Társkeresés


Dráfi Emese  2011.2.4. 6:42

Egy modern Rigócsőr királyfi internetes társkeresési hirdetése

Az alábbi (majdnem) képzeletbeli hirdetést ismerőseink internetes társkeresések alkalmával szerzett tapasztalatai alapján állítottuk össze.
(Higgyék el, nem sokat „kozmetikáztunk” a valóságon, sőt...!)

szeméjleírás: kortalan, örökiflyú, kaszanova, don huan
Én, rigócsőr királyfi naggyon szép, okos, művelt és hatalmass szerszámal rendelkező férfi vagyok.
Szerintem a divatnak megfelelőjen öltözködök. Mindig kopott farmer van rajtam és szakadozott!!! Igaz, néha ragad a kosztól, de majd a királykisasszony kimosa. Inget se hordok, nemhogy nyakkendőt, minek azt? Mi vagyok én, urifiú? Jó lesz a kinyúlt, pecsétes trikó is, lyó kényelmes, meg a kinajiaktól szereztem olcsó pénzért. A cipőm sportossan elegáns, botasky! Kell enél jobb? Dzsekit hordok, lyó sok zseb van rajta, sok mindent el lehet benne relyteni, pl. cigarettát, mesztelen nős öngyújtót, rágógumidarabot, fokpiszkálót, papirgalacsinokat, az obcsánszkimat, halytásit, és azt a kevés lóvét, ami maradt.
Nem költök fölöslegesen pacsulikra, az én száj és testszagom tökéletes oroszlánszag, a nők mindig döglenek tőle. Legjobb tulajdonságom, amire a legbüszkéb vagyok, az az EGÓM.
Ehez mérten természetessen nagyok az igényeim is.
Épp ezért keresem azt a kirájkisasszonyt aki szép okos művelt kedves lyól öltözött elegáns lyó illatú, és persze maga fizeti az első randi alkalmával elfogyasztott kávét, teát, sütit. Ha lehet az enyémmet is fizese ki, lehet ojan gálánt. Lehetőlleg ne nekem keljen már vonatozni, buszozni, (autóm nincs), ha látni akar, az a minimum, hogy eljön. Ezenkivül, ne legyen prűd, konzervativ, legyenek óriási mellei, és nagy tapasztalatai a szeksz területén, előny, ha pornószinésznő volt, és lehetőlleg már az első randi alkalmával elégícsse ki ebbéli vágyaimat is.
Hisz ki tudna elenálni egy ojan tökéletes férfinak, mint nekem, modern rigócsőr kirájfinak.


(Végül egy aprócska megjegyzés: Ezek után ugye megértik, hogy a királykisasszonynak esze ágában sem volt elmenni a modern Rigócsőr királyfival sehova se.)Hozzászólások

@


A rovat további cikkei

Ne gyere közel!

Nagy Csivre Katalin

A híradások tele vannak azzal a témával, amiről én most NEM kívánok írni.

2021.5.11.  1   


A bűvös szív

Dráfi Emese

Láttam, ahogy hirtelen megáll, és visszanéz a nagy piros szívre, majd odalép, és belebámul a rácson keresztül a rengeteg színes kupakba.

2021.4.19.   


Szeretet-teszt

Dráfi Emese

„Bárhogy is legyen, a szeretet mindent legyőz.”

2021.1.26.   


Karácsonyi adok-kapok

Kovács Márta

Ilyenkor, a karácsonyi ünnepek előtt, szép számmal elszaporodik az üzenetek, levelek száma, melyekben a segítségünket kérik.

2020.12.17.    17


Válás?

Póda Erzsébet

Mintha megöregedett volna az utóbbi időben.

2020.11.6.    5


Monitor

Póda Erzsébet

Pár évvel ezelőtt már tudni lehetett, hogy nagyszabású agymosóprogramban részesülünk.

2020.10.15.   


Ne féljünk a sétától!

Huszár Ágnes

Még nem is olyan régen természetes volt, hogy a hétköznapjaink részét képezte a mozgás. Jól esett gyalogolni a suliba, barátnőhöz, üzletbe, bárhova.

2020.10.5.    2


Bánásmód

Póda Erzsébet

Avagy milyen tanácsokat ne adjunk a férjünknek...

2020.10.1.    8


Átverés vagy valóság?

Kovács Márta

Bizonyára sokunkban felmerült a fenti kérdést az elmúlt hónapokban. Átverve érezzük magunkat, hiszen valami miatt korlátozva vagyunk a szabadságunkban...

2020.9.9.   


Fogalomvadászat

Póda Erzsébet

Vajon tudjuk még, mit takar a szó: lexikon? Érdekel valakit az évszázadok alatt összegyűjtött írott és lapozható tudástár a digitális korszak idejében?

2020.7.30.   


Szétválasztott családok

Kovács Márta

Nem tévedek, ha azt mondom, nehéz időszakon vagyunk túl. Legalábbis nagyon remélem, hogy túl vagyunk rajta!

2020.5.31.   


Levél az Édesanyának

Póda Erzsébet

Mindig el akartam mondani Neked, mit érzek irántad, de olyan nehéz megszólalni és szavakba önteni az érzelmeimet, amikor mellettem vagy.

2020.5.2.  2    3