Instant hajdúsítás


PR-cikk  2020.7.7. 22:00

A póthajak, parókák, pepik az évtizedek során igencsak nagy fejlődésen mentek keresztül.Hatalmas meglepetést okoz az instant hajdúsítás!

Mire gondol akkor, amikor azt hallja, hogy instant hajdúsítás? Valószínűleg egy csodaszép, lágyan leomló loboncra, amelyet még a hajmodellek is megirigyelnek. És mire gondol akkor, amikor a pepi kifejezéssel találkozik? Valószínűleg egy kopaszodó, köpcös öregúrra, aki nem túl ügyesen próbálja álcázni a fejtetején egyre terjedő kopasz foltot. Akkor most jöjjön a meglepetés! Az instant hajdúsítás és a pepi egy és ugyanaz a dolog. Nem gondolta volna igaz?

Az instant hajdúsítás rohamos fejlődése

A póthajak, parókák, pepik az évtizedek során igencsak nagy fejlődésen mentek keresztül. Míg 10-20 éve igaz volt a pepire a fentebb lefestett, nem túl kecsegtető kép, napjainkra ez már olyan szintre fejlődött, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja a különbséget az igazi és a szintetikus között. Akár valódi, akár szintetikus hajból készül az adott pótlás, minden esetben prémium minőségről van szó. Persze csak a magukra valamit is adó szalonok esetében.

Instant hajdúsítás vs. házi praktikák

Az öregedéssel járó hajhullás nemtől függetlenül igencsak kellemetlen. Az egykor még erős hajtincseknek mára már csak a fényképeken őrzött emléke maradt meg. Ilyenkor persze sok mindennel próbálkozik az ember. Különböző hajnövesztők, internetről összevadászott praktikák, tupírozás, de sajnos egyik sem fogja meghozni a kívánt eredményt. A hajbeültetés is szóba kerülhet, de az felettébb drága mulatság. A tapasztalatok szerint, az arany középutat az instant hajdúsítás jelenti. Nem kerül annyiba, mint egy sebészi beavatkozás, azonban a kinézetét tekintve ugyanazt az eredményt garantálja.

Mennyibe kerülnek a hajdúsítás árak? A rosehairstudio.hu kiemelkedő szolgáltatása

A rosehairstudio.hu honlapon bemutatkozó szalon hamar nagy népszerűségre tett szert. Ezen nincs is mit csodálkozni, tekintve a megannyi boldog mosollyal távozó klienst. Hajhosszabbítás, pepi, egyéb fodrász szolgáltatások, de gyakorlatilag minden megtalálható a Rose Hair Studio palettáján, ami hajjal kapcsolatos. Noha az egyedisége mégsem ebben rejlik. A szalonba látogató hölgyek nemcsak teljes körű kiszolgálást kapnak, hanem szakmai tanácsadást is.

A tájékoztatás arra is kiterjed, hogyan alkossuk meg a tökéletes frizurát otthon, méghozzá mindenféle különösebb tudás, tehetség vagy gyakorlat nélkül. A rosehairstudio.hu révén beszerezhető póthajnak éppen ez a lényege. Úgy áll, ahogyan azt mi szeretnénk, akár különleges alkalomra készülődünk, akár csak a hétköznapi taposómalom feladatait gyűrjük le. Sőt, az igazán jó minőség még arra is lehetőséget biztosít, hogy fessük, vasaljuk, vagyis úgy bánjunk vele, mint a sajátunkkal.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

A szép bőr a legszebb filter

Fogadjuk el természetes külsőnket, hiszen egyediségünk tesz minket igazán gyönyörűvé...

2021.5.7.   


Otthoni fürdőzés

Both Tímea

A fürdés egyidős az emberiséggel, kapcsolódik az emberi kultúra mindennapjaihoz.

2020.12.16.    11


A szemkörnyék ápolása

Both Tímea

Minden életkorban más hatóanyag tartalmú kozmetikumokra van szüksége bőrünknek.

2020.11.25.    13


Korpásodás ellen

A haj korpásodásának is vannak olyan okai, amelyek a stresszel erősebbé válnak. Hogyan kezeljük ezeket?

2020.11.9.   


Őszi cipődivat

Itt az ősz, így ideje bekukkantani a szekrénybe, hogy melyik cipőt, csizmát hordhatjuk még idén ősszel.

2020.11.4.   


Melyik a legjobb sampon?

PR-cikk

Erre nehéz választ adni, hiszen mindannyiunk haja más igényekkel rendelkezik. De...

2020.10.7.   


Bőrünk ősszel

A kellemes megjelenést minden korban a jó közérzet és az egészség jelének tartották. Ennek pedig fontos feltétele a helyes bőrápolás.

2020.10.1.   


Bízd a szépséged esküvői sminkesre!

PR-cikk

A nagy napon mindennek tökéletesnek kell lennie, a ruhádnak, a hajadnak és a sminknek is.

2020.9.26.   


Sissy hajpakolása

Sajtóhír

Életre keltették Sissy királyné legendás, eredetileg konyak és tojássárgája keverékéből készült hajpakolását.

2020.9.14.   


Arcápolási praktikák

Oriskó Renáta

Bőrünk az egészségünk tükre, s mivel mindenki számára látható, éppen ezért kellő figyelmet kell rá fordítanunk.

2020.5.27.   


Melyik fehérítő fogkrém a legjobb?

Sokunk vágya, hogy fogaink ne csak egészségesek, de tökéletesen fehérek is legyenek.

2020.5.17.   


Arctisztítás otthon

PR-cikk

Fontos ismerni az igényeinket, legyünk professzionálisak!

2020.4.16.