5+1 dolog, ami miatt minden férfi izgul


PR-cikk  2023.10.29. 13:59

A férfiaknak igenis vannak érzelmi igényei, akárcsak a nőknek. Szeretik szeretve érezni magukat...

...figyelemre vágynak, vigasztalásra, és néha bizonyságra, hogy minden rendben lesz. Ha hiányoznak ezek a szempontok, akkor bizony rajtuk is eluralkodik a pánik, és úgy a munkahelyen, mint a kapcsolataikban egyre több mindenen fognak stresszelni.

Mitől „félnek” a legjobban a férfiak?1. A bátorság hiánya

Bár a modern nők egyre bátrabbak és erősebbek, de a férfiak számára továbbra is fontos, hogy védelmező és félelmet nem ismerő pillérként betöltött szerepük szilárd legyen. A férfiak könnyebben legyőzik az élet nehezebb kihívásait, de ha nem érzik, hogy szükség van rájuk, akkor szorongást tapasztalnak.

2. A szexuális teljesítmény romlása

Minden férfi számára a szexuális teljesítmény minősége prioritást élvez, hiszen részben ez határozza meg férfiasságuk alapjait. Ha ez hiányzik vagy nem „tökéletes” akkor szorongás és önbizalomhiány alakul ki. A merészek, akik nem félnek külső segítséget kérni, ezt könnyen legyőzhetik. Ebben az esetben szóljon minden a kamagráról az együttlétek előtt, amely egy merevedési problémákra kifejlesztett potencianövelő gyógyszer.

3. Félelem az elutasítástól

A legtöbb férfi elsőre magabiztosnak tűnik. Ez egy olyan szerep, amit sikeresen eljátszanak, mert szerintük nem normális, ha azt mutatják a nőnek, akibe beleszerettek, hogy félnek valamitől. De a dolgok egyáltalán nem így vannak, vagy azért, mert a múltban elutasították őket, vagy mert egyszerűen félnek egy újabb elutasítástól. Az ettől való félelem az egyik oka annak, hogy sokszor igénylik, hogy egy nő tegye meg az első lépését.

4. Félelem az értéktelenségtől

A férfiak szeretik fontosnak érezni magukat, karrier, család és szerelem terén is. Egy férfi lelke mélyen megsérül, ha jelentéktelennek érzi magát kedvese mellett.

5. Csalódást okoznak az álomnőnek

Ha egy férfi gyakran okoz csalódást, akkor egy idő után a nő elgondolkodik azon, hogy ideje továbblépni. Amikor a csalódás feletti izgalom átveszi az irányítást, akkor az önbizalom is csökken, amit a nők szintén nem díjaznak. Mindenki követ el hibákat, ezért kell mindent nyíltan megbeszélni egy párkapcsolatban, ez garantáltan elégedettséget eredményez a hölgyek számára.

+1. A külső megjelenés

Bizony, nemcsak a nőket érdekli, hogy hogyan néznek ki. Bár a férfiak többsége kevesebb energiát és pénzt fektet a külsejébe, de őket is ugyanúgy izgatja a megjelenésük. Érdekli őket, hogy elég sportosak és izmosak-e, a foguk fehérsége, a hajuk, de még az öltözködésük is, különösen ha az igazival randiznak.

Fotó: freepik.comHozzászólások

@


A rovat további cikkei

Erős nő a 21. században

PR-cikk

Mit jelent erős nőnek lenni a 21. században? Erős nőnek lenni olyan jellemző, amely messze túlmutat egy egyszerű meghatározáson.

2024.5.26.   


Az út neve: önbizalom-építés

Oriskó Renáta

Eldöntötted, hogy változtatsz. Már nem nézel hátra.

2024.1.21.    30


Tíz idézet nőkről – nőktől

Póda Csenge

Tíz idézetes sorozatunk következő része. Ezúttal a nőnap alkalmából.

2023.11.22.    34


Most van itt az ideje

Póda Erzsébet

Itt a tél előttünk, akkor is, ha bizonyára élvezhetünk még az idén őszi időjárát.

2023.11.7.   


Öt tipp a napindításra

Póda Erzsébet

Öt reggeli rituálét ajánljunk a figyelmetekbe, hogy könnyebben induljon a napunk.

2023.3.19.    2


Karrierlehetőségek 2023-ban

Milyen karrierlehetőségei lesznek egy nőnek 2023-ban? Érdekes részletek a cikkben!

2023.2.14.   


Megfogadott tanácsok

Póda Erzsébet

Adjunk? Ne adjunk? Megfogadjuk? Ne fogadjuk? Mit tegyünk mások tanácsaival?

2022.5.6.   


Törékeny párkapcsolatok

Oriskó Renáta

11 ok, amiért olyan törékenyek a mai modern párkapcsolatok.

2022.4.20.    15


Öt tipp a nézőpontváltáshoz

Februárban az emberek többsége úgy érzi, eseménytelenül telnek egymás után a hétköznapok, sorra jönnek a kötelességek, majd észrevétlenül át is lépünk a márciusba.

2022.2.9.   


Csalódásaink

Póda Erzsébet

„Soha ne bízz senkiben, (...), s a legkevésbé azokban, akiket csodálsz! Tőlük kapod a legnagyobb pofonokat.” Carlos Ruiz Zafón írja ezt A szél árnyéka című regényének elején.

2021.9.12.   


3+1 tipp, hogy megúszd a nyaralást

...betegség nélkül. Természetes megoldások, melyek kihúznak a bajból.

2021.7.19.   


Tíz jótanács szakítás után

Póda Erzsébet

Szakításkor mindig az van könnyebb helyzetben, aki kimondja, hogy: vége.

2020.11.26.    44