A fényáteresztő függöny előnyei


PR-cikk  2021.3.28. 22:33

Az otthonunk légkörét nagyban meghatározzák az olyan frappáns kiegészítők, mint a fényáteresztő függöny.

Fényáteresztő függöny vásárlási tanácsok

Talán elsőre nem is gondolnánk, milyen fontos szerepet tölt be a szóban forgó szövet. A fényáteresztő függöny általában átlátszó, lenge, könnyed anyagú. A fényt átszűrve engedi be a belső terekbe, a kinti kíváncsi tekinteteknek pedig nem enged betekintést.


A kérdés már csak az, milyen irányvonalak mentén válasszuk ki az ideális fényáteresztő függönyt? A Piramis webáruház termékpalettája láttán búcsút mondhatunk a gyors választás reményének – azonban emiatt egészen biztosan nem fogunk szomorkodni, hiszen a gazdag felhozatal minőségi elemei mind remekművek, amikkel nemcsak a praktikusságból fakadó elvárásoknak tehetünk eleget, de az esztétika oltárán is áldozunk.

A fényáteresztő függöny kiválasztásánál minden esetben vegyük figyelembe a környezeti viszonyokat – például a lehetséges fűtőtestek pontos elhelyezkedését. Ha az ablak alatt konvektor is található, a függönyt szabjuk rövidebbre. A tűzbiztonsági előírásoknak megfelelően a szövet minimum 10 cm-re legyen a fűtőesttől. A falra simuló lapradiátor esetén már elengedhetjük a fantáziánkat, és akár a földig érő, roppant elegáns atmoszférát árasztó fényáteresztő függönyök egyikének is bizalmat szavazhatunk. A szakértők a függöny ideális szélességének a 10 métert tartják, hiszen ezzel a paraméterrel már szép, redős kialakítást hozhatunk létre, és nem nehezítjük meg a saját dolgunkat a szövet mosásánál sem. Terítő kifejezetten a nagycsaládosok igényeire szabva

A mutatós függöny mellé szép terítő is dukál. Szerencsére a Piramis felhozatalában a terítők vonatkozásában sem fogunk csalódni. Az étkezőasztal igényes kialakítását nem bízhatjuk a véletlenre, hiszen tudjuk jól, a kulináris élvezetek fokozásában a finom ételek mellett, a stílusos terítés is nagy szerepet játszik.

Az abrosz abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha strapabíró, minőségi az anyaghasználatában, emellett pedig a dizájnjára sem lehet panasz. Legyen szó ünnepi abroszról vagy hétköznapi terítőről, fontos, hogy az adott szövet jól állja a sarat a lehetséges szennyeződésekkel szemben is.

Hála a modern technológiának, manapság már a terítők között is találhatunk szennytaszító formatervezésűt szépszámban. Ezek a kiegészítők különösen a nagycsaládosok otthonaiban bizonyulnak hasznosnak. A kis csibészek önfeledt játéka, randalírozása ugyanis a bútorokra, szövetekre is kiterjed, nem kevés pluszmunkát adva az anyukáknak. A szennytaszító, teflon terítőknek köszönhetően viszont e problémát is megoldottnak tekinthetjük.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Erdélyi árvák a lovasíjászoknál

Póda Erzsébet

A Csallóközben, a balázsfai Szedres-tanyán, Rőth Imre birodalmában mindig történik valami érdekes.

2022.6.19.   


Három tanács jövedelemszerzésre

Három népszerű módja annak, hogy egy sportoló kiegészítő jövedelemre tegyen szert.

2022.5.31.   


Karitatív optikusok

Zana Anita

Sajtóközlemény egy jótékonysági eseményről.

2022.5.20.   


RepTár-látogatáson

Zana Anita

Interaktív kiállításon vettek részt a látássérültek Szolnokon.

2022.5.17.   


Óvodaprogramok

Virág Csenge

Sikerült pályázatot nyernie a kisudvarnoki óvodának.

2022.5.12.   


Az édesanyákat köszöntötték a látássérültek

Zana Anita

Az eseményre Szolnokon, a Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézményben került sor, amely teljesen akadálymentes.

2022.5.7.   


Fények vakondja – eredményhirdetés

Kihirdették az irodalmi pályázat győzteseit!

2022.4.18.   


Olcsó és jó autó

Hogyan vásároljunk biztonságos, de olcsó autót?

2022.3.28.   


A vésőgép fontossága

PR-cikk

Milyen fontos dolgokra figyeljünk építkezés közben?

2022.3.23.   


Nyerőgép-fejlesztők

Hogyan próbálják a nyerőgép-fejlesztők bevonzani (nemcsak) az alkalmi játékosokat?

2022.3.15.   


Szerszámgép-javítás

PR-cikk

Szerszámgép javítás megfelelő szakmai hátérrel.

2022.3.7.   


Az ágykeret szerepei

Az ideális ágykeret megtalálása nem nehéz és nem bonyolult feladat, de figyelnünk kell a részletekre.

2022.3.2.