Kényelmes kismamaruha


  2022.12.4. 11:21

Itt egy kis segítség a kismama-leggings vásárláshoz!

A leggings nagy népszerűségnek örvendő ruhadarab, és akkor sem kell lemondani róla, ha épp a kis pocaklakóra várakozol. A várandósság időszakára is igaz azonban, hogy a leggings nem nadrág, tehát ne ilyen módon igyekezz viselni. Tunikákhoz, ruhákhoz ideális választásnak bizonyul, ráadásul tornacipővel, boka csizmával remekül társíthatod. A sportos és a nőies megjelenés egyaránt kivitelezhető segítségével, mindössze a választott ruhadarabokon és a lábbelin múlik, mit hozhatsz ki belőle.


Persze nem csupán stíluskérdés az, hogy kismamaként milyen ruhák kapnak helyet gardróbodban. A kényelem, a magasított kialakítás, a derék és a pocak védelme egyaránt lényeges. A folyamatosan változó alakra kitűnő választásnak bizonyul a leggings, ami többféle alapanyagból és kialakítással elérhető. Abban megegyeznek, hogy nincsenek rajta zsebek, cipzárak, és a derékrész is varrások nélküli. Mindez biztosítja az abszolút kényelmet.

Érdemes átolvasnod a B.Boom kismama leggins témában írt tájékoztatóját is. A légáteresztő és nedvesség elvezető anyagnak köszönhetően bőröd szellőzni fog, és a megfázástól sem kell tartanod. A kifejezetten kismamáknak kialakított leggings sajátossága, hogy a minőségi anyaghasználatnak köszönhetően hosszú heteken keresztül viselheted kedvenced, hiszen az alkalmazkodik a megváltozott pocakmérethez.

A ruhadarab népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy rendkívül egyszerűen tisztítható, nem igényel különösebb odafigyelést, sőt, akár rövid vagy háromnegyedes változatban is elérhető. Ez azoknak lehet remek választás, akik a meleg hónapokban nem szeretik, ha a ruha alatt összeér a combjuk. Ha a várandósság idején sem mondanál le a farmeres öltözékről, akkor az un. jeggings tuti befutónak számít majd. Ez tulajdonképpen a farmer és a leggings kombinációja, nem elveszítve ez utóbbinak rugalmas, kényelmes jellegét. Akár a kifejezetten divatos bőrhatású leggings mellett is leteheted a voksod ebben az időszakban, hiszen e típus is megtalálható a kismama ruházat kínálatban.

Ne feledd, elsődleges a kényelem és a pocaknak is kényelmes, tartást biztosító hatás, de a stílusos, nőies darabokról sem kell ma már lemondanod! Találd meg új kedvenceid, amelyekben garantáltan jól érzed majd magad!Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Mikor nagyobb a gyerek

Karácsony Mária

Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond. Ezúttal a mondás második felével foglalkozunk.

2022.2.24.   


Mikor kicsi a gyerek

Karácsony Mária

Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond... Ugye ismerős a mondás?

2022.2.17.   


Babagondozás hőség idején

Kovács Márta

Ne takarjuk le a babakocsit nyáron! Semmiképpen ne fedjük le – még a legvékonyabb, muszlinszerű anyag is szinte termosszá változtathatja a kocsi belsejét!

2021.7.4.   


Tápszer a babának

Szülés után nagyon sok anyuka kerül abba az elsőre kétségbeejtőnek tűnő helyzetbe, hogy nincs elég teje...

2020.12.20.   


Melyik a legjobb tápszer?

A legideálisabb és legjobb dolog a szoptatás, de nagyon sok újdonsült anyuka, valamilyen okból nem tudja szoptatni a kisbabáját.

2020.12.7.   


Mi legyen a gyerekkel?

Póda Erzsébet

A mai anyáknak nincs asszonyos alakjuk, lányosak maradnak, csinosak, szexisek, fiatalosak, szeleburdik.

2020.9.22.    34


Nem értem...!

Kovács Márta

Nem mindig értem a mai fiatal anyukákat. Az az érzésem, hogy elhitették velük: az a jó kisbaba, kisgyerek, akivel nincs semmi gond.

2020.2.12.   


Apák a szülőszobán

Kovács Márta

A gyermek születésekor két dolgot él át egy apa: csodát, a születés élményét, és az anya iránti tiszteletet.

2019.10.19.   


Gólyák és nők

Póda Erzsébet

Avagy nem akarok otthon szülni!

2017.9.14.    17


Mikortól szobatiszta?

Jády Mónika

Megfogadandó jó tanácsok kezdő (és újrakezdő) szülőknek.

2017.5.15.    2


Sokadszor a szoptatásról

Kabók Zita

Ez a cikk nemcsak arról szól, mennyi támadás érte az ötödször is apává vált Jamie Olivert, mikor a szoptatás fontosságáról szólt: a szerző saját tapasztalatait és tanácsait is megosztja az olvasókkal.

2016.8.30.    4


Ötös meglepetés

Kabók Zita

A facebook-sztár anyuka megmutatta a világnak ötösikreit!

2016.5.11.    26