel és formákkal? Az orvostudomány által elért eredményeket ma már minden további nélkül, biztonságosan állíthatja a szépség szolgálatába. Nem véletlen a mellnagyobbítás a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás.A tapasztalatok azt mutatják, hogy a plasztikai sebészhez forduló nők jelentős százaléka érdeklődik kifejezetten a mellimplantátum beültetése iránt. Nem csak a fiatal korosztály körében kedvelt a megoldás. A várandósság vagy nagyobb fogyást követően logó keblek állapota is jelentősen javítható a megfelelő méretű implantátum és a mellfelvarrás segítségével. A mellnagyobbítással kapcsolatos alap tudnivalókról remek összefoglalót olvashat itt: mellplasztika-mellnagyobbítás

A legtöbben arról érdeklődnek, hogy mennyibe kerül a beavatkozás és mire lehet számítani a műtétet követően. Az árak klinikánként változnak, de alapvetően egymillió forint környékén mozognak. Ez az összeg függ attól, hogy a klinika saját műtőt használ-e, és milyen szolgáltatásokat nyújt a beavatkozást követően. A sokak által régóta tervezhetett mellnagyobbítás esetében nem érik meg az árak alapján dönteni, érdemes inkább a szakértelem és a személyes szimpátia kapcsán letenni a voksot egyik vagy másik plasztikai sebész mellett.

Fontos tudni, hogy nem csupán az előzetes laborvizsgálat, az EKG, a mammographia vagy 40 éves kor alatt az ultrahang elvégzése lényeges, hanem legalább ilyen nagy figyelmet kell fordítani a műtétet követő tevékenységekre. Fájdalomra biztosan számítani lehet, ám ez a megfelelő fájdalomcsillapító készítményekkel kiválóan enyhíthető. A kezdeti feszítő érzés napról napra múlni fog. A speciális kompressziós melltartó viselése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szövetek gyorsan letapadjanak és az implantátum a megfelelő helyen rögzüljön. Két hónapig mindenképpen kíméletes életmód javasolt, ám ülő munka esetén már egy hét múlva vissza lehet térni a teendőkhöz. A fizikai aktivitás 2 hónapig, a szolárium, a napozás viszont legalább fél évig kerülendőek.

A mellnagyobbításnak köszönhetően visszanyerhetőek a korábbi formák, méretek, sőt, az aszimmetriák is korrigálhatóak ilyen módon. A végeredmény magabiztos megjelenés, ami mind a magánélet, mind a karrier terén pozitív hozadékkal járhat.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Látássérültek rehabilitációja

Sajtóhír

Lezárult a látássérültek elemi rehabilitációjára kiírt pályázatok elbírálása, a kormány 600 millió forinttal támogatja a szolgáltatást.

2024.4.29.  1   


Fények vakondja 2024: győztesek

Sajtóhír

Kihirdették a Fények vakondja irodalmi pályázat idei győzteseit. Részletek a cikkben.

2024.4.12.   


Életmódklub látássérülteknek

Sajtóhír

Ötletgazdag életmódklub működik Szolnokon.

2024.3.26.   


Jogi tanácsadás a Vakok Egyesületénél

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete kereken tíz éve működtet jogi tanácsadást, ezzel is segítve a vármegyében élő látássérülteket, ha eltévednek a folyton változó jogszabályok hálójában.

2024.3.9.   


Tapintható történelem

Sajtóhír

Egy nem mindennapi interaktív tárlatvezetés látássérülteknek, melynek apropóját a szolnoki csata 175. évfordulója adta.

2024.3.7.   


Varázs-eredmény

Sajtóhír

A vak amatőr színésznő, Szigeti Henriett, lett a legjobb mellékszereplő!

2024.3.4.   


Látássérültek kézműveskedtek

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesületének Móra Közösségi Terében Szolnokon kézműves foglalkozást tartottak látássérülteknek, a közelmúltban.

2024.2.18.   


Készüljünk fel a téli autózásra!

PR-cikk

Így készítsük fel az autónkat a téli kirándulásokra! Egy téli kirándulás mesés élmény lehet, hiszen annyi helyre látogathatunk el ilyenkor is.

2024.1.16.   


Fények vakondja 13.

Sajtóhír

Az immár tizenharmadik alkalommal meghirdetett Fények vakondja elnevezésű pályázat egy országos verseny, amelyen látássérült és ép személyek egyaránt indulhatnak irodalmi alkotásaikkal.

2024.1.8.   


Minek örül a férfi karácsonykor

Sztereotípiák és valóság. Tudd meg, hogy milyen karácsonyi ajándékoktól dobban meg igazán egy férfi szíve!

2023.12.3.   


Rendelkezési nyilvántartás - meghatalmazás

Jogi segítség olvasóinknak. Elmagyarázzuk mi a kapcsolat a Meghatalmazás és a Rendelkezési Nyilvántartás között.

2023.10.13.   


Fókuszban a látás és a diabétesz

Sajtóhír

A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete idén is megrendezte „Egy csepp egészség” elnevezésű egészségnevelési, sport- és szabadidős családi napját Szolnokon.

2023.9.12.