Ismerd meg Budapest elit szálláshelyeit!


  2020.2.9. 11:00

Vajon hol találjuk meg az elit hoteleket Magyarország fővárosában?

Siker, pénz, fény, kaszinó és csillogás. A gazdagok életmódjából kiragadva a legáltalánosabb dolgokat, valahogy így lehetne leírni az életüket néhány szóban. De vajon hol találhatjuk meg ezeket a nagyvárosban? Nos a legegyszerűbb módja, ha olyan elit helyeket keresünk, ahol nagy valószínűséggel gyakran megfordulnak, mint például a luxus hotelek. Cikkünkben néhány egészen elképesztő budapesti hotelt fogunk bemutatni röviden, melyek nem véletlenül sorolhatók a luxus kategóriába.


Aria Hotel Budapest

Nagyméretű, mesésen felszerelt szobákat, szárnyaló udvart találunk egy űrszerű zongorával, úszómedencével, valamint egy tetőtéri bárral. Kényelmes és rendkívül tágas szobákat nyújt számunkra az Aria, ahol egy unalmas délutánon, ha nincs kedvünk kimozdulni, de valamivel mégis elütnénk az időt, akkor elég csak a mobilunkkal keresni egy online kaszinó weboldalt és már pörgethetjük is a rulettkereket. A személyzet nagyon figyelmes, a föld alatti Harmony Spa fiatalító kezelések széles skáláját kínálja (a masszázstól szinte teljesen új emberré válhatunk. Ez magában foglalja a szaunát, a gőzfürdőt, a jól karbantartott edzőtermet és egy gyönyörű és hangulatos, gyengén megvilágított medencét, a szélén fekvő nyugágyakkal.


Corinthia Hotel Budapest

A Corinthia Hotel komoly erőfeszítéseket tett, hogy bekerüljön a budapesti 5 csillagos szállodák elit mezőnyébe, melynek fenntartása folyamatos munkával jár. Ennek köszönhetően a szélesen kialakított terei, a világos márványszínes és üveggel borított átriumai kellemesen szellős hangulatot kölcsönöznek a nyilvános helyiségeknek. Ezek mellett a szolgáltatási paletta is kifogástalan. Érdemes kipróbálni a Royal Spat, amely masszázsok és kezelések széles skáláját kínálja, és nemcsak két finn szaunával, két pezsgőfürdővel, gőzfürdővel és ingyenes juice bárral rendelkezik, hanem egy igazán lenyűgöző medencével is, amelyet korinthoszi oszlopok vesznek körül és egy bámulatosan megfestett üvegplafon. Továbbá egy 24 órás edzőterem korszerű kardiogépekkel, várja a mozogni vágyókat.

Hotel Corvinus Budapest

A 19. századi kastélyépületekben elhelyezkedő budapesti luxusszállodákkal ellentétben a Kempinski üvegből és sima kőből épült. Ennél jobb fekvésű szállodát igen nehéz találni a belvárosban, főleg úgy, hogy magas színvonalú szolgáltatással és felszerelésekkel várják a jómódú vendégeket. A földszint egy sétány alapján lett modellezve, és valóban külvilági élményt nyújt. A fogadótér kényelmes helyet kínál a kikapcsolódáshoz kanapékkal, könyvespolcokkal és virtuális kandallóval, amely egy kellemes kis kunyhó hangulatát idézi.

A több, mint 300 szoba (35 lakosztály és hat másik szobakategória) világos és tágas, klasszikus krém- és aranyszínekkel díszített. A fürdőszobák márványpadlóval rendelkeznek, és a legtöbb szoba külön káddal és zuhanyzóval rendelkezik. A legfelső hatodik és hetedik emeleten - Alex Kravetz brit tervező felügyelete mellett - a közelmúltban fejeződött be egy felújítási program, a Superior és a Deluxe és a Grand Deluxe szobák teljes felújításával. Minden szoba intelligens LED-televízióval rendelkezik.


New York Palace Budapest

Azt semmiképp nem mondhatjuk, hogy a New York palota szégyenlős és félénk stílusban épült volna. A homlokzat oszlopai és tornyai, valamint a freskóval díszített mennyezet egy drámai hatással rendelkező komplexum. Az eredeti épület indulása a 19. század végéig nyúlik vissza, amelyet a New York Insurance Company számára építettek.

Ha kedveled a vidám és felülmúlhatatlan építészeti formatervezést, akkor a New York Palace kellemes kikapcsolódást és látványt fog nyújtani. A szobák négy emeleten helyezkednek el egy hatalmas udvari előcsarnokot körülfogva, amelyet olasz márványból készítettek és üveg piramistetővel fedték be. A szálloda 185 szobával rendelkezik (klasszikus, superior, exkluzív és különféle lakosztályok kategóriáiban), amelyek mindegyike elegáns stílust és a gazdagságot szimbolizálja. Vannak plüss szilva színű szőnyegek, arany kötéllel rögzített arany függönyök, mahagóni bútorok és egy központi Murano csillár. A bútorok nagy részét Olaszországból importálják, köztük a rózsaszínű márványt a megfelelő méretű, külön zuhanyzóval és káddal felszerelt fürdőszobákban.Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Egyiptomi kövek

Nagy Csivre Katalin

A kő az emlékek hallgatag őre. Talán egyszer vallanak majd nekünk. Talán soha...

2022.7.10.   


Utazzunk Costa Ricába!

PR-cikk

Bármi is legyen az úti célunk, fontos, hogy gyorsan és kényelmesen tudjunk utazni.

2022.7.1.   


Tíz legjobb dolog Monte Carlóban

Ha Monte Carlo neve elhangzik, szinte mindenkinek ugyanaz jut az eszébe. Nézzük csak!

2022.5.23.   


Dézsafürdős szállások

Miért jelenthet az egész családnak hatalmas örömet, ha egy olyan pihenő helyet választ, ahol dézsafürdő is van?

2020.6.13.   


Hogyan éljük meg a világjárványt 5.

Ankétunk újabb részében ketten válaszolják meg a kérdésünket. (Magyarország, Olaszország)

2020.4.7.   


Hogyan éljük meg a világjárványt? 4.

Folytatjuk ankétunkat a koronavírusjárvány-érintette országok magyarjaival. (Vajdaság, Erdély)

2020.4.2.   


Hogyan éljük meg a világjárványt? 3.

Azokat kérdeztük, akik külföldön tartózkodnak vagy dolgoznak, arról, mit tapasztalnak? (Egyesült Államok, Texas, Houston)

2020.3.31.   


Hogyan éljük meg a világjárványt? 2.

Kabók Zita

Azokat kérdeztük, akik külföldön tartózkodnak vagy dolgoznak, arról, mit tapasztalnak, hogyan élik meg ez a helyzetet. (Anglia)

2020.3.31.   


Hogyan éljük meg a világjárványt? 1.

Azokat kérdeztük, akik külföldön tartózkodnak vagy dolgoznak, arról, mit tapasztalnak, hogyan élik meg ez a helyzetet. (Svájc, Ausztria, Szlovákia)

2020.3.29.   


Romantikus randikuckó

Gyakori jelenségnek tekinthető a párok körében, hogy kicsit befásulnak a mindennapokba.

2020.1.4.   


A Dera-patak szurdokvölgye

A legizgalmasabb kirándulás a Pilisben kétségtelenül a vadregényes Dera-szurdok felfedezése, megismerése.

2019.10.21.   


Csodák birodalma

Joó Fruzsina

A világ számos csodát tartogat számunkra. Olyan helyek, tájak léteznek, melyek még a képzeletünket is felülmúlják.

2019.7.4.    4